Saaren Taika, 100% kotimaista luonnonkosmetiikkaa

Saaren Taika, 100% kotimaista luonnonkosmetiikkaa

Saaren Taika - Ihonhoitotuotteiden ainutlaatuisuus

Saaren Taika -ihonhoitotuotteet ovat valmistettu korkealaatuisista, luonnollisista raaka-aineista. Tuotteiden valmistuksessa käytetään luomuviljeltyjä sertifioituja raaka-aineita, joiden alkuperä on jäljitettävissä. Tämä tarkoittaa sitä, että voit käyttää näitä tuotteita huoletta, sillä ne ovat turvallisia ja eettisiä valintoja.

Saaren Taika -tuotteet ovat myös täysin vegaanisia ja ne eivät sisällä eläinperäisiä ainesosia. Tämä tekee niistä ihanteellisia valintoja kaikille, jotka etsivät kestäviä ja eettisiä ihonhoitotuotteita.

Saaren Taika -tuotteiden edut

Saaren Taika -luonnonkosmetiikkatuotteet tarjoavat lukuisia etuja. Niiden luonnolliset ainesosat, kuten sheavoi, ruusunmarjaöljy ja jojoba kosteuttavat ja ravitsevat ihoa. Nämä ainesosat auttavat myös ehkäisemään ihon vanhenemista ja parantavat ihon rakennetta.

Saaren Taika -tuotteissa käytetty tyrniuute on erityisen hyödyllinen ainesosa, sillä se sisältää runsaasti antioksidantteja ja tulehdusta ehkäiseviä ainesosia. Tämä auttaa vähentämään ihon punoitusta ja parantamaan ihon yleistä terveyttä.

Saaren Taika -tuotteiden käyttö

Saaren Taika -ihonhoitotuotteiden käyttö on helppoa ja miellyttävää. Ne ovat kevyitä ja imeytyvät nopeasti ihoon. Tuotteita voi käyttää päivittäin aamuin illoin, jolloin ne auttavat ylläpitämään ihon kosteutta ja terveyttä.

Saat apua tuotteiden valinnassa asiakaspalvelustamme, jossa koulutetut ihoasiantuntijamme opastavat sinua henkilökohtaisesti, jotta saat parhaimman tuloksen ihonhoidollasi!

Saaren Taika -luonnonkosmetiikkatuotteet ovat laadukkaita ja luonnollisia vaihtoehtoja kaikille, jotka etsivät kestäviä ja eettisiä ihonhoitotuotteita.

Käsityönä valmistuvat Saaren Taika luonnonkosmetiikkatuotteet on suunniteltu erityisesti herkälle ja erittäin reaktiiviselle iholle sekä vaikeiden iho-ongelmien hoitoon.

Korkealuokkaiset raaka-aineet tekevät tuotteista tehokkaita ja toimivia.

Saaren Taika tuoteperheeseen kuuluu ihonhoitotuotteiden lisäksi kodinhoitoon liittyviä ekologisia tuotteita.

Saaren Taika luonnonkosmetiikka sekä ekosiivoustuotteet ovat 100% biohajoavia ja 100% luonnollista luonnonkosmetiikkaa.

Luonnonkosmetiikkatuotteet sekä ekosiivoustuotteet valmistuvat Jonin, Miskan, Teemun, Sirkan ja Johannan tekemänä käsityönä Särkisalossa ja Perniössä. Saaren Taika -tuotemerkin tuotteilla on Avainlippu (ei koske sisarmerkkejä Professional, Ecolution, eikä Decor).

Olemme parhaillaan hakemassa COSMOS -sertifikaattia Saaren Taika -tuotemerkin luonnonkosmetiikkatuotteillemme.

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.