Paras aurinkorasva löytyy Saaren Taialta, ei valkoista kerrosta, ei nanopartikkeleita!

ei valkoista kerrosta, ei nanopartikkeleita!

Aurinkorasva, joka ei jätä valkoista kerrosta ja sopii myös lapsille

Saaren Taika lanseerasi mullistavat uutuudet, nimittäin probioottiset aurinkovoiteet, joissa ei ole nanopartikkeleita, mutta jotka eivät silti jätä valkoista kerrosta iholle!

Nämä super miellyttävän tuntuiset aurinkorasvat levittyvät helposti, ei jätä tahmeaa eikä valkoista kerrosta ja mikä parasta, ei sisällä kehoon kertyviä nanopartikkeleita!

Paras aurinkorasva, ei valkoista kerrosta, ei nanopartikkeleita

Henkilökohtaisesti voin sanoa, että nämä aurinkorasvat ovat parhaita mitä olen koskaan kokeillut. Kumpikaan ei jätä tahmeaa pintaa iholle, ne imeytyvät nopeasti ja antavat silti runsaan suojan auringon haitallisia vaikutuksia vastaan.

Ne käyvät sekä vartalolle, että kasvoille, vaikka vartalomaito nimellä kulkevatkin.

Ne ovat probioottisia, eli tukevat ihon terveen mikrobiomin syntymistä!

Probiootit auttavat rauhoittamaan ärtynyttä ihoa ja vähentämään tulehdusta.

Paras aurinkovoide kasvoille!

Saaren Taian probioottiset aurinkovoiteet  auttavat ylläpitämään ihon terveyttä ja suojakerroksen toimintoja samalla, kun ne suojaavat tehokkaasti auringon UVA ja UVB säteitä vastaan. 

Paras aurinkovoide kasvoille on sellainen, joka tarjoaa korkean suojan, kuten SPF 50, ja joka ei jätä ihoa rasvaiseksi. Kemiallinen aurinkorasva lukitsee hien suojakerroksen ja ihosi väliin. Tällöin ihohuokosesi ovat kuormituksella, jonka vuoksi saattaa syntyä lisää hikinäppyjä tai aknea.

Valitse siis fysikaalinen aurinkovoide, kuten vaikkapa tämä Saaren Taika aurinkosuojamaito suojakertoimella 50. Se on kevyen tuntuinen, ihoa tukkimaton rasva, joka antaa runsaan suojan auringon haitallisia säteitä vastaan.

Aurinkorasva joka sopii myös lapsille

Jokainen vanhempi tietää, että lasten herkän ihon suojeleminen auringon haitallisilta säteiltä on äärimmäisen tärkeää. 

Kevyet, mutta tehokkaat Saaren Taika aurinkovoiteet sopivat myös lapsille. Ne eivät sisällä haitallisia kemiallisia ainesosia, eivätkä elimistöön kerääntyviä nanopartikkeleita. 

Nämä aurinkovoiteet on suunniteltu erityisesti ottamaan huomioon suomalaisen ihon herkkyyden ja UV-säteilyn ankarat vaikutukset, ja siksi ne ovat parhaita myös lapsille ja nuorille!

Paras aurinkovoide!

Hemmottele ihoasi tällä hellävaraisella aurinkosuojalla, joka hoitaa ihoa sen syvemmissä kerroksissa.

Luonnollinen aurinkosuoja

  • Ei jätä ihollesi valkoista kerrosta
  • Nopeasti imeytyvä, ei tahmeaa tunnetta
  • Probiootit ja kasviöljyt ravitsevat ja tasapainottavat ihoasi
  • Suojaa haitallisilta säteiltä ja ehkäisee ihovaurioita
  • Sopii päivittäiseen käyttöön
  • Ei sisällä nanopartikkeleita, eikä haitallisia kemiallisia ainesosia

Nauti auringosta huoletta ja pidä ihosi pehmeänä ja hyvinvoivana.

