Saaren Taika Ecolution Pro-age hyaluronihappo silmänympärysvoide kokemuksia

“Pro-age hyaluronihappo silmänympärysvoide on ihana tuote, ei ole tullut enää miilumeita silmäkulmiin tätä käytettäessä.” 

“Tilasin Pro-age hyaluronihappo silmänympärysvoiteen ja jo muutaman käyttökerran jälkeen olen huomannut silmäpussien tasoittuneen ja silmänalusten tummuus on valentunut. Useimmat silmänympärysvoiteet ovat aiheuttaneet silmäluomiini kutinaa, tämä ei aiheuta.”

“Purkin muotoilu hyvä. Annostelu toimii loistavasti; voidetta tulee joko riittävän vähän tai vähän enemmän jos tarvitaan. Pro-age hyaluronihappo silmänympärysvoide imeytyy hyvin ja nopeasti ja iho tuntuu kosteutetulta jo muutaman päivän jälkeen.”

“Olen kokeillut monen monituisia silmänympärysvoiteita lukuisilta eri valmistajilta vuosien mittaan, mutta nyt ei tarvitse enää etsiä. Tämä Pro-age hyaluronihappo silmänympärysvoide on tuoksuton, ei ärsytä herkkää silmänympärysihoa vaan jättää ihon sileäksi ja pehmeäksi. Ei rasvoita luomia vaan imeytyy hyvin. Koostumus on miellyttävän kevyt ja ohut. Mielestäni pienet rypyt ovat jonkin verran silinneet.”

“Iho vaaleni 2vko Pro-age hyaluronihappo silmänympärysvoiteen käytön jälkeen. Kätevä pumppupullo, josta tulee sopiva määrä rasvaa.”

Malli käyttää silmänympärysvoidetta

“Parin viikon Pro-age  hyaluronihappo silmänympärysvoide käyttökokemuksen jälkeen ovat silmänaluseni todellakin sileämmät eikä iho ole enää niin kuiva. Tummat renkaatkin ovat haalenneet. Ei turvonneita silmiä aamulla.”

“Olen käyttänyt Pro-age hyaluronihappo silmänympärysvoidetta otsaankin ja rypyt ovat poissa eikä silmien ympärilläkään ole ryppyjä.”

“Ostin kokeilu mielessä Saaren Taika Pro-age hyaluronihappo silmänympärysvoiteen ja vihdoin tuote joka ei ärsytä herkkiä silmiäni eikä atooppista ihoani. Voin sanoa, että olen kokeillut kymmeniä tuotteita halvoista kalliisiin enkä ole sopivaa löytänyt. Tästä tuotteesta en luovu ja tulen kokeilemaan myös kasvorasvaa.”

“Pro-age hyaluronihappo silmänympärysvoide toimii hyvin herkälle silmänympärysiholle. Ei ärsytä ja kosteuttaa hyvin. Koostumus mukavan geelimäinen.”

“Paras silmänympärysvoide mitä olen löytänyt, ikään 64v on jo ehtinyt kokeilla vaikka mitä. Pro-age hyaluronihappo silmänympärysvoide sopii hyvin allergiselle iholleni. 10+ luottotuote!”

“Pro-age hyaluronihappo silmänympärysvoide levittyy tosi hyvin ja pieni määrä riittää. Silmien alaluomen tummentumat ovat himmenneet, joka on todella loistava juttu! Ei tarvitse peiteväriä enää juuri ollenkaan! Huipputuote!”

“Heti ensimmäisestä kerrasta silmänympärysiholle tuli ”kevyt” tunne. Pro-age hyaluronihappo silmänympärysvoide imeytyi hyvin ihoon ja poisti kireyttä kuivalta iholta. On riittoisa, nuppineulan nupin kokoinen annos riittää minulla molempien silmänympäryksien rasvaukseen. Vaikka on rasva, eikä geeli, on vähentänyt silmäpusseja ja tummuutta. Jää siis mitä ilmeisimmin kestotuotteekseni.”

“Pro-age hyaluronihappo silmänympärysvoide on huipputuote. Tummat silmänaluset on kadonneet.”

“Pro-age hyaluronihappo silmänympärysvoide on ihanan kevyt ja riittoisa tuote. Viikossa silmäpussit ovat tasoittuneet omasta mielestä huomattavasti.”

“Olen nyt käyttänyt Pro-age hyaluronihappo silmänympärysvoidetta viikon. Se on hyvin imeytyvä, silmäpussit ovat hävinneet – ihanan tuntuinen. 30 ml pullo, joten myös erittäin riittoisa.”

“Tuoksuton, kevyt koostumus ja helposti levittyvä. Pro-age hyaluronihappo silmänympärysvoide kosteuttaa pitkään ja todella pieni määrä riittää.”

“Tilasin Pro-age hyaluronihappo silmänympärysvoiteen ja jo muutaman käyttökerran jälkeen olen huomannut silmäpussien tasoittuneen ja silmänalusten tummuus on valentunut. Useimmat silmänympärysvoiteet ovat aiheuttaneet silmäluomiini kutinaa, tämä ei aiheuta.”

“Nyt löytyi ”se silmänympärysvoide”. Parin päivän Pro-age hyaluronihappo silmänympärysvoiteen käytön jälkeen huomasin jo eroa entiseen.”

“Pro-age hyaluronihappo silmänympärysvoide on aivan ihana tuote! Maskin aiheuttama silmäluomien kutina loppui viikossa.”

Jaa kirjoitus

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tämän sivun lomakkeita suojaa Google reCAPTCHA , johon vaikuttavat Googlen yksityisyyden käytännöt  ja palveluehdot.

© Saaren Taika 2022. All rights reserved.

Facebook – Instagram – Pinterest – YouTube

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

0
Kerätty summa

tukemassa

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä – mukana Saaren Taika

AJANKOHTAISTA:

SEURAA NUORISOPROJEKTIN ETENEMISTÄ BLOGISSAMME AVAINSANALLA #NUORISOTYÖ

Saaren Taian ja Aseman Lasten yhteisprojekti Perniön alueen nuorisotyöhön liittyen etsii vapaaehtoisia. 

Etsimme sinua aikuinen – Nuoruuden Veteraani!

Tule tekemään rentoa ja merkityksellistä
vapaaehtoistyötä nuorten kanssa juuri sen verran kuin aikatauluihisi sopii.

 

Lue lisää

Pyydämme apua paikallisten nuorten auttamiseksi

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Saaren Taika päätti lahjoittaa suuren summan paikallisten nuorten hyvinnoinnin parantamiseksi ja haastamme kaikki paikalliset toimijat mukaan!

Tarvitsemme teitä jokaista mukaan jakamaan kustannuksia ja varmistamaan että tämä tärkeä työ pääsee alkamaan paikkakunnallamme ja jatkuu mahdollisimman pitkään.

YKSIN EMME TÄHÄN PYSTY MUTTA YHDESSÄ AIVAN VARMASTI!

Ojennettu käsi kimmeltävä meri taustalla

Saaren Taika (Topaz Oy) avustaa Aseman Lapset ry:tä toteuttamaan vuoden mittaisen kehittämisprojektin Perniön alueella. Projektin arvioitu kustannus on n. 55 000€.

Avustuksen turvin Aseman Lapset Ry työskentelee aktiivisesti Perniön seudun nuorten parissa sekä kehittää paikallista osaamista verkostoitumalla paikallisten nuoriso-, kasvatus-, terveys- ja sosiaalialan toimijoiden kanssa.

Työntekijä myös starttaa vuodeksi Walkers-toiminnan Perniöön ja rekrytoi sekä kouluttaa 4-8 vapaaehtoistyöntekijää, jotka toimivat nuorisotyöntekijän työpareina jalkautuvassa työssä.

Työtä tehdään syrjäytymisen ehkäisemiseksi sekä syrjäytyneiden nuorten parissa toimimiseksi.

Toiminnan pääkohderyhmänä ovat 16-18-vuotiaat päihteillä ja mielenterveydellisesti oireilevat nuoret. Myös muut ikäluokat huomioidaan toiminnassa tarvittaessa ohjaten heille olemassa oleviin palveluihin (rajautuen kuitenkin 13-20-vuotaisiin nuoriin).

Saaren Taika on lupautunut kattamaan kuluista yli 50%, eli n. 30 000€. Nyt etsimme kumppaneita, yrityksiä ja yhdistyksiä jakamaan keskenään tuon puuttuvan osan, eli 25 000€.

Miten asia koskettaa Saaren Taikaa?

Meillä Saaren Taiassa Perniössä työskentelee monen ikäisiä työntekijöitä, myös hyvin nuoria. Perniöläisten nuorten hätä konkretisoitui pahimmalla mahdollisella tavalla, kun kaksi perniöläistä nuorta menehtyivät vain ihan vähän aikaa sitten. Tämä suuri tragedia kosketti paitsi koko pientä paikkakuntaamme, myös työntekijöitämme, joiden osan ystäväpiiriä nuoret olivat.

Otamme syvästi osaa nuorten menehtymisen johdosta ja toivomme pystyvämme antamaan tukeamme kaikille, joita suru on jollakin tapaa koskettanut. 

Konkreettisena ja nopeana keinona ennaltaehkäistä vastaavia lähdimme selvittämään mitä tukea nuorille Perniöön on saatavilla ja tästä alkoi yhteistyö Walkers-toiminnan kanssa.

Nuori istuu sillalla masentuneena auringonlasku on taustalla

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Toiminnan toteuttaja: Aseman Lapset ry

Toiminnan rahoittaja: Saaren Taika, Topaz Oy

Aseman Lapset ry

Aseman Lapset ry on vuonna 1990 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton valtakunnallinen järjestö. Yhdistyksen perustehtävänä on edistää lasten, nuorten, perheiden ja koko yhteiskunnan hyvinvointia sekä ehkäistä syrjäytymistä. Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitettyä ennaltaehkäisevää nuorisotyötä, joka perustuu vapaaehtoisten aikuisten antamaan aikaan ja läsnäoloon.

Lisätietoja:

Minna Lahtela
Valtakunnallinen Walkers-toimintavastaava
p. 040 777 8683

Christian Wentzel
Toiminnanjohtaja
p. 040 900 4889

[email protected]
www.asemanlapset.fi

Topaz Oy & Saaren Taika

Topaz Oy perustettiin vuoden 2018 maaliskuussa jatkumona aikaisemmin toimineelle toiminimiyritykselle. Toiminimen Saaren Taika brändin perustaja, Johanna, oli perustanut vuonna 2013. Pitkään masennusta sairastanut Johanna löysi valokuvaamisesta pakokeinon, joka myöhemmin muuntui valokuvatuotteita myyväksi yritykseksi ja siitä myöhemmin käsityöläisten tuotteita myyväksi verkkokaupaksi.

Saaren Taian ”Taikatehtaaksi” kutsuma päämaja sijaitsee eteläisen Salon saaristossa, Särkisalossa, joka on yksi harvaan asutuimpia saaristokuntia täällä Saaristomerellä. Yritys pyrkii vastuullisuuteen muutenkin kuin ympäristönäkökulmasta. Toimimalla vastuullisesti myös sosiaalisesti ja taloudellisesta näkökulmasta katsottuna.

Nuorisotyön koordinoijat Saaren Taika: Pinja Parviainen, Susanna Nieminen

p. 050 511 7188

[email protected]
www.saarentaika.com

Mukana tukemassa!

Saaren Taika
TT-Välitys Oy

Kukkakatri

Lions Club Perniö

PBC-Invest Oy

Forsström Karl AB 

Puhelin Pate Oy

Suvera Oy

Lisäksi yksityishenkilöiden nimillä tehtyjä lahjoituksia.

ABC Perniö
S-Market Perniö

Päivitämme sivulle lisätietoja asiasta myöhemmin, sekä täydennämme tietoja projektista, mm. tarkan toimintasuunnitelman, aikataulut jne.