Ylellisyyttä, tyylikkyyttä ja korkealaatuista kauneudenhoitoa

Kauneuden ei tulisi koskaan perustua ainoastaan meikillä aikaansaatuun ulkokuoreen.

Kauneus syntyy toimivien raaka-aineiden ja ihmisen luonnollisten ominaisuuksien yhteistyönä.

Näin aikaansaadaan luonnollista hehkua ja säilyvää nuorekkuutta käyttäjälleen.

MITEN TUOTTEEMME OVAT AUTTANEET ASIAKKAITAMME

saaren-taika-saippua-9470.jpg

Teepuusaippua kokemus

"Super hyvä saippua. Leuan alueella ollut 4 vuotta finnejä ja sisäisiä koteloituneita näppylöitä mihin ei tuotetta ole löytyny. Tämä saippua, 3pv jälkeen suurinosa näppylöistä kadonnut, rakastuin saippuaan."

KOKEMUKSIA
saaren-taika-9373.jpg

Kamomilla Sheavoide kokemus

"Tämä alkoi purra nopeasti ihottumaan ja kutinaan. Rauhoitti psoria ja tulehtunutta ihoa. Loistava, tästä tuli luottotuote!"

KOKEMUKSIA
saaren-taika-siivoussaippua-ekologinen-pesuaine-2.jpg

Siivoussaippua

"Olen käyttänyt mm. keittiön pintojen pesuun, liesituulettimen rasvatahroihin, vessan ja suihkutilojen kaakeleiden pesuun, auton pesuun ja tulipa tällä pestyä hautakivikin! Tämä on käytössä ihan yleispuhdistusaineena meillä. Huipputuote!"

KOKEMUKSIA
Jungfruholmen-2-of-3.jpg

Saaren Taika pyykkietikka kokemus

"Olen välissä kokeillut muutaman muun merkkistä ja palaan silti aina Saaren Taikaan. Näiden raikas tuoksu jää oikeasti pyykkiin, mutta ei liian voimakkaana."

KOKEMUKSIA
No1-eco-ihonhoito-saaren-taika_-10.jpg

No:1 Eco shampoo & hoitoaine kokemus

"Shampoo ja hoitoaine todella hyviä. Miehelläni sitkeä hilse päässä johon ei ole tehonnut edes kampaamon hilseshamppoo. Nyt hilse kokonaan poissa ja kahden pesun jälkeen."

KOKEMUKSIA

Teepuusaippua

Nopea, tehokas, luonnollinen ja hellävarainen apu iho-ongelmille!

Saaren Taika Teepuusaippua auttaa ehkäisemään näppyjä ja muita ihon ongelmia. Se on antibakteerinen, vegaaninen, luonnollinen ja suunniteltu ongelmaisen ihon päivittäiseen pesuun.

Ajankohtaiset kauneudenhoitovinkit blogissa

kimmoisa, nuorekas ja terve iho Hyaluronihapon avulla (1)

Kimmoisa ja nuorekas iho helposti Hyaluronihapon avulla

Hyaluronihapposeerumi, ihon kimmoisuuden ja nuorekkuuden täsmäpelastaja! Suuret ilman vaihtelut, kuten pakkanen ja lämmitys, kuuma kesä ja ihon rasvoittuminen, satainen syksy ja voimakkaat tuulet jne, näkyy ihollasi sen ennen aikaisena vanhenemisena...

Lue lisää..

Saaren Taika Professional

Helppokäyttöinen sarja hoitolaan sekä kotikäyttöön

Erityisesti kuivalle ja herkälle iholle sekä aikuiselle, ikääntyvälle iholle suunnitellut korkealaatuiset tuotteet sopivat tuoksumaailmaltaan myös herkemmille.

Uusimpia käyttäjäkokemuksia

saaren taika Siivoa tehokkaammin ja ekologisemmin ilman voimakkaita kemikaaleja

Siivoa tehokkaammin ja ekologisemmin ilman voimakkaita teollisia kemikaaleja

Kirjoituksessa kerromme erilaisia niksejä kodin pintojen sekä tekstiilien puhdistamiseen ilman voimakkaita teollisia kemiallisia pesuaineita. Saaren Taika Siivoussaippua on ekologinen vaihtoehto kodin kaikkeen siivoukseen. Saaren Taika Siivoussaippua sisältää vain kahta luonnollista luomuöljyä; oliiviöljyä ja kookosöljyä, siksi se on tehokas lialle, mutta samalla hellävarainen käsillesi! Saippuaa voidaan käyttää sellaisenaan, raastettuna ja liotettuna...

Lue lisää..
Saaren Taika Särkisalon suolasaippua kokemuksia

Saaren Taika Särkisalon Suolasaippua -kokemuksia

Ehdottomasti paras saippua, mitä olen ikinä käyttänyt.   Hei. olen ehtinyt vasta muutaman kerran kokeilla, todellakin pidän. Iho jää mukavan sileän tuntuiseksi ja ei tarvii kosteusvoidetta. Miellyttävä tuoksu. kiitos. ostan toistekin.   Tuote on erinomainen. Yhden käyttökerran jälkeen jo huomasi kuinka tehokas tuote on. Ehdottomasti jatkossakin tilaan tuotteita Saaren Taialta....

Lue lisää..