Saaren Taika tuotteissa käytetyt pakkausmateriaalit on mietitty ekologisuutta ja käytännöllisyyttä silmällä pitäen

Artesaanisaippuat ja palashampoot on pakattu ekosilkkipaperiin, jonka päällä on kartonkivyöte, kummatkin kääreet ovat sekä happovapaita että ligniinittömiä. Saippuat ja shampoot mahtuvat kirjepostilla suolasaippuoita lukuunottamatta, jolloin yksittäisen tuotteen lähettämisen postitus- ja pakkauskulut ovat pienemmät.

Voiteet ja Voidedeodorantit on pakattu kierrätettävään alumiinipakkaukseen, joka on kooltaan kirjepostina lähetettävä.
Alumiinipakkaus on ainoa pakkaus joka estää täysin auringon haitallisen valon voidetuotteissa, sillä auringonvalo saa voidetuotteet nopeasti härskiintymään.
Pakkaus on suunniteltu kooltaan kirjepostilla postitettavaksi, jolloin yksittäisen tuotteen lähettämisen postitus- ja pakkauskulut ovat pienemmät.
Emme vastaanota voide- ja deodoranttipakkauksia uusiokäyttöön, sillä niiden kierrättäminen on ekologisempaa kuin pakkausten takaisin lähettämisen aiheuttamat kuljetuksen päästöt, pakkausen puhdistus, sekä uusiokäytettävän pakkauksen laboratoriotestit, joilla niiden hygieenisyys voitaisiin selvittää.

Pyykkietikat on pakattu kierrätettäviin PET-muovipulloihin.
Saaren Taika pyykkietikkapullot on suunniteltu niin, että niiden pakkaamiseen ei tarvita suojateippiä avautuville korkeille, eivätkä ne tarvitse pakkauspehmusteita lähettämistä varten. Tämä on huomattavasti ekologisempi tapa lähettää, kuin esim. lasipullot, joiden suojapehmusteet ja suuremmat lähetyspakkaukset kumoavat nopeasti lasipulloon pakatun tuotteen ekologisuuden.
Emme vastaanota pyykkietikkapulloja uusiokäyttöön, sillä niiden kierrättäminen on ekologisempaa kuin pakkausten takaisin lähettämisen aiheuttamat kuljetuksen päästöt, pakkausen puhdistus, sekä uusiokäytettävän pakkauksen laboratoriotestit, joilla niiden hygieenisyys voitaisiin selvittää.

Muovipullo vs. lasipullo – Lasipullo yksittäin on siis ajatuksena todella kaunis. Ekologinen se ei millään muotoa ole, lue tarkempi selvitys blogista.

Soijavahakynttilät ovat kierrätettävissä alumiiniastioissa, joissa on happovapaa ja ligniinitön kartonkivyöte. Osassa kynttilöitä vyöte on kierrätyskartonkia.

image_pdfimage_print