Probiooteista apua psoriasikseen, allergiaan, astmaan ja ihottumiin

Probiooteista apua psoriasikseen, allergiaan, astmaan ja ihottumiin

Mitä on probiootit?

Probiootit ovat eläviä mikrobeja, joilla uskotaan olevan terveyttä edistäviä vaikutuksia.

Vaikka probiootit ovatkin eläviä mikrobeja, on niiden käyttö turvallista myös itsehoidossa.

Probiootteja on tutkittu jo jonkin aikaa ja niiden käytöstä uskotaan olevan hyötyä erilaisten allergioiden sekä ihosairauksien ehkäisyssä ja hoidossa.

Probiooteista eniten tutkittuja ovat maitohappobakteerit Lactobacillus rhamnosus GG, Lactobacillus reuteri, Bifidobacterium lactis ja hiivasieni Saccharomyces boulardii. Kaikki maitohappobakteerit eivät kuitenkaan ole probiootteja. 

Probiooteilla apua akneen, ruusufinniin, allergiseen ihottumaan, psoriasikseen

Monien nykypäivänä yleistyneiden ihosairauksien yhtenä aiheuttajana arvellaan olevan yleinen siisteys, jonka vuoksi myös iholla ja suolistossa elävät hyvät bakteerit ovat vähentyneet.

Avuksi tähän on alettu tutkimaan probiootteja ja prebiootteja, joilla suoliston ja ihon mikrobiomia, eli hyvää bakteerikantaa voidaan lisätä ja ylläpitää.

Hyvin tasapainossa olevan bakteerikannan taas uskotaan edistävän terveyttä, sillä hyvät bakteerit vievät elintilaa huonoilta bakteereilta. 

Epätasapainossa olevan ihon mikribiomiston uskotaan aiheuttavan muun muassa aknea ja ruusufinniä, joten oman ihon hyvästä bakteerikannasta kannattaa pitää huolta.  

Probiootit pesuaineissa

Korkealaatuisista, luonnollisista ainesosista valmistettu pyykinpesuneste sisältää probioottisia bakteereita, jotka auttavat ylläpitämään hyvää bakteeritasapainoa ja irroittamaan likaa.

Hajusteeton pyykinpesuaine hoitaa ja suojaa hellävaraisesti pyykkiäsi.

Sopii vauvojen vaatteiden pesuun sekä kaikille kankaille, myös villalle ja silkille. Voidaan käyttää niin kone- kuin käsinpesussa 20–90 asteessa.

Kehitetty erityisesti herkälle iholle.

Probiootit ovat eläviä mikrobeja, jotka ylläpitäessään elimistön hyvää bakteerikantaa edistävät terveyttämme. ⁠⁠

Näitä samoja hyviä bakteereja käytetään nykyään myös kosmetiikassa sekä siivoustuotteissa, sillä kaikella, joka on kosketuksissa ihoomme, on vaikutusta myös terveyteemme kokonaisvaltaisesti.

Korkealaatuisista, luonnollisista ainesosista valmistettu hellävarainen astianpesuaine sisältää probioottisia bakteereita, jotka auttavat ylläpitämään hyvää bakteeritasapainoa ja irroittamaan likaa.

Hajusteeton astianpesuaine pitää huolta niin astioista kuin käsistäsikin.

Kehitetty erityisesti herkälle iholle. Ihotauti- ja allergialääkäreiden hyväksymä tuote.

Tutkimusten mukaan kaupunkilaistunutta ihmiskuntaa uhkaa kroonistuneet sairaudet, kuten astma, allergiat, immuunihäiriöt ja monet muut, jotka saattavat kaikki johtua liian puhtaasta elinympäristöstä ja luontokosketuksen puutteesta.

Osta probioottiset pesuaineet ja prebioottiset ihonhoitotuotteet Saaren Taika shopista!

Lähteet: 1

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.