Neljän kuvakollaasin arvonta!

Järjestetäänpäs hauska arvonta tähän väliin! Näet alla 4 kuvakollaasia sekä pienen tietoiskun niihin liittyen. Valitse kollaaseista itsellesi tärkein ja kerro sen nimi Facebookin kommenttikentässä. Arvonnan palkintona on n. 100€ arvosta ekologisia Saaren Taika tuotteita! Säännöt lopussa.

Vihreä ajatusmalli
Kuva: Vihreä ajatusmalli

?Vihreässä ajatusmallissa tärkeää on perehtyä itse lopputuotteen ainesosaluetteloon. Tutkiskella sitä ja miettiä onko kaikki tuotteessa käytetyt ainesosat tarpeellisia (ylimääräinen tuotanto, kuljetus, jäte).
?Esimerkiksi pyykkietikkamme ei sisällä emulgointiaineita eteeristen öljyjen sekoittumiseksi, vaan luotamme siihen, että ekologisuudesta kiinnostunut käyttäjä on valmis mieluummin ravistamaan pulloa ennen käyttöä ja näin säästämään ympäristöä yhdeltä ei-välttämättömän aineen aiheuttamalta kuormitukselta.
?Meille saarentaikalaisille tärkein seikka on miten ainesosat huuhtoutuvat pois tuotetta käytettäessä ja miten ne hajoavat kun ne päätyvät takaisin luontoon (biohajoavuus). Kaikki luonnollinen ei ole biohajoavaa, saati myrkytöntä ympäristölle. Saaren Taika tuotteissa käytetään vainympäristölle turvallisia ainesosia!


Kuva: Biohajoavuus

?Vihreää kosmetiikkaa suunnitellessa raaka-aineiden tuotannon ekologisuuden ja eettisyyden lisäksi tärkeä seikka on myös miten ainesosat huuhtoutuvat pois tuotetta käytettäessä ja miten ne hajoavat kun ne päätyvät takaisin luontoon (biohajoavuus). Kaikki luonnollinen ei ole biohajoavaa, saati myrkytöntä ympäristölle.

?Tämä on vihreän kosmetiikan yksi hyvin tärkeä pointti (ja meille saarentaikalaisille tämä on se kaikkein tärkein asia!); vihreässä kosmetiikassa käytetään vain ympäristölle turvallisia ainesosia❗


Kuva: ei raaka-ainejätettä

?Vihreää kosmetiikkaa valmistettaessa otetaan myös huomioon valmistusprosessien hiilijalanjälki. Saaren Taika tuotteiden valmistuksessa vältetään raaka-aineiden kuumentamista ja siten säästetään paitsi energiaa, myös raaka-aineessa luonnostaan olevia vitamiineja ja ravintoaineita.

?Käytämme myös kaiken valmistusprosesseista jäävän ”ylimääräisen” aineen tuotteissamme, esim. Tyrniuutteen uuttamisesta jäävä tyrninlehtijauhe käytetään Tyrni Luksus Spa saippuassa. Mitään raaka-ainejätettä Saaren Taika tehtaalla ei siis pääse syntymään.


Kuva: hiilijalanjälki

?Vihreän kosmetiikan olennainen seikka on raaka-aineiden valmistusprosessi. Onko raaka-aineen valmistuksen missään vaiheessa käytetty esim. kemiallisia menetelmiä (jäämät lopputuotteeseen, kemiallisten puhdistusmenetelmien hiilijalanjälki) ja onko raaka-aine tuotettu vastuullisesti.

?Saaren Taika käyttää mm. sheavoita, jota ei ole valkaistu tai deodoroitu (poistettu tuoksua), sillä usein tämä puhdistus tapahtuu kemiallisesti ja sheavoihin saattaa jäädä haitallisia jäämiä.Tämä puhdistamaton sheavoi on valmistusmenetelmältään ekologisempaa ja myös ihon ravitsevuudessa huomattavasti parempaa kuin puhdistettu sheavoi.


Arvontaan voi osallistua vain kommentoimalla ohjeen mukaisesti arvonnan facebook-sivulla. Arvonta suoritetaan 5.4. klo 12 ja arvonnan voittajan nimi julkaistaan arvonnan kommenttikentässä.

Voittajalla on 7vrk aikaa lunastaa voittonsa; ts. ilmoittaa yhteystietonsa arvonnan järjestäneelle taholle ([email protected]).

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi, eikä vaihtaa muuhun tuotteeseen/palkintoon.

Palkinnon voi pyytää lähettämään esim. ystävälle.

Arvontaan osallistuvaa kommenttiasi saatetaan myöhemmin käyttää Saaren Taika tuotteiden markkinoinnissa.

Emme kerää osallistuneiden yhteystietoja, emmekä käytä arvontaa suoramarkkinointitarkoituksissa.

Voittajan yhteystiedot tallentuvat sähköpostiimme, josta emme luovuta sitä eteenpäin kolmansille osapuolille.

Emme käytä voittajan tietoja suoramarkkinoinnissa.

Arvonnan järjestäjä: Topaz Oy


Kiinnostuitko ekologisesta Saaren Taiasta?

Voit shoppailla tuotteitamme helposti myös suoraan blogistamme lisäämällä tuotteen ostoskoriisi. Kätevää, eikö totta! Voit myös siirtyä verkkokauppaamme tästä: https://shop.saarentaika.com

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.