Aurinkosuojavoiteemme sisältämät kaakaovoi, oliiviöljy, auringonkukkaöljy ja Aloe Vera kosteuttavat, rauhoittavat ja suojaavat ihoasi luonnollisesti. Lisäksi sinkkioksidilla, ilman nanopartikkeleita, muodostamme näkymättömän suojan ihollesi.

Hanki itsellesi tämä hellävarainen aurinkosuoja vartalomaito ja nauti auringon hellivästä valosta terveenä ja kauniina.

Aurinkorasvan käyttö

Aurinkorasvan käytön merkitystä ei voi korostaa liikaa, erityisesti kun kyse on lapsista. Auringon ultraviolettisäteily (UV-säteily) on voimakas tekijä, jolla on merkittäviä vaikutuksia ihomme terveyteen.

Ihosyövän riskin kasvu

Ihosyöpä on yksi yleisimmistä syöpätyypeistä, ja sen riski kasvaa auringon UV-säteilyn myötä. Tutkimukset osoittavat, että liiallinen altistuminen UV-säteilylle, etenkin lapsuudessa, lisää melanooman riskiä elämän myöhemmissä vaiheissa.

Ihon Ennenaikainen Ikääntyminen

Auringon UV-säteily ei vain lisää ihosyövän riskiä, vaan se myös kiihdyttää ihon ennenaikaista ikääntymistä. Säteily vahingoittaa ihon kollageenikuituja, mikä johtaa ryppyjen ja juonteiden muodostumiseen.

Aurinkorasvan SPF

SPF, eli Sun Protection Factor, on yleisesti käytetty mittari aurinkorasvojen suojakerrokselle. Se ilmaisee, kuinka hyvin aurinkorasva suojaa ihoa auringon haitallisilta UVB-säteiltä. SPF-luku kertoo, kuinka monta kertaa pidempään iho kestää palamatta aurinkorasvan avulla verrattuna palamiseen ilman aurinkorasvaa.

Esimerkiksi aurinkorasva, jossa on SPF 30, antaa iholle 30-kertaisen suojan verrattuna suojaamattomaan ihoon. Toisin sanoen, jos iho palaisi auringossa ilman aurinkorasvaa 10 minuutissa, SPF 30 aurinkorasvalla iho kestäisi palamatta 300 minuuttia. On kuitenkin tärkeää muistaa, että tämä on vain karkea arvio, ja suojateho voi vaihdella eri ihmisillä ja olosuhteissa.

Miksi vähintään SPF 30 aurinkorasva?

Kun valitset aurinkorasvaa, on suositeltavaa valita vähintään SPF 30 suojakerroin. SPF 30 aurinkorasva tarjoaa hyvän suojan auringon haitallisilta säteiltä. Se suodattaa noin 97 prosenttia UVB-säteistä, jotka aiheuttavat ihon palamista. Suurempi suojakerroin antaa hieman paremman suojan, mutta ero ei ole merkittävä.

On tärkeää huomata, että SPF-arvo koskee vain UVB-säteitä, jotka ovat vastuussa palamisesta. UVA-säteet ovat toinen tärkeä auringon säteilystä aiheutuva riski iholle. Hyvän suojan tarjoava aurinkorasva sisältää myös UVA-suojan, joka voidaan merkitä UVA-merkinnällä tai UVA-symbolilla. Tarkista aina aurinkorasvan etiketistä, että se suojaa sekä UVB- että UVA-säteiltä.

Ihosyövän riski ja aurinkorasva

Ihosyöpä on yleisin syöpämuoto maailmassa, ja sen esiintyvyys on lisääntynyt viime vuosikymmeninä. Auringon UV-säteily on yksi merkittävimmistä riskitekijöistä ihosyövän kehittymisessä. UV-säteily aiheuttaa vaurioita ihon DNA:ssa, mikä voi johtaa syöpäsolujen muodostumiseen.

