Rantakassin must have-tuotteet

Rantakassin must have-tuotteet

Voi kesä sentään! Miten ihanista hellepäivistä olemmekaan päässeet nauttimaan. Onko tullut jo monta kertaa käytyä rannalla?

Saaren Taika Kesäkassi on paras ystäväsi rantapäivälle! Laadukkaasta puuvillasta tehty kesäkassi on erittäin kestävä ja sinne mahtuu kaikki mitä rantapäivälle tarvitsetkaan mukaasi. Mahtuupa sinne myös kätevästi Saaren Taika-hamampyyhe, joka menee pienempäänkin tilaan. Hamampyyhettä onkin hyvä pitää mukana kesäpäivinä. Ei voi koskaan tietää haluaisiko sittenkin pulahtaa veteen tai tarvitseeko hartioille jotain lämmintä.

Rantakassi & hamam

kosteuttava deodorantti & hoitava kamomilla sheavoide kesän kuumiin päiviin

sheavoide & tyrnidödö

Hellepäivinä on myös hyvä pitää deodoranttia mukana. Saaren Taika Tyrni deodorantti on luomu, vegaaninen, alumiiniton ja soodaton. Tuote sisältää sheavoita, mangovoita, tyrniuutetta, kosteutta imevää tärkkelystä ja tuoksuja neutraloivaa merisuolaa. Tuote on ollut hitti asiakkaiden keskuudessa. Asiakkaidemme kokemuksia Saaren Taika deodoranteista voit lukea täältä!

https://www.saarentaika.com/alumiiniton-saaren-taika-deodorantti-kokemuksia/

Suosittelen lämpimästi kokeilemaan.

Kesäihon hoito kannattaa viimeistellä Saaren Taika Kamomilla Sheavoiteella. Auttaa ihottumiin, ekseemaan ja psoriasikseen sekä myös näppyihin ja ötökänpistoihin. Myös jos kärsit kesäisin aurinkoihottumasta, suosittelen kokeilemaan tätä ihmetuotetta sen hoitoon. Tuotteessa helokkiöljyn, kamomillan- ja laventelin eteeriset öljyt rauhoittavat kutisevaa ihoa ihanasti. Tuote myös kosteuttaa tehokkaasti ihoa. Sheavoita et tarvitse suurta määrää vaan ohuella kerroksella pärjää hyvin.

hellävaraista huolenpitoa iholle

Rantapäivän jälkeen on tärkeää peseytyä hyvin. Saaren Taika Veera Suolasaippualla ihon puhdistaminen sekä hoitaminen onnistuu helposti. Kärsitkö iho-ongelmista? Suolasaippua saattaa olla pelastus sinun ihollesi!

Veera Suolasaippua on vegaaninen, luonnollinen sekä luomu. Tuote sisältää mm. merisuolaa, vihreää savea, kauraa sekä luomu extra-virgin oliiviöljyä. Merisuola toimii antibakteerisena aineena, joka auttaa mm. neutralisoimaan hien hajua neutraloimalla iholta hienhajua tuottavat bakteerit. Vihreä savi puolestaan imee iholta epäpuhtauksia sekä rauhoittaa ihoa samalla korjaten ihovaurioita. Kaura kuorii ihoa hellävaraisesti sekä rauhoittaa ihoärsytyksiä. Viimeisenä luomu extra-virgin oliiviöljy puhdistaa ihoa poistamatta iholle tärkeitä, luonnollisia rasvoja.

Mitkä tuotteet sinä pakkaat rantakassiisi mukaan? 

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.