Tuotteet

Pelastetaan Itämeri! -saippua

Saaren Taika® on lähtenyt mukaan tärkeänä pitämäämme hankkeeseen luontomme hyväksi, nimittäin toimimaan Itämeren puhtauden ja pelastamisen hyväksi John Nurmisen Säätiön Puhdas Itämeri -hankkeen kautta.

Löydät valikoimastamme 2 saippuaa joiden tuotosta menee 5€/myyty saippua lyhentämättömänä Itämeren hyväksi. Tällä 5 eurolla pystytään mm. vähentämään Itämeren sinileväkuormaa n. 25 kilon verran, eli aika huikea määrä yhdellä saippualla, eikö totta!

Alla lista jälleenmyyjistä joilta voit ostaa Itämerisaippuoita:

Butik-O verkkokauppa Särkisalontie 2 Särkisalo, Salo

Delfino verkkokauppa Nilsiä

Dreamyink verkkokauppa (noutomahdollisuus Turku+Lieto)

EkoAarreKauppa Peiponkuja 4 Mikkeli

Ekokampaamo Evergreen Dalinkuja 11 Inkoo

Ekokampaamo Mieli Raastuvankatu 32 Vaasa

Hiusduetto oy Sörnäisten rantatie 4 Vantaa

Hoitola Emerald Kinnontie 31 Eurajoki

ITUA Shop Logomo Konttori, Köydenpunojank. 14 Turku

Kauneushuone Toivo Isolinnankatu 5 Pori

Kukkapuoti Vilhelmiina Ihattulantie 2 B Taivassalo

LumousSolahde Sammon Valtatie 7, Tampere (postitus onnistuu)

Miracles Beauty&Nails Kivenhakkaajantie 6A Kerava

 

Pieni Huili Otavantie 5 Helsinki

Puutarhurin Maja  verkkokauppa Tampere

Sagawind Valhallantie 8 Barösund

SUNDay Korvenkannantie 10 Imatra

terveyshuoltamo IHANA ja RENTO Korkeavuorenkatu 10 A Hanko

Temppelin Emäntä Kaarina, myös nouto Turku, Kaarina

Tomin Kuva Ky Ilmarinkatu 11 Imatra

Tuttimaakari verkkokauppa Suviharjuntie 35 Kinnulanlahti

Viherlandia Kammitie 6 Jyväskylä

Voimistaja – hieronta ja liikunta Koulukatu 25 c 17  Turku 0400507898 (tekstiviestit) Voimistaja@gmail.com Avoinna sopimuksen mukaan/ toimitus keskustaan.

Jokainen saippua on luonnollisista ainesosista valmistettu, vegaaninen, säilöntä- ja lisäaineeton, muoviton ja myrkytön. Saippuat ovat täysin biohajoavia, eli ne eivät sisällä synteettisiä tuoksuja tai puhdistusaineita, jotka saattavat aiheuttaa oireita herkille ja jotka vahingoittavat luontoa joutuessaan jätevesivirtaan.

Artesaanisaippuan valmistus

Tuhansia vuosia vanhoja saippuareseptejä kunnioittaen ovat syntyneet tämän päivän käyttötarkoituksiin sopivat Saaren Taika® artesaanisaippuat, joiden suurena inspiraation lähteenä ovat muinaiset yksinkertaiset saippuareseptit, meri ja saariston henkeäsalpaavan kaunis luonto. Saaren Taika® artesaanisaippuat muistuttavat meitä entisistä ajoista, jolloin saippuoissa käytetyt raaka-aineet olivat luonnollisia ja yksinkertaisia.
Saippuoihin ei ole lisätty mitään lisäaineita ja niiden valmistuksessa käytetty vesi on tutkitusti puhdasta suomalaista pohjavettä tuoreena suoraan Särkisalon saariston luonnosta!

“ Voin melkein kuvitella Isoisoisäni Viktor Ahlmanin myyneen juuri tämän kaltaisia saippuoita 1900-luvun alussa kaupassaan Turun torin laidalla!”

Saaren Taika® artesaanisaippuat ovat aitoja käsintehtyjä saippuoita. Ne valmistetaan Kolsjön saarella Salon saaristossa, laadukkaista aineksista ja pienissä erissä. Jotta saippuat sopivat myös herkkäihoisille, on niiden tarkkaan valikoidut ainesosat pidetty mahdollisimman vähäisinä. Saippuoissa ei ole käytetty lainkaan keinotekoisia ainesosia, hajusteita eikä väriaineita.
100% luonnolliset ja 100% biohajoavat

Jokainen palashampoo ja hoitoainepala on luonnollisista ainesosista valmistettu, vegaaninen, säilöntä- ja lisäaineeton. Ne ovat täysin biohajoavia, eli ne eivät sisällä synteettisiä tuoksuja tai puhdistusaineita, jotka saattavat aiheuttaa oireita herkille ja jotka vahingoittavat luontoa joutuessaan jätevesivirtaan.

Hoitopalojen käyttö

Saaren Taika® palashampoiden suurena inspiraation lähteenä ovat muinaiset yksinkertaiset saippuareseptit, meri ja saariston henkeäsalpaavan kaunis luonto. Palashampoisiin ei ole lisätty mitään lisäaineita ja niiden valmistuksessa käytetty vesi on tutkitusti puhdasta suomalaista pohjavettä tuoreena suoraan Särkisalon saariston luonnosta!Saaren Taika® palashampoot ovat aitoja käsintehtyjä saippuoita. Ne valmistetaan Isoluodon saarella Salon saaristossa, laadukkaista aineksista ja pienissä erissä.Jotta shampoot sopivat myös herkkäihoisille, on niiden tarkkaan valikoidut ainesosat pidetty mahdollisimman vähäisinä.
Shampoissa ei ole käytetty lainkaan keinotekoisia ainesosia, hajusteita eikä väriaineita.
100% luonnolliset ja 100% biohajoavat

Saaren Taika® voiteet valmistetaan “on-demand”eli ne ovat tuorekosmetiikkaa, jotka valmistetaan muutama päivä ennen kuin ne toimitetaan jälleenmyyjille. Tämän ansiosta voiteisiin ei ole tarvetta lisätä säilöntäaineita!
Saaren Taika® Sheavoi on eettisesti tuotettua Afrikan savanneilla kasvavien karitepuiden hedelmistä, puhtailla menetelmillä kerättyä ja valmistettua ihoa ravitsevaa voita, jossa on tallella kaikki puhtaan karitevoin parantavat ja hoitavat ainesosat, eikä se sisällä mitään jäämiä keinotekoisista kemikaaleista eikä puhdistus/valkaisuaineista. Sillä on kermainen väri ja hieman vahva tuoksu.

Täällä koto-Suomessa Sheavoi valmistetaan tarkasti valvotuissa olosuhteissa, käsin tehokkaiksi ihon- ja hiustenhoitotuotteiksi. Sheavoitamme ei missään vaiheessa altisteta minkäänlaisille kemiallisille toimenpiteille, eikä sitä kuumenneta valmistusvaiheessa niin, että sen sisältämät ravintoaineet katoavat.
Saaren Taian™ Sheavoit sisältävät puhtaan Sheavoin kaikki A- ja E-vitamiinit, UV suojan (n. SK6), rasvahapot kuten palmitiini-, steariini- ja linolihapot (Omega-6 rasvahappo) sekä muut iholle ja hiuksille tärkeät hoitavat ainesosat. 

Sheavoiteen käyttö

Sheavoita (karitevoi) käytetään kasvojen, käsien ja vartalon iholle sekä hiuksille sen erinomaisten kosteuttavien ainesosien vuoksi. Tämän lisäksi se auttaa mm. ekseeman, psoriasiksen ja aknen hoidossa. Se pehmentää kovettumia, ehkäisee ihon ja päänahan kutinaa, sieni-infektiota, ryppyjä, finnejä, ihotulehduksia ja se auttaa myös auringonpolttamiin, nivelkipuihin, reumatismin hoidossa, ihottumien- ja raskausarpien hoitamisessa.
Sheavoita on käytetty vuosisatojen ajan ryppyjä vähentävänä aineena. Shea-voi sisältää iholle välttämättömiä rasvahappoja sekä vitamiineja A ja E, jotka edesauttavat säilyttämään ihon joustavuutta ja kimmoisuutta. Sheavoilla on myös luonnollinen auringonsuojakerroin SK 6.
Saaren Taika® voiteet on valmistettu käsin Suomessa 100% luonnollisista ainesosista, ne ovat vegaanisia ja eläinkokeettomia. Säilyy parhaiten huoneenlämmössä (n. 18-22 °C)
100% luonnolliset ja 100% biohajoavat

Saaren Taika® voidedeot valmistetaan “on-demand” eli ne ovat tuorekosmetiikkaa, jotka valmistetaan muutama päivä ennen kuin ne toimitetaan jälleenmyyjille. Tämän ansiosta voiteisiin ei ole tarvetta lisätä säilöntäaineita! Saaren Taika® voidedeodorantit ovat alumiinittomia ja osa soodattomia ja ne on kehitetty herkkäihoisille jokapäiväiseen käyttöön. Niissä käytetyt ainesosat tukevat ihon terveyttä, neutraloivat ihon bakteereja (jotka aiheuttavat hienhajua), sekä kosteuttavat ihoa. Soodattomina tai vähän soodaa sisältävinä ne ovat erittäin hyvin siedettyjä.