Suojautuminen auringolta on tärkeää ihosyövän ehkäisemiseksi. Aurinkorasva, jossa on riittävä suojakerroin, on keskeinen osa aurinkosuojaa. SPF 30 aurinkorasva suojaa ihoa hyvin UV-säteilyltä, mutta on myös tärkeää käyttää muita aurinkosuojakeinoja, kuten suojakertoimellisia vaatteita, aurinkolaseja ja välttää auringon voimakkainta säteilyä keskipäivän aikaan.

Aurinkorasvan valinta

Ihon tyyppi ja suojakerroin

Aurinkorasvan valinnassa ensimmäinen askel on tunnistaa oma ihon tyyppi. Ihotyypit vaihtelevat ja reagoivat eri tavoin auringonvaloon. Yleisesti ottaen on olemassa neljä eri ihotyyppiä:

  1. Vaalea iho, jolla on paljon pisamia ja palaa helposti auringossa. Tämä ihotyyppi tarvitsee korkean suojakertoimen aurinkorasvan, kuten SPF 30 tai korkeampi.

  2. Normaali iho, joka harvoin palaa auringossa. Tällainen iho voi hyötyä suojakertoimesta 15-30.

  3. Oliivi-iho, joka harvoin palaa auringossa ja ruskettuu helposti. Tällainen iho voi käyttää suojakerrointa 6-15.

  4. Tumma iho, jolla on luontainen suojakerros ja harvoin palaa auringossa. Tällaisen ihon suojakerrointa voi olla vaikea määrittää, mutta suojakerroin 6-10 voi olla riittävä.

Meillä syntyperäisillä pohjoismaisilla on useimmiten ihotyyppi 1 tai 2 eli kannattaa valita vähintään SPF30 aurinkosuojavoide.

On tärkeää valita aurinkorasva, jolla on riittävä suojakerroin oman ihotyypin perusteella. Suojakerroin ilmoitetaan yleensä aurinkorasvan pakkauksessa ja se kertoo, kuinka paljon kauemmin aurinkoa voi ottaa ilman polttavaa vaikutusta.

Laajaspektrinen suojakerroin

Aurinkorasvan suojakerroin ei ole ainoa tärkeä tekijä sen valinnassa. On myös tärkeää valita aurinkorasva, joka tarjoaa laajaspektrisen suojan. Laajaspektrinen aurinkorasva suojaa sekä UVB- että UVA-säteiltä.

UVB-säteet ovat vastuussa auringonpolttamisesta ja ne vaikuttavat ihon pintakerrokseen. UVA-säteet sen sijaan tunkeutuvat syvemmälle ihoon ja voivat aiheuttaa ennenaikaista ikääntymistä ja ihosyöpää. Hyvä aurinkorasva suojaa sekä UVB- että UVA

Kuinka usein aurinkorasvaa pitää lisätä?

Aurinkorasvan uudelleen levittäminen

Aurinkorasvan tehokkuus vähenee ajan myötä, joten sen uudelleen levittäminen on tärkeää pitää ihosi suojattuna. Tässä on joitain tilanteita, jolloin aurinkorasvaa tulisi ehdottomasti lisätä:

Uimisen jälkeen

Auringossa uiminen voi huuhdella aurinkorasvan osittain pois iholta, joten sen uudelleen levittäminen on tärkeää. Kuivaa ensin iho pyyhkeellä ja levitä sitten uusi kerros aurinkorasvaa.

Runsaan hikoilun jälkeen

Voimakas hikoilu voi vähentää aurinkorasvan tehokkuutta, joten sen uudelleen levittäminen on tarpeen. Hikoillessasi paljon aurinkoisella säällä varmista, että lisäät aurinkorasvaa säännöllisin väliajoin.

Pyyhkeellä kuivaamisen jälkeen

Kun pyyhit itsesi pyyhkeellä, saatat poistaa osan aurinkorasvasta iholta. Jotta saat jatkuvan suojan, levitä aurinkorasvaa uudelleen pyyhkeellä kuivaamisen jälkeen.

Voinko käyttää viimevuotista aurinkorasvaa?

