Saaren Taika, muovittomat tuotteet

Muovin käyttö on viime vuosina herättänyt paljon keskustelua ympäristön saastumisesta ja sen vaikutuksista terveyteemme. Muovittomien tuotteiden kysyntä on kasvanut huomattavasti, ja monet yritykset ovat alkaneet tarjota muovittomia vaihtoehtoja.

Saaren Taika on yksi näistä yrityksistä, joka on erikoistunut muovittomiin tuotteisiin. Tässä blogiartikkelissa käymme läpi Saaren Taika -tuotteiden ominaisuuksia ja hyötyjä, ja miten ne voivat auttaa meitä vähentämään muovijätteen määrää.

Muovittomat Saaren Taika -tuotteet

Saaren Taika on suomalainen yritys, joka on erikoistunut luonnollisiin ja ympäristöystävällisiin tuotteisiin. Meidän muovittomien tuotteiden valikoima sisältää esimerkiksi palasaippuoita, vedettömiä voiteita ja voidedeodorantteja, pesusieniä, shampoopaloja ja ekosiivousaineita.

Kaikki Saaren Taika -tuotteet ovat valmistettu luonnollisista raaka-aineista, jotka ovat ympäristöystävällisiä. Saaren Taika -tuotemerkin tuotteissa, pois lukien pyykkietikkapullo, ei ole käytetty muovia, eikä keinotekoisia aineita.

Muovijätteen vähentäminen

Muovijäte on yksi suurimmista ympäristöongelmista, johon tällä hetkellä haetaan ratkaisuja. Yksi keino vähentää muovijätettä on käyttää muovittomia tuotteita. Saaren Taian muovittomat tuotteet ovat hyvä esimerkki tästä.

Kun käytämme muovittomia tuotteita, vähennämme automaattisesti muovijätteen määrää. Esimerkiksi pesuharjoja käyttäessämme emme enää heitä pois muovista valmistettua pesuharjaa kahden tai kolmen kuukauden välein.

Muovipakkauksia käytettäessä kannattaa ottaa huomioon tuotteen riitoisuus sekä huolehtia pakkauksen kierrättämisestä, kun tuote on loppunut. Saaren Taian kaikki pakkaukset, myös muovipakkaukset, sisältävät nyt pantin, eli kierrättämällä pakkauksemme, saat etua itsellesi!

Palasaippuaa tai palashampoota käytettäessä ei tule lainkaan tyhjiä muovipulloja. Samoin käytettäessä vedettömiä Saaren Taika voiteita tai siirryttäessä pesuaineissa esimerkiksi ekologisen siivoussaippuan käyttöön. Tämä vähentää muovijätteen määrää merkittävästi.

Saaren Taika -tuotteiden hyödyt

Saaren Taika -tuotteiden käyttäminen on hyödyllistä sekä ympäristön että ihmisten terveyden kannalta. Lisäksi ne ovat laadukkaita ja riittoisia, mikä tekee niistä pitkällä aikavälillä taloudellisempia.

Tässä joitakin esimerkkejä Saaren Taika -tuotteiden hyödyistä:

1. Ympäristöystävällisyys

Saaren Taika -tuotteet ovat ympäristöystävällisiä ja riittoisia. Ne on valmistettu luonnollisista raaka-aineista, jotka eivät ole haitallisia ympäristölle. Tuotteidemme kaikki pakkaukset ovat myös kierrätettäviä.

LUE MYÖS: Pakkaustemme kierrätys

2. Taloudellisuus

Saaren Taika -tuotteet ovat riittoisia ja tehokkaita, joten sinun ei tarvitse ostaa uusia tuotteita niin usein.

Kun tuotteessa käytetään vain kaikkein korkealuokkaisimpia ja puhtaimpia raaka-aineita, nostavat ne huomattavasti tuotteen valmistamiseen meneviä kuluja ja tämä totta kai heijastuu myös tuotteen lopulliseen hintaan.

Laadukkaat raaka-aineet ovat kuitenkin vastuullisesti tuotettuja. Laadukas tuote kestää käytössä huomattavasti pidempään ja saat sen tuomat hyödyt itsellesi huomattavasti pienemmällä annostuksella!

3. Ekologisuus

Saaren Taika -tuotteiden valmistuksessa käytetään uusiutuvia energialähteitä, kuten aurinko- ja tuulienergiaa. Tuotamme vihreää aurinkosähköä myös muiden käyttöön.

Valmistamme nollahukka kosmetiikkaa, eli käytämme kosmetiikan valmistuksessa syntyvän raaka-aine”jätteen” hyödyksi, kuten tyrnideodoranttiin ja tyrnishampooseen käytettävästä tyrninlehtiuutteesta syntyvän tyrninlehtimurun käytämme tyrnisaippuassamme kuorivana ainesosana.

Vältämme pitkälle prosessoituja raaka-aineita, sillä niiden valmistus on jo kuluttanut paljon maapallomme resursseja ja niiden sisältämät ravintoaineet taas on kadonnut prosessoinnin yhteydessä.

LUE MYÖS: minne luonnollisista raaka-aineista katoaa kaikki antioksidantit, kun raaka-aine käsitellään ja se muuttuu halvemmaksi?

Omassa tuotannossamme vältämme raaka-aineiden kuumentamista, sillä se kuluttaa energiaa sekä hävittää raaka-aineista ravintoaineita ja vitamiineja, joka taas tekee tuotteista vähemmän tehokkaita.

Lisäksi käytämme tuotteissamme mahdollisimman vähän vettä ja kierrätämme kaikki mahdolliset materiaalit.

4. Ei kemiallisia jäämiä

Valmistamme tuotteemme vain erittäin korkealaatuisista, puhtaista ja ravintopitoisista raaka-aineista.
Koska emme käytä kemiallisesti käsiteltyjä raaka-aineita, ei tuotteissamme myöskään ole tällaisia kemiallisia jäämiä.

Yhtenä esimerkkinä korkealaatuisesta raaka-aineesta voin kertoa oliiviöljystä, jota käytämme useissa kosmetiikkatuotteissamme pääraaka-aineena.

Extra-Virgin oliiviöljy on ravintoainepitoisinta, puhtainta, terveellisintä ja luonnollisinta oliiviöljyä. Se on myös ihonhoitotuotteissa tehokkainta, sillä siinä on säilytetty eniten oliiville ominaisia vitamiineja ja rasvahappoja (antioksidantit).

Antioksidantit suojaavat ihoasi mm. pintakuivuuden ja kimmoisuuden menettämiseltä, sameutta ja veltostumista vastaan sekä auringon, ilmansaasteiden ja muiden ulkoisten ärsykkeiden aiheuttamilta haitoilta.

Raaka-aineiden korkea laatu takaa tuotteidemme toimivuuden ja riittoisuuden

Korkealaatuisista raaka-aineista valmistetut tuotteet toimivat tehokkaimmin. Siksi me Saaren Taiassa käytämme vain maailman puhtaimpia ja laadukkaimpia raaka-aineita, sillä meille tärkeintä on valmistaa tuotteita, joita käyttämällä huomaat eron ihollasi.

Saaren Taika käyttää raaka-aineina vain puhtaita, kemiallisesti puhdistamattomia (ei sisällä kemiallisia jäämiä), luomulaatuisia ja ensisijaisesti kasvin ensimmäisestä puristuksesta, kylmäpuristusmenetelmällä aikaansaatuja luonnon öljyjä.

Tällaisten öljyjen ravintoaineiden pitoisuudet ovat korkeimmat mahdolliset, jolloin ne myös tuovat erityisen runsaan tehon ihonhoitotuotteeseen.

Olemme ylpeitä siitä, että kaikki valmistamamme tuotteet koostuvat luonnollisista aktiivisista ainesosista, jotka ovat tieteellisesti tutkittu ja testattu sen varmistamiseksi, että ne ovat turvallisia sekä iholla tarkoitukseensa tehokkaita.

Luomme ihonhoitotuotteita, joita voidaan käyttää mahdollisimman luonnollisella tavalla ja silti tarjota parhaat mahdolliset tulokset.

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.