Voidedeon levitys

Deodorantit on pakattu elintarvikekelpoisiin kierrätettäviin alumiinirasioihin joista ei irtoa mitään deodorantteihin. Alumiinirasia suojaa myös päivänvalolta ja pidentää deodorantin säilyvyyttä. Saaren Taika® voidedeodorantit on valmistettu käsin Suomessa 100% luonnollisista ainesosista, ne ovat vegaanisia ja eläinkokeettomia. Säilyy parhaiten huoneenlämmössä (n. 18-22 °C)
100% luonnolliset ja 100% biohajoavat

Ekologiset Saaren Taika® siivoussaippuat, pyykkisaippuat ja imurointipuuterit on valmistettu käsin Suomessa 100% luonnollisista ainesosista, ne ovat luomua, vegaanisia ja eläinkokeettomia.

Aidosti ekologista

Katso blogista mihin kaikkeen Siivoussaippua käy (ennen ja jälkeen kuvat) https://www.saarentaika.com/saaren-taika-siivoussaippua-ekologinen-vaihtoehto-kodin-kaikkeen-siivoukseen-kay-jopa-auton-pesuun-seka-puutarhakalusteiden-pesuun/
Lue Koti saaressa blogista Saaren Taika® Siivoussaippuan eri käyttökohteet sekä ennen jälkeen kuvat pesutuloksesta: https://www.kotisaaressa.fi/saaren-taika-siivous-marseillen-kaytto
ja lue vieraskynäilijä Riinan mielipide Siivoussaippuan tehoista kaikessa kodin puhdistuksessa aina telkkarista taaperon villahousuihin! https://www.kotisaaressa.fi/saaren-taika-siivoussaippua-kovassa-testissa-vieraskynaily/
100% luonnolliset ja biohajoavat

Saaren Taika® pyykkietikat on valmistettu vain luonnollisista raaka-aineista, ne ovat vegaanisia ja eläinkokeettomia. Ne eivät rasita ympäristöä ja ovat täysin biohajoavia. Pyykkietikkaa voi käyttää huuhteluaineena, tunkkaisten tekstiilien raikastukseen, silityssuihkeena, siivouksessa. Pyykkietikka pehmentää ja raikastaa pyykin jättämättä tekstiiliin imukykyä heikentävää kalvoa. Ja pyykkietikka raikastaa myös pesukonettasi jokaisella pesukerralla, sekä poistaa kalkki- ja pesuaine jäämiä niin koneesta, kuin putkistoistakin!

Aidosti ekologiset pyykkietikat

Pyykkietikkamme eivät sisällä joidenkin pyykkietikoiden, huuhteluaineiden ja puhdistuaineiden usein sisältämiä kemikaaleja kuten fosfaattia, zeoliittia, rikkidioksidia, sulfiitteja, keinotekoisia tuoksuöljyjä tai -hajusteita, jotka ovat jätevesivirtaan takaisin päästyään erittäin haitallisia luonnolle ja saattavat hengitettynä tai ihokosketuksen kautta olla haitallisia myös terveydelle. Saaren Taika pyykkietikkaa ei myöskään laimenneta vedellä.
Tuoksuina käyttämämme eteeriset öljyt ovat 100% luonnollisia, aromaattisia ainesosia sisältävistä kasveista, hedelmistä ja kukista valmistettuja nesteitä, jotka ovat täysin myrkyttömiä ihmisille ja luonnolle.
Pyykkietikka on pakattu kierrätettävään muovipulloon, jonka voit jättää mihin tahansa muovinkeräyspisteeseen kierrätettäväksi. Lue lisää ekologisemmista pakkausvalinnoistamme tästä.

100% luonnolliset ja 100% biohajoavat

Kauniit soijavahakynttilämme on valettu tyylikkääseen rustiikkiseen lasipurkkiin, jonka ajaton design sopii niin modernin, kuin maalaisromanttisenkin kodin sisustukseen. 

Kynttilän loputtua purkkia voi käyttää piensäilytykseen tai tuikkukippona, ekologista! Voit toki kierrätää purkin halutessasi normaalisti lasiekierrätyksen kautta. Sydän on valkaisematonta puuvillaa.

Kynttilämme ovat käsintehtyjä, luonnolliseen ja ympäristöystävälliseen soijavahaan. Kynttilät palavat puhtaasti ja myrkyttömästi. 

Kynttilöiden lumoavat tuoksut ovat syntyneet eteeristen öljyjen (50%) ja korkealaatuisten tuoksuöljyjen (50%) yhdistelmistä.