Aurinkorasvan säilyvyys

On tärkeää ymmärtää, että aurinkorasvalla on rajoitettu säilyvyysaika. Useimmat aurinkorasvat säilyvät hyvin noin kahden vuoden ajan valmistuspäivästä tai 6kk avaamisesta. Tämä tieto löytyy yleensä tuotepakkauksesta tai pohjasta. Vaikka aurinkorasva ei välttämättä mene huonoksi heti sen jälkeen, kun säilyvyysaika on kulunut umpeen, sen teho voi heikentyä merkittävästi.

Tehon heikkeneminen

Aurinkorasvan teho perustuu sen sisältämiin aktiivisiin ainesosiin, kuten UV-suodattimiin. Ajan myötä nämä ainesosat voivat hajota tai menettää tehonsa altistuessaan ilmalle, lämmölle ja valolle. Tämä tarkoittaa sitä, että viimevuotinen aurinkorasva saattaa tarjota vähemmän suojausta UV-säteiltä verrattuna tuoreeseen aurinkorasvaan.

Merkkejä huonontuneesta aurinkorasvasta

On joitain merkkejä, joiden avulla voit arvioida aurinkorasvan kunnon. Jos huomaat, että aurinkorasva on muuttunut erittäin paksuksi, erottuu kerroksiksi tai sen haju on muuttunut epämiellyttäväksi, se voi olla merkki siitä, että aurinkorasva on pilaantunut. Lisäksi, jos aurinkorasva on altistunut korkeille lämpötiloille tai on ollut avattuna pitkään, sen teho voi heikentyä huomattavasti.

Suositukset aurinkorasvan käytöstä

Paras tapa varmistaa, että saat aurinkorasvalta täyden suojan, on käyttää aina tuoretta aurinkorasvaa. Osta aurinkorasvaa vain tarvittava määrä ja tarkista sen säilyvyysaika ennen käyttöä. Jos aurinkorasva on vanhentunut tai sen kunto herättää epäilyksiä, on turvallisempaa heittää se pois ja hankkia uusi tuote.

Lisäksi on tärkeää säilyttää aurinkorasva oikein. Vältä jättämästä sitä suoraan auringonvaloon tai korkeisiin lämpötiloihin, kuten auton sisälle kuumaan päivään. Pidä aurinkorasvapullo tiiviisti suljettuna, kun sitä ei käytetä, ja säilytä se viileässä ja kuivassa paikassa.

Vaikka saattaa olla houkuttelevaa käyttää viimevuotista aurinkorasvaa, on tärkeää ymmärtää sen säilyvyyden ja tehon heikkenemisen vaikutukset. Tuore aurinkorasva tarjoaa parhaan suojan haitallisilta UV-säteiltä, kun taas vanhentunut aurinkorasva voi tarjota vähemmän tehokasta suojaa. Muista tarkistaa aurinkorasvan säilyvyysaika ja kiinnittää huomiota sen kuntoon ennen käyttöä. Turvallisuuden vuoksi on suositeltavaa hankkia uusi aurinkorasva, jos epäilet vanhan tuotteen tehokkuutta.

Rusketus

Saavuta upea ja terveellinen rusketus samalla kun hellit ihoasi tällä kultapölyä sisältävällä rusketusöljyllämme

Rusketus on monille kaunis ja toivottu ominaisuus, joka antaa iholle terveellisen hehkun. Monet haluavat saavuttaa upean rusketuksen, mutta samalla on tärkeää pitää huolta ihon terveydestä. Saanko esitellä ainutlaatuisen rusketusöljymme, joka sisältää kultapölyä ja tarjoaa nopean sekä pitkäkestoisemman rusketuksen samalla kun hellii ihoa.

Rusketus on usein yhdistetty kauneuteen ja monet ihmiset kokevat saavansa itsevarmuutta ja hyvää oloa, kun heidän iholleen muodostuu kaunis rusketus. Terveen rusketuksen saavuttaminen on kuitenkin tärkeää, jotta vältytään haitallisilta vaikutuksilta, kuten auringonpolttamiselta tai ihon ennenaikaiselta vanhenemiselta.

