No:1 Eco Syväpuhdistava naamio akneiholle – kokemuksia

kokemuksia No.1 Eco Syväpuhdistava naamio akneiholle

No:1 Eco Syväpuhdistava naamio akneiholle – kokemuksia

Voit ostaa tehokkaan luonnollisen naamion alla näkyvästä tuoteupotuksesta:

 

 

-Nyt pari kertaa käyttänyt ja mustapäät huomattavasti vähentyneet ja muutenkin iho näyttää ja tuntuu puhtaammalta.️ Käytön jälkeen iho on ihanan pehmeä, tykkään!

-Puhdas ja pehmeä iho naamion jälkeen, useamman käytön jälkeen mustapäät ja näppylät vähentyneet ja iho tasaisempi ja puhtaampi.

-Todella tehokas, parin käyttökerran jälkeen iholla huomattavasti vähemmän ”näppylöit” ja iho ihan super pehmeä käytön jälkeen 🙂

-Heti ekan käyttökerran jälkeen iho oli puhtaampi ja tasaisempi sävyltään.

-Kaksi kertaa käyttäneensä voin sanoa, että hyvältä ja tehokkaalta tuntuu. Riittoisa. Mielestäni saa kyllä enemmän kuin 12 kertaa.

-Olen käyttänyt tuotetta vasta kerran ja tänään oli tarkoitus kokeilla jälleen. Ensimmäisen kerran jälkeen ainakin olin tyytyväinen!

-Itselläni rasvoittuva alue on vain kasvojen T-alue,joten olen sekoittanut naamiota pienemmän määrän ja laittanut sen vain kyseiselle alueelle. Määrää helppo säätää. Valmis seos helppo sormin levittää. Olen vasta pari kertaa käyttänyt ja voi jo nyt sanoa että lupaavalta vaikuttaa

-Aivan ihana naamio joka saa ihon pehmeäksi. Käytön jälkeen iho vastaanottaa paremmin kosteusvoiteen ja pidemmän käytön jälkeen epäpuhtaudet vähentynyt selkeästi

-Naamion käytön jälkeen iho tuntuu hyvälle ja raikkaalle. Juuri sopiva aknepohjaiselle iholle. Tykkäsin todella paljon

-Hyvä naamio herkälle iholle! Omalle herkästi ärtyvälle ja akneen taipuvalle iholle sopinut hyvin. 🙂 Ihohuokoset ovat selvästi supistuneet aina käytön jälkeen ja iho tuntuu pehmeältä. Voi suositella!

-Paras naamio, mitä olen koskaan käyttänyt!! Ehkä ainut naamio, josta oikeasti huomaa jo ensimmäisestä kerrasta, miten se tehoaa ihoon! Tekee todella sileän ja tasaisen ihon! Best!

-Iloinen yllätys! Tekee kasvot erittäin hyvän tuntuiseksi. Tasapainottaa ylirasvoittuvaa ihoani.

-Loistava tuote! Iho tuli ihanan pehmeäksi ja tuntuu että näpyt hieman haalenivat.

-Toimii hyvin tyttären kasvoihin. Rauhoittanut ihoa jo jonkun verran.Katsotaan kuinka hyvin lopulta toimii.

-Ihosta tulee ihanan pehmeä.=)

-Tuoksu ja koostumus todella miellyttäviä, kaiken kaikkiaan hyvä tuote!

-Iho tuntuu ihanan pehmeältä naamion jälkeen! Sekoitan tuotteen samalla sekä itselle että miehelleni.

-Lisään vakiotuotteiden joukkoon! Iho näytti tasaisemmalta ja kirkkaammalta. Puhdisti ihohuokosia selvästi.

-Murrosikäisellä tytöllä otsassa näppylöitä – jo ensimmäisen kokeilukerran jälkeen iho näytti paremmalta – näppyläisyys ja punoitus näytti vähenevän.%d bloggaajaa tykkää tästä: