No:1 Eco ihonhoitosarja kokemuksia

saaren taika rypyt pois ennen ja jälkeen kuvat

Saaren Taika Professionalin Ruusu aloe kasvovesi yhdessä Ecolution sarjan Aloe retnoli kasvoseerumin, Pro age silmänympärysvoiteen ja Kollageeni A-vitamiini (retinoli) kasvovoiteen kanssa tasoittaa ihon väriä ja suoristaa epätasaisuuksia ja ryppyjä, kuten kuvasta voi havaita. Ennen ja jälkeen kuvien ottamisen välillä 1 tunti ja 11 minuuttia. 

Voit shoppailla No:1 Eco- ja Ecolution ihonhoitosarjaa artikkelin lopussa näkyvän tuoteupotuksen kautta:

No:1 Eco by Saaren Taika Vitamiini ACE kosteuttaja

Nyt vajaa viikko nyt ollut käytössä tämä uusi tuttavuus, imeytyy todella hyvin ja kosteuttaa selkeästi ihoa. Teepuusaippuan kanssa testissä, saas nähdä pysyykö epäpuhtaudet kurissa, ainakin on lupaava alku.

 

Helposti levittyvä ja imeytyvä voide, kosteuuttaa ihoa. Muutama painallus riittää kaulalle asti. Suosittelen!

 

Ihana voide. Yksi painallus riittää koko kasvojen ja kaulan alueelle. Imeytyy nopeasti, eikä jätä kasvoja yhtään tahmean tuntuiseksi. Kosteuttaa ainakin itselle riittävästi, kasvoja ei enää kiristä lainkaan. Heleämmän näköinen ihokin ja sävyerot kasvoissa rauhoittuneet.

 

Rasva tekee ihon ihanan pehmeäksi, sileäksi ja kirkkaaksi.

 

Kevyt, hyvin levittyvä, mielyttävän tuoksuinen voide. Ei ärsytä herkkää ihoa, imeytyy hyvin ja tekee ihosta pehmeän ja kuulaan.

 

Vasta muutaman päivän käyttänyt ja hyvältä tuntuu,iho on tosi pehmeä eikä punoita niin paljon kuin tavallisesti.

 

Riittoisa, pehmentää ja kosteuttaa ihoa sitä rasvoittamatta.

 

Voide levittyy tosi helposti ja on miellyttävän tuntuista. Iho ei jää tahmeaksi. Pieni määrä kerrallaan riittää kasvoille hyvin. Jälleen kerran ihana tuote!

No:1 Eco by Saaren Taika Spot Control tehovoide näppyjä vastaan

Epätoivo meinasi iskeä, kun e-pillerien lopettamisen jälkimainingeissa naama alkoi kukkia. Kun oli muutenkin aika tilata lisää teepuusaippuaa, josta olinkin jo ennestään saanut hyviä kokemuksia, ajattelin kokeilla, josko voide samanaikaisesti käytettynä helpottaisi näppytilannetta. Nyt on kokeilua takana viikko, ja huomaan jo nyt eron! Voide on tosi riittoisaa, ja lisäksi se tulee vielä suuressa purkissa, eli aavistuksen korkea hinta kyllä saa määrässä (ja laadussa) vastinetta. Myös tunne iholla on ihanan tehokas; voide ikään kuin viilentää ja saa tuntumaan raikkaalta. Tämä oli kyllä löytö!

Mahtava tuote! Ostin tämän meidän perheen kahdelle nuorelle – teho näkyi jo muutaman käyttö kerran jälkeen. Ihon kunto alkoi paranemaan ja näppyjen punoitus väheni nopeasti. Nuoremme ovat tosi tyytyväisiä tähän tuotteeseen!

Auttaa näppyihin. Olen käyttänyt voidetta yhdessä teepuu-saippuan kanssa ja näpyt ovat vähentyneet huomattavasti

Iholla ihana tunne. Rauhoittaa ja näpyt alkaneet vähetä, varsinkin kun käyttää teepuusaippuan kanssa tuotetta.

Käyttöä takana vasta noin viikko, mutta näppyläinen iho on selkeesti tasottunut parempaan päin. On myös todella riittoisa! Tykkään!

Tekee mitä luvattu, taltuttaa finnit alkuunsa

Riittoisa ja imeytyy hyvin! Olen käyttänyt tätä yhdessä teepuusaippuan kanssa ja iho on paremman näköinen.

Miellyttävän tuntuinen kasvoilla ja riittoisan tuntuinen. Ei jätä kireää tunnetta kasvoille. Tuoksu on sopivan mieto. Yhdessä teepuusaippuan kanssa käytettynä kasvoille ei ole tullut uusia näppyjä mutta jo oleviin ei muutaman päivän käytön jälkeen ole vielä tehonnut. Plussaa tosi isosta purkista, puolet isompi kuin markettituotteissa!

Muutaman päivän käytön jälkeen tuntuu oikein hyvältä. Kiva tuoksu ja koostumus. Kaulan ja leuan hormooninäpyt ovat vähentyneet huomattavasti. Tästä taisi tulla uusi luottotuote. Tykkään!

Voide imeytyy hyvin, tuntuu miellyttävältä ja ihon pienet näpyt hävinneet jo ekojen käyttökertojen aikana. Iho tuntuu taas tasaiselta, kiitos!

Iso peukku tälle tuotteelle!! Rauhoittaa hyvin leuan hormooni näpyt. Imeytyy nopeasti ja jättää ihon hyvän tuntuiseksi.

Tosi hyvä tuote meidän teinin punoittavalle akneiholle. Tuntui, että ihon ärtyneisyys rahoittua heti. Nyt testaillaan mitä saa pidemmällä ajalla aikaiseksi

No:1 Eco By Saaren Taika Kollageeni A-vitamiini (retinoli) kasvovoide kokemuksia

”Hämmästyttävän riittoisalta vaikuttava tuote. Ihana, selvästi ihoa pehmentävä koostumus. Tämä jää käyttöön – päivävoiteeksi. Asettuu täydellisesti mm. päivittäin käyttämäni aurinkovoiteen alle. Yövoiteeksi kaipaan kuitenkin hieman tuhdimpaa voidetta, ja olinkin aikonut ennen tätä ostaa Macadamia-Sheavoiteen. Sitä vain ei silloin sattunut olemaan varastossa, joten tilasin A-vitamiinivoiteen sen sijaan. Nyt ajattelin tilata Sheavoiteen testaukseen yöksi ja jatkaa A-vitamiinivoiteen käyttöä päivisin.”

Jo muutaman käyttökerran jälkeen kuivuus ja kiristävä tunne kasvoissa lähes loppui. Ennen talvi ja kuiva aika on ollut pahin ajanjakso iholleni, ja vaikka tällä hetkellä joudun käyttämään lisäksi kasvomaskia 5-8h päivässä, ei ihossä kuivuus näy!!!

 

Noin pari viikkoa käyttänyt ja tuntuu todella hyvälle iholla. Imeytyy hyvin sisälle ja pitää kasvot pehmeinä koko päivän 🙂

 

Kahden viikon käytön jälkeen voin todeta, että tykkään kovasti! 44 vuotiaat kasvoni eivät enää kiristä ja ovat pehmeät kuin vauvan pylly. Aamuisin ei ole myöskään enää niin paljon tyynynkuvia poskissa kuin aiemmin. Jotain ihmeellistä ja hyvää tässä voiteessa kyllä on.

 

Nopeasti imeytyvä voide, joka jättää iholle kevyen ja hengittävän tunteen sekä mattapinnan.

 

Aivan ihana voide, kevyt ja nopeasti imeytyvä. Iholla aivan huippu tunne vain vasta muutaman päivän käytön kokemuksella!

No:1 Eco by Saaren Taika Juonteita ehkäisevä Pro-age hyaluronihappo silmänympärysvoide - Parabeeniton

Huippu tuote. Tummat silmänaluset on kadonneet.

 

Heti ensimmäisestä kerrasta silmänympärysiholle tuli ”kevyt” tunne. Rasva imeytyi hyvin ihoon ja poisti kireyttä kuivalta iholta. On riittoisa, nuppineulan nupin kokoinen annos riittää minulla molempien silmänympäryksien rasvaukseen. Vaikka on rasva, eikä geeli, on vähentänyt silmäpusseja ja tummuutta. Jää siis mitä ilmeisimmin kestotuotteekseni.

 

Ihanan kevyt ja riittoisa tuote. Viikossa silmäpussit ovat tasoittuneet omasta mielestä huomattavasti.

 

Suosittelen! Kevyen tuntuinen, helposti levittyvä ja nopeasti imeytyvä voide.

 

Jo lyhyen kokeilun jälkeen, hyvä tuntuma iholla. Tuoksuttomuus lisä plussaa.

Saaren Taika Ecolution Hyaluronihappo E-vitamiini silmänympärysvoide Frangipani kokemuksia

  • Imeytyy ja jättää pehmeän tunreen. Ainoa miinus, että pumppu annostelee liian paljon tuotetta. Pieni pullo tyhjenee liian nopeasti

No:1 Eco by Saaren Taika Kirkastava kasvojen puhdistusaine

Puhdistaa meikit hyvin ja jättää ihon pehmeän tuntuiseksi. Pumppupullo helppo käyttää.

 

Ihana tunne iholla ja raikas tuoksu, iho jää ihanan pehmeäksi!

 

Samettisen pehmeä puhdistusaine. Pesun jälkeen myös iho tuntuu samettiselta.

 

Puhdistaa tehokkaasti meikin. Iho jää ihanan pehmeän tuntuiseksi. Miellyttävä tuoksu.

No:1 Eco by Saaren Taika Greippi kasvojen puhdistusaine

Puhdistaa ihon hyvin ja jättää ihon pehmeäksi, ylellinen tuoksu.

 

Kivan raikas, mieto tuoksu. Meikki puhdistuu hyvin, iho jää mukavan pehmeäksi.