Rusketusöljy

Ainutlaatuinen rusketusöljymme

Rusketusöljymme on suunniteltu tarjoamaan käyttäjälle nopea ja pitkäkestoinen rusketus samalla kun se hoitaa ja hellii ihoa.

Öljyn salaisuus piilee sen sisältämässä kultapölyssä, joka tuo iholle upeaa glamouria ja hehkua. Kultapöly yhdistettynä kaakaojauheeseen antaa iholle kauniin kimaltavan vaikutelman, joka tekee rusketuksesta entistä houkuttelevamman.

Laadukkaat ainesosat

Rusketusöljymme koostuu vain tarkkaan valituista ainesosista, jotka on suunniteltu edistämään ihon terveyttä ja säilyttämään sen luonnollisen kosteustasapainon. Lisäksi öljy on parabeeniton, joten voit käyttää sitä huoletta.

Luonnolliset kasviöljyt kosteuden säilyttämiseksi

Rusketusöljymme sisältää runsain määrin luonnollisia kasviöljyjä, jotka auttavat ihoa säilyttämään kosteustasapainonsa. Nämä öljyt ravitsevat ihoa syvältä, pehmentävät sitä ja lisäävät sen kimmoisuutta. Kun käytät rusketusöljyämme, ihollesi jää silkinpehmeä ja sileä tuntu.

Kookosöljyn ravitsevat ominaisuudet

Yksi rusketusöljymme keskeisistä ainesosista on kookosöljy, joka on erittäin ravitseva ja kosteuttava. Kookosöljy auttaa ihoa säilyttämään kosteustasapainonsa ja pehmeytensä. Se sisältää myös antioksidantteja, jotka auttavat suojaamaan ihoa vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta. Kookosöljyn käyttö rusketuksen aikana auttaa pitämään ihon terveenä ja hehkuvana.

Kaakaovoin kosteuttavat ja ravitsevat ominaisuudet

Toinen tärkeä ainesosa rusketusöljyssämme on kaakaovoi. Kaakaovoi on erinomainen kosteuttaja ja ravitseva ainesosa, joka auttaa ihoa säilyttämään kosteuden ja pehmeyden. Se tarjoaa myös runsaasti antioksidantteja, jotka auttavat suojaamaan ihoa vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta. Kaakaovoi auttaa myös rauhoittamaan ihoa ja vähentämään mahdollista tulehdusta.

Kaakaojauheen hyödyt

Rusketusöljymme sisältää myös kaakaojauhetta, joka tuo mukanaan useita ihon hyvinvointia edistäviä etuja. Kaakaojauhe sisältää luonnollisia yhdisteitä, kuten polyfenoleita, jotka auttavat suojaamaan ihoa vapaiden radikaalien vaurioilta. Lisäksi kaakaojauhe voi edistää ihon verenkiertoa, mikä puolestaan antaa sille terveen hehkun.

Kultapölyn hehkuva vaikutus

Kultapöly on lisätty rusketusöljyymme antamaan iholle kaunista hehkua ja glamouria. Kultapöly voi heijastaa valoa iholta, mikä luo hehkuvan vaikutelman. Lisäksi kolloidinen kultapöly voi auttaa parantamaan ihon ulkonäköä ja tasoittamaan sen sävyä. Kun käytät rusketusöljyämme, ihollesi muodostuu upea kultainen hehku.

E-vitamiinin rooli ihon terveydessä

Rusketusöljymme sisältää myös runsaasti E-vitamiinia, joka on rikas antioksidantti. E-vitamiini auttaa suojaamaan ihoasi enneaikaisen ikääntymisen merkeiltä ja ympäristön haitallisilta tekijöiltä. Se edistää ihon terveyttä ja auttaa säilyttämään sen nuorekkaan ulkonäön. Säännöllinen käyttö rusketusöljyä E-vitamiinilla auttaa pitämään ihosi kauniina ja hyvinvoivana.

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.