Saaren Taika artesaanisaippuat

Saaren Taika artesaanisaippuat

Saaren Taika artesaanisaippuat ovat aitoja käsintehtyjä saippuoita, jotka valmistetaan Isoluodon saarella Salon saaristossa, aina vain muutaman kappaleen erissä, laadukkaista aineksista ja tarkkaan valittuihin käyttökohteisiin.

Saippuoiden inspiraationa toimii saariston kaunis ja herkkä luonto sekä meri. Saippuat on suunniteltu erityisesti herkkäihoisille kuitenkaan hyvää pesutulosta unohtamatta.

Tarkkaan valikoidut ainesosat on haluttu pitää mahdollisimman vähäisinä eikä saippuoissa ole käytetty lainkaan keinotekoisia ainesosia, hajusteita eikä väriaineita.

Jokainen saippua on luonnollisista ainesosista valmistettu, vegaaninen, säilöntä- ja lisäaineeton. Saippuat ovat täysin biohajoavia, eli ne eivät sisällä synteettisiä tuoksuja tai puhdistusaineita, jotka vahingoittavat luontoa joutuessaan jätevesivirtaan.

Saaren Taika artesaanisaippuat on valmistettu käsin Suomessa 100% luonnollisista ainesosista, ne ovat vegaanisia ja eläinkokeettomia.

Saaren Taika Veera Saippua – Suolasaippuoiden kuningatar!

Tuoksuton Saaren Taika™ suolasaippua on vegaaninen ja luomu. Se on tehty yhteistyössä suomalaisen saippuanteon ammattilaisen kanssa ja sen ainesosat on valittu ihon hoitavuutta ja kosteutusta silmällä pitäen.

Suolasaippua sisältää hoitavaa vihreää savea, kauraa ja merisuolaa.

Merisuola sitoo kosteutta ja auttaa ihoa kosteutumaan sisältä päin, merisuolaa käytettäessä säännöllisesti vähenee ihon rasvaamisen tarve merkittävästi.
Merisuola on myös antibakteerinen, se auttaa tasapainottamaan iholla olevaa bakteerikantaa, nämä bakteerit taas aiheuttavat hielle tunnusomaisen hajun, neutraloimalla näitä bakteereja myös hienhaju neutraloituu sekä ihon epäpuhtauksista johtuvat iho-ongelmat kuten finnit ja näpyt vähenevät.

Vihreä savi imee itseensä iholta epäpuhtauksia, se korjaa ihovaurioita, rauhoittaa ihoa, kiihdyttää ihon pintaverenkiertoa, laskee turvotusta, rentouttaa ja hoitaa selluliittia.

Kaura kuorii ihoa hellästi, se lievittää tulehduksia, rauhoittaa ihoärsytyksiä ja kutinaa.

Paino n. 120g

Käsintehty

INGREDIENTS: maris salt, sodium cocoate, sodium olivate, aqua, glycerin, sodium sheabutterate, sodium castorate, illite, avena sativa kernel powder.

AINESOSAT: merisuola, saippuoidut kookos- ja oliiviöljyt, vesi, glyseriini, saippuoidut karitevoi ja risiiniöljy, illiitti (vihreä savi), kaurajauho.

Valmistuttaja: Saaren Taika

Valmistaja: Vuotar, Riihimäki

Saaren Taika Kastilian saippua, 100% oliiviöljysaippua – Vegaaninen, luonnollinen, hajusteeton

Kastilian saippua sisältää pelkästään saippuoitua oliiviöljyä.

Kastilian saippua on hyvin vaahtoava erittäin hellävarainen saippua joka soveltuu erityisen hyvin herkkäihoisille päivittäiseenkin käyttöön.

Muita käyttökohteita: Kastilian saippuaa voidaan liuottaa veteen ja suihkuttaa suihkepullolla erilaisille pinnoille, se käy niin auton tuulilasin pesuun, kuin kotona kovien pintojenkin pesuun sillä se ei jätä juovia.

N. 100g

Käsintehty

INCI: Sodium olivate, Aqua, Glycerin
AINESOSAT: Saippuoitu oliiviöljy, vesi, glyseriini

Särkisalon Suolasaippua – Vegaaninen, luonnollinen

Merisuolaa sisältävä eteerisillä öljyillä tuoksutettu Särkisalon Suolasaippua on hyvin vaahtoava ja silti runsaasti suolaa sisältävä saippua jokapäiväiseen käyttöön. Suola sitoo itseensä kosteutta ja auttaa ihon kosteustasapainon säilymisessä pesun jälkeen. Suolan tiedetään ehkäisevän hienhajuja sekä näppylöiden syntymistä. Saippuan sisältämä sheavoi tekee siitä vielä hellävaraisemman ja kosteuttavamman saippuan.

Rosmariinin-, sitruunaruohon- ja seetripuun eteeriset öljyt antavat saippualle raikkaan eteläisen meren tuoksun.

N.120g

Käsintehty

INCI: Sodium Cocoate, Sodium Olivate, Sodium Shea Butterate, Sodium Safflowerate, Maris Sal, Rosmarinus officinalis oil, Cymbopogon citrates oil, Juniperus virginiana Cedars oil
AINESOSAT: Saippuoidut kookosöljy, oliiviöly, sheavoi, ohdakeöljy, merisuola ja rosmariinin-, sitruunaruohon- ja seetripuun eteerisiä öljyjä

Saariston suolasaippua – Vegaaninen, luonnollinen, hajusteeton

Merisuolaa sisältävä hajusteeton Saariston Suolasaippua on hyvin vaahtoava ja silti runsaasti suolaa sisältävä saippua jokapäiväiseen käyttöön.  Suola sitoo itseensä kosteutta ja auttaa ihon kosteustasapainon säilymisessä pesun jälkeen. Suolan tiedetään ehkäisevän hienhajuja sekä näppylöiden syntymistä. Saippuan sisältämä sheavoi tekee siitä vielä hellävaraisemman ja kosteuttavamman saippuan.

N: 120g

Käsintehty

INCI: Sodium Cocoate, Maris Sal, Sodium Olivate, Aqua, Glyserin, Sodium Shea Butterate, Sodium Safflowerate
AINESOSAT: Saippuoitu kookosöljy, merisuola, glyseriini, saippuoidut oliiviöly, sheavoi, ohdakeöljy

Oliiviöljy Fenkolinsiemen saippua – Vegaaninen, luonnollinen, hajusteeton

Hellävaraisesti pesevä Saaren Taika Oliiviöljy Fenkolinsiemen saippua on hyvin vaahtoava ja tehokas saippua jokapäiväiseen käyttöön.

N. 100g

Käsintehty

INCI: Sodium Olivate, Sodium Cocoate, Aqua, Glyseri, Foeniculum Vulgare Seed
AINESOSAT: Saippuoidut oliiviöljy ja kookosöljy, Vesi, Glyseriini, fenkolinsiemen

Teepuusaippua – Vegaaninen, luonnollinen

Saaren Taika teepuusaippua on antibakteerinen ja suunniteltu ongelmaisen ihon päivittäiseen pesuun. Mahdollisimman vähät ainesosat yhdistettynä teepuusta saatavaan eteeriseen öljyyn tekee saippuasta tehokkaan, hellävaraisen ja ihon bakteerikantaa tasapainottavan.

Teepuusaippua auttaa ehkäisemään aknea ja muita ihon ongelmia. Antiseptinen teepuun eteerinen öljy auttaa myös ehkäisemään ihotulehduksia ja infektioita.

N. 100g

Käsintehty

INCI: Sodium Olivate, Sodium Cocoate, Sodium Sunflowerseedate, Aqua, Glyserin, Melaleuca alternifolia leaf oil. d-Limonene
AINESOSAT: Saippuoidut oliiviöljy, kookosöljy ja auringonkukkaöljy, vesi, glyseriini, sekä teepuun eteerinen öljy. d-Limonene

Rasvanäpin saippua – Vegaaninen, luonnollinen, hajusteeton

Saaren Taika Rasvanäpin saippua on nimensä mukaisesti tehty puhdistamaan käsistä vaikeatkin pinttymät. Se soveltuu esim. autonkorjaajille, kalastajille ja muille joiden käsissä on pinttynyttä likaa tai tuoksuja.

Kahvinmurut poistavat likaa kuorimalla likaantunutta ihokerrosta sekä neutraloi hajuja.

N. 100g

Käsintehty

INCI: Sodium Cocoate, Sodium Canolate, Aqua, Glyseri, Coffea Arabica
AINESOSAT: Saippuoidut kookosöljy ja rypsiöljy, vesi, glyseriini, kahvi