Saaren Taian tuoksukynttilät palavat myrkyttömästi ja erittämättä mm. hiilivetyä yms.

Saaren Taian tuoksukynttilät palavat myrkyttömästi ja erittämättä mm. hiilivetyä yms.

Valitse myrkyttömästi palavat tuoksukynttilät Saaren taialta!

Marraskuusta tammikuuhun on vuoden pimeintä aikaa, johon kynttilät tuovat sekä valoa, että lämpöä. Siksi onkin tärkeää valita oikeanlaiset kynttilät, sillä sisätiloissa hengitysilmaan päätyvät myrkyt js toksiinit ovat pahaksi terveydellemme.

 

Kynttilämme valmistetaan luonnolliseen,  ympäristöystävälliseen soijavahaan ja niiden tuoksut ovat luonnollisten eteeristen öljyjen ja tuoksuöljyjen sekoituksia, jotka tuotetaan pääasiassa Grassessa, hajuvesien Mekassa. Pohja, johon tuoksuöljyt sekoitetaan, on biohajoavaa.

Tuoksukynttilä Niittylilja, paloaika n. 45h - Vegaaninen, palaa myrkyttömästi - Saaren Taika

Tuoksukynttilät, jotka sopivat myös hajusteherkille ja astmaatikoille

Olemme saaneet runsaasti palautetta asiakkailtamme, että Saaren Taian tuoksukynttilät sopivat myös käyttäjille, joilla on hajusteherkyyttä tai astmaa. Alla muutama asikkaamme kokemus tuoksukynttilöistämme:

Mieto ja aromaattinen tuoksu, joka sopii myös allergikoille.

Aivan täydellinen tuoksukynttilä! Harmoninen ja tunnelmallinen tuoksu. Paloaika pitkä ja kynttilä ei savuta yhtään kuten todella useat tekevät. Myös ulkonäkö pelkkää plussaa!

Niittyliljan tuoksu sopii makuuhuoneeseen loistavasti, siitä tykkää niin isäntä kuin emäntäkin 😉 Tykkään myrkyttömistä tuoksukynttilöistä, astmaatikkona kaikkia tuoksuvia en voi käyttää, mutta Saaren Taika tuoksukynttilät ja huonetuoksut eivät aiheuta oireita!

Aivan ihana tuoksu, palaa kauniisti eikä savuta eikä myöskään sammuttamisen jälkeen jää "käryämään" niinkuin monet tavalliset kynttilät. Koristeena kakun päällä kaunis lasinen kippo josta valo heijastuu kauniisti kynttilän palaessa.

Aivan kertakaikkisen ihana tuoksu! Leviää ihanasti läpi huoneiden, mutta ei ole liian voimakas! Pehmeä, mutta pirtsakka tuoksu! Yleensä tuoksukynttilät aiheuttavat päänsärkyä, mutta Saaren Taika kynttilät ei! Pitää heti ostaa seuraava käyttöön!

Miellyttävän tuoksuinen tälläiselle hajuallergikollekkin. Ei siis ärsytä liikaa. Pieninä palamisannoksins just hyvä!

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.