Saaren Taika luonnonkosmetiikkaa

Särkisalon puhtaan saaristoluonnon helmassa syntyvät kaikki Saaren Taika tuotteiden ideat ja reseptit.

Käytämme vain maailman puhtaimpia ja laadukkaimpia raaka-aineita, sillä meille tärkeintä on valmistaa tuotteita, jotka toimivat myös haastavalla iholla.

Luonnon ympäröimänä, luontoa kunnioittaen.

Puhtaat ja luonnolliset raaka-aineet ovat tuotekehityksemme kulmakiviä! Kemiallisesti käsittelemättömät ja luomulaatuiset ainesosat takaavat tuotteidemme siedettävyyden.

Saaren Taika ihonhoitotuotteet on kehitetty herkälle ja helposti reagoivalle iholle. Valikoimastamme löydät myös täysin allergeenittomia ja hajusteettomia tuotteita.

Korkealaatuisista raaka-aineista valmistetut tuotteet toimivat tehokkaimmin. Siksi me Saaren Taiassa käytämme vain maailman puhtaimpia ja laadukkaimpia raaka-aineita, sillä meille tärkeintä on valmistaa tuotteita, joita käyttämällä huomaat eron ihollasi.

Olemme ylpeitä siitä, että kaikki valmistamamme tuotteet koostuvat luonnollisista aktiivisista ainesosista, jotka ovat tieteellisesti tutkittu ja testattu sen varmistamiseksi, että ne ovat turvallisia sekä iholla tarkoitukseensa tehokkaita.

Luomme ihonhoitotuotteita, joita voidaan käyttää mahdollisimman luonnollisella tavalla ja silti tarjota parhaat mahdolliset tulokset.