No:1 Eco by Saaren Taika Marula kasvoöljy

Kasvoöljy tuntuu ihanalle ja kosteuttaa sopivasti! En tarvitse aamuisin erikseen kosteusvoidetta, pelkkä kasvoöljy riittää meikin alle. Olen kuivaihoinen ja öljy ravitsee ihoa todella hyvin

 

Marula kasvoöljy tuntuu ja tuoksuu todella hyvältä. Iho on pehmeämpi, eloisampi ja hehkuvampi. Olen laittanut ilta pesun jälkeen yöksi kuin myös aamu pesun tai päivä pesun jälkeen eli aina kun iho tuntuu kuivalta. Suosittelen tätä tuotetta.

 

Olen nyt käyttänyt tuotetta noin viikon verran yövoiteen tavoin. Ollut aivan huippu, ei ole aiheuttanut epäpuhtauksiin taipuvalle iholleni mitään muuta kuin loistavan pehmeän nassun.

 

Ehdottomasti paras kasvojen kosteuttaja mitä olen kokeillut! Kärsin erittäin kuivasta ihosta, mutta kuitenkin ihoni rasvoittuu helposti ja kerää kaiken epäpuhtauden itseensä. Olen kokeillut montaa eri tapaa ja tuotetta, mutta Saaren Taika -tuotteilla olen saanut viimein ihoni voimaan hyvin ja koen itsevarmuutta ilman meikkiä. Marula Kasvoöljy on suosikkini, koska se kosteuttaa tehokkaasti ja imeytyy nopeasti, jättämättä kiiltävää ja rasvaisen oloista ihoa. Olen käyttänyt tuotetta aamuin illoin ja en voisi olla tyytyväisempi.

 

Iho tuntuu ihanan pehmeältä, enkä ole käyttänyt mitään muuta kosteutusta tämän tuotteen ostettuani!

 

Loistava tuote. Kosteuttaa ihon todella hyvin ja pitää pehmeänä. Olen saanut apua tästä yhteen kuivaan, vähän paleltuneeseen kohtaan kasvoissa. Yövoiteena lisään muutaman tipan Saaren Taika Makademia Sheavoiteeseen. Lisään myös BB-voiteeseen muutaman tipan, levittyy paremmin ja tuo ihanan hehkun iholle.

 

Luxusta! Iho jää kerrankin ihanan tuntuiseksi. Yleensä ihoni on kuiva. Iho näyttää myös sileämmältä.

 

Tekee ihon pehmeäksi. Iho näyttää tasaisemmalta. Tätä voin suositella.

 

Öljy tuntuu kevyeltä ja samalla kuitenkin hyvin tehokkaalta.
Tuote olisi muuten ollut 5 tähden arvoinen, mutta
yksi tähti lähti pois siitä syystä, että pipetti jolla öljyä annostellaan vuotaa hieman , eli tuotetta ”holahtaa” käsiin aika lailla kun sitä koittaa vain tiputtaa vain 2-3 tippaa mikä on ohjeessa.

 

Tekee ihon ihanan pehmeäksi ja sileäksi. Käytän öljyä näin talvella kasvovoiteen alla, mutta voi kesällä riittää pelkästäänkin. Todella riittoisa ja edullinen käytössä. Suosittelen kokeilemaan!

 

Erinomainen tuote!

Iho näyttää tasaisemmalta.

No:1 Eco by Saaren Taika Ruusu-Aloe kasvovesi

En ole vielä kauaa tätä käyttänyt, mutta olen kuitenkin huomannut, että punaisuus on vähentynyt. Käytän tätä tuotetta teepuusaippuan ja spot Control tehovoiteen kanssa. Paha akne on saanut hieman helpotusta!

 

Ruusulle tuoksuva, nopeasti kuivuva eikä jätä ihoa tahmaiseksi. Ihanan oloinen tuote. En osaa sanoa millaisia vaikutuksia tehnyt iholle tämä kyseinen tuote, koska olen käyttänyt iholla muitakin Saaren Taika tuotteita.

 

Ihana tuoksu. Ei jätä ihoa tahmaisen tuntuiseksi.
Korkealaatuinen kaikin puolin.

 

Ihana tuote! Kirkastaa ja puhdistaa ihoa!

Saaren Taika Ecolution™ Hienostunut, virkistävä ja täyteläinen May Chang & Arabianjasmiini Suihkugeeli kokemuksia

Pidän siitä, että käy myös kasvoille suihkun yhteydessä koska ei vaahtoa tuoksukin on mieto

No:1 Eco kiinteyttävä hyaluronihappo anti-age yövoide

Hyvin miellyttävä koostumus, nopeasti imeytyvä, jättää ihon pehmeän tuntuiseksi. Sopii aivan loistavasti myös päivävoiteeksi, ei yhtään liian ”raskas” voide siihenkään, suosittelen lämpimästi!

 

Ihana pehmeys kasvoilla jo muutaman käyttökerran jälkeen. Syksyä kohden pintakuivuus iskee kasvoihin ja tämä varmasti pelastaa tilanteen. Hyvä alkuvaikutelma siis

Jaa kirjoitus

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Jaa kirjoitus

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Suosittua blogissamme

Avainsanoja artikkeleistamme

Kategoriat

Seuraa meitä

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi