Kokemuksia – Saaren Taika Ecolution Pro-age hyaluronihappo silmänympärysvoide

Paras luonnollinen silmänympärysvoide

“Epäilin, mutta tuote todella toimii. Pro-age hyaluronihappo silmänympärysvoide tasoittaa ihoa ja aamulla silmänympärysihoni turvotus laskee ihan silmissä. Tämä tuote menee todellakin jatkoon.”

“Tosi hyvä silmänympärysvoide. Takana vasta viikon käyttö ja silmäpussit hävinneet. Pro-age Hyaluronihappo silmänympärysvoiteesta tuli mun takuutuote!”

“Pro-age hyaluronihappo silmänympärysvoide on ihana tuote, ei ole tullut enää miilumeita silmäkulmiin tätä käytettäessä.” 

“Tilasin Pro-age hyaluronihappo silmänympärysvoiteen ja jo muutaman käyttökerran jälkeen olen huomannut silmäpussien tasoittuneen ja silmänalusten tummuus on valentunut. Useimmat silmänympärysvoiteet ovat aiheuttaneet silmäluomiini kutinaa, tämä ei aiheuta.”

“Purkin muotoilu hyvä. Annostelu toimii loistavasti; voidetta tulee joko riittävän vähän tai vähän enemmän jos tarvitaan. Pro-age hyaluronihappo silmänympärysvoide imeytyy hyvin ja nopeasti ja iho tuntuu kosteutetulta jo muutaman päivän jälkeen.”

“Olen kokeillut monen monituisia silmänympärysvoiteita lukuisilta eri valmistajilta vuosien mittaan, mutta nyt ei tarvitse enää etsiä. Tämä Pro-age hyaluronihappo silmänympärysvoide on tuoksuton, ei ärsytä herkkää silmänympärysihoa vaan jättää ihon sileäksi ja pehmeäksi. Ei rasvoita luomia vaan imeytyy hyvin. Koostumus on miellyttävän kevyt ja ohut. Mielestäni pienet rypyt ovat jonkin verran silinneet.”

“Iho vaaleni 2vko Pro-age hyaluronihappo silmänympärysvoiteen käytön jälkeen. Kätevä pumppupullo, josta tulee sopiva määrä rasvaa.”

Malli käyttää silmänympärysvoidetta

“Parin viikon Pro-age  hyaluronihappo silmänympärysvoide käyttökokemuksen jälkeen ovat silmänaluseni todellakin sileämmät eikä iho ole enää niin kuiva. Tummat renkaatkin ovat haalenneet. Ei turvonneita silmiä aamulla.”

“Olen käyttänyt Pro-age hyaluronihappo silmänympärysvoidetta otsaankin ja rypyt ovat poissa eikä silmien ympärilläkään ole ryppyjä.”

“Ostin kokeilu mielessä Saaren Taika Pro-age hyaluronihappo silmänympärysvoiteen ja vihdoin tuote joka ei ärsytä herkkiä silmiäni eikä atooppista ihoani. Voin sanoa, että olen kokeillut kymmeniä tuotteita halvoista kalliisiin enkä ole sopivaa löytänyt. Tästä tuotteesta en luovu ja tulen kokeilemaan myös kasvorasvaa.”

“Pro-age hyaluronihappo silmänympärysvoide toimii hyvin herkälle silmänympärysiholle. Ei ärsytä ja kosteuttaa hyvin. Koostumus mukavan geelimäinen.”

“Paras silmänympärysvoide mitä olen löytänyt, ikään 64v on jo ehtinyt kokeilla vaikka mitä. Pro-age hyaluronihappo silmänympärysvoide sopii hyvin allergiselle iholleni. 10+ luottotuote!”

“Pro-age hyaluronihappo silmänympärysvoide levittyy tosi hyvin ja pieni määrä riittää. Silmien alaluomen tummentumat ovat himmenneet, joka on todella loistava juttu! Ei tarvitse peiteväriä enää juuri ollenkaan! Huipputuote!”

“Heti ensimmäisestä kerrasta silmänympärysiholle tuli ”kevyt” tunne. Pro-age hyaluronihappo silmänympärysvoide imeytyi hyvin ihoon ja poisti kireyttä kuivalta iholta. On riittoisa, nuppineulan nupin kokoinen annos riittää minulla molempien silmänympäryksien rasvaukseen. Vaikka on rasva, eikä geeli, on vähentänyt silmäpusseja ja tummuutta. Jää siis mitä ilmeisimmin kestotuotteekseni.”

“Pro-age hyaluronihappo silmänympärysvoide on huipputuote. Tummat silmänaluset on kadonneet.”

“Pro-age hyaluronihappo silmänympärysvoide on ihanan kevyt ja riittoisa tuote. Viikossa silmäpussit ovat tasoittuneet omasta mielestä huomattavasti.”

“Olen nyt käyttänyt Pro-age hyaluronihappo silmänympärysvoidetta viikon. Se on hyvin imeytyvä, silmäpussit ovat hävinneet – ihanan tuntuinen. 30 ml pullo, joten myös erittäin riittoisa.”

“Tuoksuton, kevyt koostumus ja helposti levittyvä. Pro-age hyaluronihappo silmänympärysvoide kosteuttaa pitkään ja todella pieni määrä riittää.”

“Tilasin Pro-age hyaluronihappo silmänympärysvoiteen ja jo muutaman käyttökerran jälkeen olen huomannut silmäpussien tasoittuneen ja silmänalusten tummuus on valentunut. Useimmat silmänympärysvoiteet ovat aiheuttaneet silmäluomiini kutinaa, tämä ei aiheuta.”

“Nyt löytyi ”se silmänympärysvoide”. Parin päivän Pro-age hyaluronihappo silmänympärysvoiteen käytön jälkeen huomasin jo eroa entiseen.”

“Pro-age hyaluronihappo silmänympärysvoide on aivan ihana tuote! Maskin aiheuttama silmäluomien kutina loppui viikossa.”

“Pro-age hyaluronihappo silmänympärysvoide on toimiva tuote, sopii hyvin iholleni, väri on kirkastunut ja ihoni on pehmeä ja hyvinvoiva, voiteen tuoksu on pirteän raikas, suosittelen tuotetta, on riittoisa myös.”

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.