Kokemuksia – Saaren Taika Ecolution Biohajoava konetiskitabletti All in One

saaren taika ekologinen biohajoava konetiskitabletti

Saaren Taika Biohajoava Konetiskitabletti All in One - Kokemuksia

“Olen jo ikäihminen ja allergikko. Arvostan hajuttomuutta ja ekologisuutta kaikessa. Ensi kertaa kokeiltuani Saaren Taika konetiskitabletteja, hämmästyin, miten puhdas koko koneeni itsessäänkin oli. Astiat hohtivat. Parasta kaikessa oli hajuttomuus. Kaikki tiskikoneaineet ovat tähän mennessä aiheuttaneet minulle oireita. Tämä tuote on ylitse kaikkien. Tajuttoman tehokas ja vielä hajusteeton. Kerrassaan upea tuote. Tämä pysyy keittiössäni! Siivoussaippuan rinnalla ehkä paras tuote ikinä.”

“All in one konetiskitablettien pesuteho todella hyvä, vaikka meillä on kalkkinen vesi. Aterimetkin puhdistuvat hyvin ja niihin ei jää vesilaikkuja. Tuoksuttomuus on ihanaa, koska keittiössä ei leiju konetiskiaineille tyypillistä hajua. Ja ennen kaikkea tuote on ympäristöystävällinen!!!”

“Biohajoavilla all in one konetiskitableteilla hyvä pesutulos ilman kemikaalijäämiä. Tilasin kokeeksi tabletteja, koska edellinen ekopesuaine ei ollut mielestäni edes kohtuullisen hyvä. Tabletit osoittautuivat jo ensimmäisessä pesussa hyviksi, ne pesivät astiat puhtaiksi, lasit tulivat kirkkaiksi, vaikka huuhtelukirkaste oli loppunut, astiat olivat silti raikkaan tuoksuisia ja hyvin kuivuneita, jopa muoviastiat tulivat puhtaiksi ja rasvattomiksi ja oli huomionarvoista myös, että tabletit eivät harmauttaneet pesukoneen muoviosia (eivät ole vieläkään sitä saaneet tehtyä).”

“Olin ehkä hieman epäilevä tilatessani Saaren Taika konetiskitabletteja. Biohajoava, all in one, noinkohan lähtisi rasvaiset uunivuoatkin puhtaaksi. Uskottava se on! Tabletit ovat tehokkaampia kuin aiemmin käyttämäni markettimyrkyt. Ihanaa! Puhtaat tiskit ekologisesti. Ihan parasta!”

“Kuutisen vuotta tiskannut käsin kun se haju salpasi hengen aina kun astianpesukoneen oven avaa ja sit saikin huuhdella/pestä astiat uusiksi käsin. Useampaa merkkiä kokeilin, myös itse yritin tehdä. Kolme kertaa käyttänyt nyt Saaren Taika konetiskitabletteja ja en tuu mitään muuta enää kokeilemaakaan. Se on tämä . Kiitos kehittäjille ja valmistajille!”

“Tätä olen pitkään etsinyt, ja nyt se löytyi: ekologinen konetiskitabletti. Pesee puhtaaksi ja raikkaaksi. Ei jätä epämiellyttävää hajua, kuten tavalliset tabletit. Heti meni lisätilaukseen myös tyttären perheelle.”

“Saaren Taika konetiskitabletit todellakin toimii, hakkaa markettien ”johtavat” merkit mennen tullen, tarkoituksella testailtu äärioloissa jättämällä esipesemättä sellaisia astioita mistä tiedän ettei ole muilla aineilla tullut puhdasta. Luukkua pesun jälkeen avatessa ei ole vastassa kemikaalipilvi. Jää meille pysyvään käyttöön.”

“Todella puhtaat astiat ja ilman silmiä ärsyttävää höyryä pesun jälkeen. Konetiskitabletti all in one on helppo käyttää ja sopivan kokoinen tabletti.”

“No eipä oo vielä parempia konetiskitabletteja vastaan tullut. Ei oo kyllä varmaankaan ikinä tullut astioista konepesun jälkeen näin puhtaita. Nää jää ehottomasti meille pysyvään käyttöön.”

Saaren Taika Biohajoava Konetiskitabletti All in One on aika huikee tuote. Pessyt puhtaaksi sellasiakin astioita mihin ei oo muut aineet pystyneet. Täyden kympin tuote. Jää pysyvästi meijän käyttöön.”

“Nämä ekologiset konetiskitabletit otettu testiin ja todettu kyllä toimiviksi. Pesutulos on hyvä eikä koneeseen jää mitään tuoksuja. Iso peukku näille!”

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Violetta

Violetta

Kirjoittaja on koulutettu Saaren Taika ihoasiantuntija.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.