Älä anna pimeyden masentaa! Nauti vuodenajasta fiilistellen näiden Saaren Taika vinkkien avulla!

Ulkona on hämärää ja kylmää. Tekee mieli olla enemmän kotona kuin muualla menossa ja luoda kotiin lämmintä, kutsuvaa tunnelmaa vilteillä sekä kynttilöillä. Mikä sen parempaa kuin ottaa kuppi lämmintä juotavaa, sytyttää kynttilöitä, käpertyä viltin alle ja fiilistellä ihanaa tunnelmaa kotisohvalla. Ehkä selata lehteä tai ideoida joululahjoja läheisille tai itselle? Jokainen meistä on ansainnut pientä hemmottelua, jota on helppo toteuttaa kotona pimeän vuodenajan aikana!

Saaren Taika tuoksukynttilät

Saaren Taika tuoksukynttilät ovat paras vaihtoehto kynttilöille! Ne on tehty käsityönä luonnolliseen ja ympäristöystävälliseen soijavahaan ja palavat myrkyttömästi erittämättä toksiineja, kuten hiilivetyä huoneilmaan.

Tuoksukynttilä on valettu upeaan lasiin, jonka voi myös ottaa käyttöön kynttilän polttamisen jälkeen. Voit laittaa sinne esim. tuikkuja tai käyttää sitä pienesinesäilytyksessä vaikkapa vanupuikoille.

Saaren Taika-tuoksukynttilät palavat noin 45 tuntia, joten pääset nauttimaan huumaavasta tuoksusta kodissasi pitkään. Nämä ovat myös aivan loistava lahjaidea kenelle tahansa!

Voit valita tuoksun monista vaihtoehdoista, kuten niittylilja, vanilja & pioni, raparperi, jasmin & seetri, valkoinen tee & salvia tai verigreippi. Vai miten olisi ihana ja pehmeä bambu?

Saaren Taika hamam-viltit

Toinen loistava lahjaidea pukinkonttiin tai miksei vaikka itselle on Saaren Taika viltit! Viltit ovat tehty 100% turkkilaisesta pitkäkuituisesta puuvillasta. Turkkilainen puuvilla on varmasti tuttu esim. hotellien lakanoista ja jokainen tietää, miten pehmeää ja miellyttävää se on ihoa vasten.

Vilttejä löytyy monissa eri väreissä ja jokaisen kotiin löytyy varmasti sisustukseen sopiva viltti! Täydellinen, pehmeä paketti kuusen alle, joka ilahduttaa lahjansaajaa varmasti. Yhdistä vaikka sisustusintoilijan pakettiin viltti sekä tuoksukynttilä!

Aivan kuten Saaren Taika hamam-pyyhkeet, myös Saaren Taika viltit suosittelemme pesemään hellävaraisella pesuohjelmalla ja käyttämään pesussa mieluiten pyykkietikkaa. Meiltä löydät pyykkietikoita monessa eri tuoksussa.

Miten sinä luot kotiisi tunnelmaa tänä vuodenaikana?

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.