Ongelmia hikisten kainaloiden kanssa? Lue luonnolliset keinot hienhajun vähentämiseen blogista!

Ongelmia hikisten kainaloiden kanssa? Lue luonnolliset keinot hienhajun vähentämiseen blogista!

Tervehdys arvoisa lukijani!

Jokainen meistä hikoilee, toiset enemmän ja toiset vähemmän. Itse kuulun noihin ensimmäisenä mainittuihin henkilöihin, eli hikoilen herkästi ja kainalohikeni tuoksahtaa nopeasti hyvin voimakkaalle, tämä on ongelma jonka kanssa olen paininut koko aikuisiän saamatta oikeastaan mitään ratkaisua ongelmaani 🙁

Viime kesänä sain sitten luonnonkosmetiikan verkkokauppiaana tilaisuuden päästä käyttämään luonnollisempia ihonhoitotuotteita, kuten suolasaippuoita ja voidemaisia alumiinittomia deodorantteja. Tämä oli mahtava juttu, sillä olin jo pitkään ollut tietoinen alumiinillisten antiperspiranttien haitallisuudesta niin minulle itselleni, kuin maapallomme hyvinvoinnillekin. Ekat alumiinittomat deot joita pääsin käyttämään olivat sellaisia kivan tuoksuisia voidemaisia deoja joissa tehoaineena oli soodaa. Deot olivatkin hyvin tehokkaita ja yhdessä suolasaippuan kanssa sain vihdoin helpotuksen hienhajuongelmiini ja pääsin vapaammin nauttimaan kesästä!

Jonkin ajan kuluttua kuitenkin kainaloni reagoivat soodaan ja sain kainaloihinin ikäänkuin palovammat 🙁

Jouduin olemaan ilman mitään deodoranttia liki kaksi viikkoa ennen kuin kainaloiden iho rauhoittui. Sanomattakin selvää, etten uskaltanut enää soodallisia deodorantteja käyttää 🙁 Siitä alkoi taipaleeni Saaren Taian vegaanisten, alumiinittomien ja soodattomien deodoranttien kehittelyyn ja jonkin ajan kuluttua minulla oli jo ensimmäiset prototyypit lähetettäviksi ulkopuolisille testaajille.

Deot saivat kehuja ja niiden kiiteltiin olevan jopa tehokkaampia kuin nuo soodalliset deot ja lopulta markkinoille saatiin kolme erittäin tykättyä vegaanista, soodatonta ja alumiinitonta voidedeoa 🙂

Kun lopettelin luonnonkosmetiikan kuluttajaverkkokauppiaana alkoi mieltäni kutkutella myös suolasaippuan markkinoille tuominen ja tällä hetkellä Saaren Taialta on markkinoilla 3 aivan ihanaa suolasaippuaa, tuoksuton Saariston Suolasaippua, raikkaan sitruksinen Särkisalon Suolasaippua ja erittäin paljon iholle hoitavia ominaisuuksia sisältävä Veera Suolasaippua – Suolasaippuoiden Kuningatar.

Suolasaippua yhdessä deodorantin kanssa onkin aika voittamaton pari hikiongelmia vastaan! Deodoranteista löytyy tällä hetkellä appelsiinin tuoksuinen Andalusia, piparmintulle tuoksuva Cabo Verde ja itsekin merisuolaa sisältävä appelsiininen Tropical. Deodoranttien on kehuttu pitävän kainalot paitsi tuoksuttomina, myös kuivina 🙂

Suolasaippua myös kosteuttaa tehokkaasti ihoa ja itse kuivaihoisena atoopikkona olen päässyt suihkun jälkeisestä koko vartalon rasvaamisesta kokonaan eroon. Talviaikaan riittää jalkapohjat, kyynerpäät, kasvot ja sääret. Kesäaikaan rasvaan enää vain kasvot ja jalkapohjat 🙂

Veera suolasaippua sisältää hoitavaa vihreää savea, kauraa ja merisuolaa.

Merisuola sitoo kosteutta ja auttaa ihoa kosteutumaan sisältä päin, merisuolaa käytettäessä säännöllisesti vähenee ihon rasvaamisen tarve merkittävästi.
Merisuola on myös antibakteerinen, se auttaa tasapainottamaan iholla olevaa bakteerikantaa, nämä bakteerit taas aiheuttavat hielle tunnusomaisen hajun, neutraloimalla näitä bakteereja myös hienhaju neutraloituu sekä ihon epäpuhtauksista johtuvat iho-ongelmat kuten finnit ja näpyt vähenevät.

Vihreä savi imee itseensä iholta epäpuhtauksia, se korjaa ihovaurioita, rauhoittaa ihoa, kiihdyttää ihon pintaverenkiertoa, laskee turvotusta, rentouttaa ja hoitaa selluliittia.

Kaura kuorii ihoa hellästi, se lievittää tulehduksia, rauhoittaa ihoärsytyksiä ja kutinaa.

Jokainen saippua on luonnollisista ainesosista valmistettu, vegaaninen, säilöntä- ja lisäaineeton. Saippuat ovat täysin biohajoavia, eli ne eivät sisällä synteettisiä tuoksuja tai puhdistusaineita, jotka saattavat aiheuttaa oireita herkille ja jotka vahingoittavat luontoa joutuessaan jätevesivirtaan.

Saaren Taika® artesaanisaippuat ovat aitoja käsintehtyjä saippuoita, ne valmistetaan Isoluodon saarella Salon saaristossa, laadukkaista aineksista ja vain muutaman kappale kerrallaan.

Jotta saippuat sopivat myös herkkäihoisille, on niiden tarkkaan valikoidut ainesosat pidetty mahdollisimman vähäisinä. Saippuoissa ei ole käytetty lainkaan keinotekoisia ainesosia, hajusteita eikä väriaineita.

Saaren Taika® suolasaippuoissa näet aaltojen lyövän rantakalliota vasten ja aurinkokuivatun merisuolan voi melkein haistaa saippuan pinnalta!

Saaren Taika® suolasaippuoissa käytetty merisuola on valmistettu merivedestä auringossa haihduttamalla ilman kemiallisia menetelmiä. Saippuoiden muoto on suunniteltu saippuan kestävyyttä silmälläpitäen, kuitenkin optimoiden saippuan sisältämä merisuolan määrä siten, että saippuan bakteereja neutraloiva teho olisi maksimaalinen. Suolasaippuan säännöllinen käyttö vähentääkin hienhajua sekä ihon näppyjä ja muita iho-ongelmia.

Suolan hyödyt ovat olleet jo vuosituhansia tiedossa. Ensimmäinen maininta merisuolasta on n. 800-300 eaa muinaisten Buddhalaisten eettisessä säännöstössä, Vinaya Pitakassa. Siinä kerrotaan suolaa valmistetun keittämällä merivettä, josta suola siten erotettiin. Merisuola on yksi harvoista aineista joka sisältää kaikkia 84:ää hivenaineita, jotka löytyvät ihmiskehosta ja jotka tarjoavat erilaisia terveysvaikutuksia niveltulehduksen hoidosta aknen- ja lihaskramppien ehkäisyyn.

Merisuolasaippuan käyttö tekeekin ihmeitä ihollesi, sillä se parantaa ihosi kosteustasapainoa, vähentää ihosi karheutta ja ehkäisee tulehduksia sekä bakteerien kasvua (iholla elävät huonot bakteerit saavat aikaan muutoin hajuttoman hikinesteen “tuoksahtamisen”).

Merisuolan karkea rakenne tekee siitä täydellisen kuorinta-aineen. Ihon varovainen kuoriminen merisuolalla auttaa poistamaan kuolleita ihosoluja, parantaa verenkiertoa ja edistää ihon uudistamista. Ja se jättää ihosi puhtaaksi, sileäksi ja kosteutetuksi!

Jo muinaiset egyptiläiset käyttivät merisuolaa yksinkertaisen saippuan yhtenä hoitavana ainesosana ja tällaisia muinaisia saippuareseptejä mukailemalla on suunniteltu myös Saaren Taika® saippuaperheen erilaisiin käyttötarkoituksiin sopivat suolasaippuat.

Merisuolaa sisältävä eteerisillä öljyillä tuoksutettu Särkisalon Suolasaippua on hyvin vaahtoava ja silti runsaasti suolaa sisältävä saippua jokapäiväiseen käyttöön. Suola sitoo itseensä kosteutta ja auttaa ihon kosteustasapainon säilymisessä pesun jälkeen. Suolan tiedetään ehkäisevän hienhajuja sekä näppylöiden syntymistä. Saippuan sisältämä sheavoi tekee siitä vielä hellävaraisemman ja kosteuttavamman saippuan. Saippuan sisältämä suola ei ole karkeaa.

Rosmariinin-, sitruunaruohon- ja seetripuun eteeriset öljyt antavat saippualle raikkaan eteläisen meren tuoksun.

Saaren Taika® valmistaa aidosti ekologisia luontoa vahingoittamattomia tuotteita, joiden jokainen ainesosa on lueteltu sekä pakkauksessa, että tuotteen kuvauksessa kotisivuillamme, näin tiedät aina varmasti, että käyttämäsi tuotteen kaikki ainesosat ovat luonnollisia ja luontoa vahingoittamattomia.

Kaikki tuotteemme ovat 100% luonnollisista raaka-aineista käsin valmistettuja.

Tuotteidemme jokainen ainesosa on lueteltu sekä pakkauksessa, että tuotteen kuvauksessa kotisivuillamme.

Tuotteemme eivät sisällä keinotekoisia ainesosia, väriaineita, hajusteita eikä lisäaineita.

Tuotteemme ovat sekä ihmisille, että luonnolle täysin vaarattomia.

Kaikki tuotteemme ovat vegaanisia.

Käytämme tuotteissamme vain kasviperäisiä raaka-aineita.

Emme testaa tuotteitamme eläimillä, emmekä käytä eläimillä testattuja raaka-aineita.

Lisätietoja tuotteista sekä niiden ainesosaluettelot löydät kotisivuiltamme: www.saarentaika.com

Saaren Taikaa myyvät ihanat pienet liikkeet ja yrittäjät, joilta saat asiantuntemusta tuotteille sekä henkilökohtaista palvelua, löydät heidät tästä linkistä: www.saarentaika.com/jalleenmyyjat

Verkkokaupat on merkattu sinisellä, voit ostaa koko Suomen alueelta!

image_pdfimage_print