Kokemuksia – Saaren Taika Ecolution Rauhoittava hoitovoide ihon punoitusoirelle

Kokemuksia Saaren Taika punoitusoireita rauhoittavasta hoitovoiteesta

PARAS LUONNOLLINEN VOIDE PUNOITTAVALLE IHOLLE

Saaren Taika Ecolution Rauhoittava hoitovoide ihon punoitusoireille – kokemuksia

Rauhoittava hoitovoide on tosiaan rauhoittanut ruusufinni ihoani. Iho on hyvin kosteutettu ja punoitus ja näpyt ovat vähentyneet. Yhdessä Tyrni Luksus Spa saippuan kanssa tämä on uusi kasvojenhoidon luottotuote! Ja todella rahansa väärti, on erittäin riittoisa.”

”Olen käyttänyt tätä Rauhoittavaa hoitovoidetta ihon punoitusoireille n. 1kk, enimmäkseen yövoiteena, yhdessä Teepuusaippuan kanssa ja ihoni on parantunut silminnähden. Punoitus on vähentynyt huomattavasti ja näpyt ovat poissa. Iho on sileä. Olen todella tyytyväinen ja tätä yhdistelmää suosittelen muillekin näppylöistä ja punoituksesta kärsiville. Aiemmin punoitusta oli jatkuvasti ja myös näppylät jatkuvana vaivana.”

”Todella rauhoittaa ihoa ja punoitusta. Käytän aamuin illoin. Ihana tunne jaa iholle sekä sisäisesti että ulkoisesti. Suosittelen rosaceaihon hoitovoiteeksi.”

”Olen käyttänyt Rauhoittavaa hoitovoidetta nyt melkein kuukauden. Voide on riittoisaa, se imeytyy nopeasti ja kosteuttaa hyvin! Voide rauhoittaa oman ihoni punoitusta (ihotyyppini on sekaiho/lievää/keskivaikeaa hormonaalista aknea/verisuonia pinnassa hieman), ja myös finnit ovat rauhoittuneet. Minulla on lisäksi käytössä Saaren Taika Teepuusaippua, jolla pesen iltaisin kasvot sekä Saaren Taika savinaamio, jota käytän n. kerran viikossa. (Lisäksi olen käyttänyt kolmisen kuukautta bentsoyyliperoksidia, joka on toki myöskin myötävaikuttanut aknen paranemiseen.) Saaren Taika hoitovoide on kuitenkin selvästi rauhoittanut ihoani ja edesauttanut paranemista. Iho näyttää myös tasaisemmalta, ja aknearvet ovat mielestäni vaalentuneet. Suosittelen lämpimästi hoitovoidetta, jos ihosi tarvitsee hellää ja rauhoittavaa hoitoa!”

”Runsaan viikon käytön jälkeen olen huomannut ihoni rauhoittuneen ja näppyjen vähentyneen. Ystäväni huomasi saman, en kertonut hänelle voiteesta. Eli Rauhoittava hoitovoide toimii!”

”Yhden voidepurkin jo käyttäneenä, ja toista aloittamassa, olen erittäin tyytyväinen Rauhoittavaan hoitovoiteeseen. Rauhoittaa ja vähentää punoitusoireita ja ihosta tulee pehmeä.”

”Rauhoittaa hyvin kasvojen ihoa. Olen kärsinyt ruusufinnistä jo pitkään ja tämä Rauhoittava hoitovoide yhdessä Tyrni Luksus Spa saippuan kanssa on parasta iholleni.”

”Rauhoittava hoitovoide ihon punoitusoireille sopi hyvin ruusufinnistä kärsivälle iholleni. Tuoksu oli hento ja koostumus miellyttävä ja täyteläinen. Ei kuitenkaan liian rasvaisen tuntuinen. Käytin tätä säännöllisesti aamuin ja illoin kasvoilleni. Ihoni punoitukseen loistava tuote. Harmi kun loppui jo!”

Hanki punoitusoireisen ihon hoitoon sopivat luonnolliset tuotteet Saaren Taika Shopista tai alla olevien tuoteupotusten kautta!

Jaa kirjoitus

Violetta

Violetta

Kirjoittaja on Saaren Taika ihoasiantuntija.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä