Puiden istutusta vastuullisuuden nimissä!

puiden istutus saaren taika vastuullinen yritys

Tervehdys!

Saaren Taian puiden istutus on päässyt hyvään vauhtiin täällä uudella Taikatehtaalla. Alunperinhän aloitimme tämän nettopositiivisuuden kartuttamisen siellä vanhassa paikassa Isoluodon saarella Metsolan kylässä, mutta muutettuamme suurempiin tiloihin joudumme aloittamaan puiden istutuksen alusta.

Muutto oli myöhään syksyllä, joten jouduimme odottelemaan talven yli tänne kevääseen ennen kuin pääsimme aloittamaan!

Kuten viime blogikirjoituksessa kerroinkin, aiomme istuttaa sekä lehtipuita, että havuja ja tilaamamme n. 60 metsäkuusta pitäisi saapua toimitettuna ehkä tänään tai ensi viikolla.

Eilen pääsimme kuitenkin istuttamaan taas yhden lehtipuun lisää. Takapihan entiselle pellolle pääsi valkopyökki!

Nettopositiivisuus tarkoittaa siis sitä, että yritys pyrkii toiminnallaan tekemän luonnon kannalta yhtä paljon hyvää, kuin mitä se toimintaansa kuluttaa luonnonvaroja. Me istutamme puita kuitataksemme ainakin osan hiilijalanjäljestämme mitä tuotteidemme valmistus kuluttaa 🙂

Eilen istutimme myös 3 tyrniä. Vanhassa paikassahan meillä oli n. 20-30 isohkoa tyrniä, mutta täällä uudessa vain yksi iso ja muutama pienempi. Tyrnituotteidemme suosio on ollut niin kovaa, että istutamme varmasti ainakin kymmenkunta uutta tänä vuonna 🙂

Myös pihamme valtias, melko kesy mustarastas tuli tarkistamaan, että tulihan ne tyrnit nyt hyvään ja matoisaan maahan 😀

Lue lisää:

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

Kirjoittaja on Saaren Taika brändin luoja sekä Saaren Taika -tuotteiden kehittäjä, jolla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto sekä luonnonkosmetiikan valmistuksen tutkinto.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä