Saaren Taika Mylly tarjoukset Pääsiäisenä

Voita 250€ Saaren Taikaa! Arvomme kaikkien vähintään 20€ ostoksen tehneiden kesken 250€ tuotesetin.

Nappaa -5% lisäale ostoksiisi näyttämällä kuponkia blogin lopusta kassalla.

Päänahan kutinaa ja hilseilyä hillitsevät Tyrni Kehäkukka shampoo & hoitoaine sekä monia muita suosikkituotteita jopa -60% alehintaan!

Näitä tarjouksia et halua jättää hyödyntämättä! 

Saaren Taika Mylly tarjoukset pääsiäinen
Saaren Taika tyrni kehäkukka shampoo tarjous

Säästä 16,90€! Päänahan kutinaa ja hilseilyä ehkäisevät Tyrni Kehäkukka shampoo ja hoitoaine yht. 35€

”Shampoo vähensi päänahan kutinaa ja punoitusta auttoi jopa otsan näppylöihin, myös hiustenlähtö väheni (kärsin alopeciasta). Tuote on myös erittäin riittoisa”

Nämä suositut hiustuotteet vahvistavat hiuksia ja ehkäisevät hiustenlähtöä sekä hiuspohjaa stimuloivan vaikutuksensa ansiosta nopeuttavat uuden hiuksen kasvamista. Ne palauttavat hiusten kimmoisuuden sekä kiillon ja auttavat tasapainottamaan päänahan talineritystä.

Runsain määrin luonnollisia kasviuutteita sisältävät Tyrni Kehäkukka shampoo ja hoitoaine sopivat ihan kaikenlaisille hiuksille, ne ovat myös Curly Girl -hyväksyttyjä!

Sulfaatiton kiharashampoo tarjous Saaren Taika

Kiharat kuntoon Curl Care - tuotteilla yht. 30€

”Shampoo on antanut hiuksiin kiiltoa ja tuuheutta. Kiharat eivät takkuunnu eivätkä hiukset näytä pörröisiltä. Päänahka on pysynyt myös hyvässä kunnossa ,vaikka on paksut hiukset. Suosittelen.”

Pörröisyyttä vähentävät, kiharalle hiukselle suunnitellut Curl Care shampoo ja hoitoaine tuovat luonnonkiharalle hiukselle uutta elinvoimaa!

Olipa kyseessä sitten tiivis kikkura tai rento surffilainen, on tässä mahtavat tuotteet sen hoitoon. Tuotteet sisältävät chiansiemenistä ja pellavansiemenistä peräisin olevia polysakkarideja, jotka muodostavat joustavan ja kestävän kalvon hiuksille, auttaen näin hiuksia säilyttämään kiharat pidempään ja kestävämpinä!

Saaren Taika laventeli siivoussaippua tarjous

Kevätsiivoukseen avuksi laventeli siivoussaippua -30%

“Tosi hyvä monien kodin pintojen puhdistamiseen. Ihana kun tarvitsee ainoastaan yhden saippuan monien purkkien sijasta ja tietää ettei luonnolle tule ylimääräistä kuormitusta!”

Kevätsiivous alkakoon! Monikäyttöisellä laventeli siivoussaippualla teet koko kodin kevätsiivouksen vain yhtä tuotetta käyttämällä.

Siivoussaippualla puhdistuu kaikki kodin kovat pinnat, kylpyhuone, jääkaappi, lattiat ja ikkunat. Ihanan tuoksun saippuaan tuova laventelin eteerinen öljy on antibakteerista ja antiseptista ja se poistaa tehokkaasti hajuja sekä torjuu pieniä hyönteisiä!

Teepuusaippua pumppupullossa -30%

”Akne ja ihon kuivuus ovat parantuneet tämän tuotteen ansiosta. Lisäksi arvet ovat selkeästi vaalentuneet.”

Raikkaan tuoksuinen nestemäinen teepuusaippua kätevässä pumppupullossa on loistovalinta rasvaiselle iholle ja akneiholle. Sen sisältämät luonnolliset ainesosat ehkäisevät näppyjen muodostumista kasvoillesi ja vartalollesi kuitenkaan kuivattamatta ihoasi. Saippuan sisältämä aloe vera tuo lisäkosteutta ihollesi.

Voit käyttää teepuusaippuaa kasvojen, käsien ja koko vartalon pesuun!

Kestävä ja tahraamaton 3 in 1 ripsiväri -60%

Oletko kyllästynyt paakkuuntuviin ripsiin, joista väri varisee päivän aikana poskille?

Siinä tapauksessa kannattaa hyödyntää tämä mahtava tarjous ja hankkia kestävä Saaren Taika 3 in 1 ripsiväri, joka antaa ripsille tuuheutta ja volyymia. Sen luonnolliset raaka-aineet hoitavat ja vahvistavat sekä suojaavat ripsiäsi!

Myrkyttömästi palavat tuoksukynttilät -60%

Tuo raikasta kevättunnelmaa kotiisi Saaren Taika tuoksukynttilöiden avulla! Tyylikkäät soijavahakynttilät sopivat kotiin kuin kotiin.

Mikä keväinen tuoksu olisi sinun mieleesi? Ehkäpä makea ja raikas Verigreippi tai Raparperi, vai ehkä sittenkin kukkainen Niittylilja?

Saaren Taika Mylly

Tervetuloa ostoksille palvelevaan Saaren Taika myymälään!

Tämän blogin tarjoukset ovat voimassa sunnuntaihin 24.4. saakka!

Myllyn myymälämme löydät Raisiosta, kauppakeskus Myllyn 2. kerroksesta ravintolamaailman vierestä!

Olemme avoinna:

ma-pe klo 10-21

la-su 10-19.

Etkö pääse myyllyyn?

Jaa kirjoitus

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Jaa kirjoitus

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Suosittua blogissamme

Avainsanoja artikkeleistamme

Kategoriat

Seuraa meitä

Tämän sivun lomakkeita suojaa Google reCAPTCHA , johon vaikuttavat Googlen yksityisyyden käytännöt  ja palveluehdot.

© Saaren Taika 2022. All rights reserved.

Facebook – Instagram – Pinterest – YouTube

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

0
Kerätty summa

tukemassa

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä – mukana Saaren Taika

AJANKOHTAISTA:

SEURAA NUORISOPROJEKTIN ETENEMISTÄ BLOGISSAMME AVAINSANALLA #NUORISOTYÖ

Saaren Taian ja Aseman Lasten yhteisprojekti Perniön alueen nuorisotyöhön liittyen etsii vapaaehtoisia. 

Etsimme sinua aikuinen – Nuoruuden Veteraani!

Tule tekemään rentoa ja merkityksellistä
vapaaehtoistyötä nuorten kanssa juuri sen verran kuin aikatauluihisi sopii.

 

Lue lisää

Pyydämme apua paikallisten nuorten auttamiseksi

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Saaren Taika päätti lahjoittaa suuren summan paikallisten nuorten hyvinnoinnin parantamiseksi ja haastamme kaikki paikalliset toimijat mukaan!

Tarvitsemme teitä jokaista mukaan jakamaan kustannuksia ja varmistamaan että tämä tärkeä työ pääsee alkamaan paikkakunnallamme ja jatkuu mahdollisimman pitkään.

YKSIN EMME TÄHÄN PYSTY MUTTA YHDESSÄ AIVAN VARMASTI!

Ojennettu käsi kimmeltävä meri taustalla

Saaren Taika (Topaz Oy) avustaa Aseman Lapset ry:tä toteuttamaan vuoden mittaisen kehittämisprojektin Perniön alueella. Projektin arvioitu kustannus on n. 55 000€.

Avustuksen turvin Aseman Lapset Ry työskentelee aktiivisesti Perniön seudun nuorten parissa sekä kehittää paikallista osaamista verkostoitumalla paikallisten nuoriso-, kasvatus-, terveys- ja sosiaalialan toimijoiden kanssa.

Työntekijä myös starttaa vuodeksi Walkers-toiminnan Perniöön ja rekrytoi sekä kouluttaa 4-8 vapaaehtoistyöntekijää, jotka toimivat nuorisotyöntekijän työpareina jalkautuvassa työssä.

Työtä tehdään syrjäytymisen ehkäisemiseksi sekä syrjäytyneiden nuorten parissa toimimiseksi.

Toiminnan pääkohderyhmänä ovat 16-18-vuotiaat päihteillä ja mielenterveydellisesti oireilevat nuoret. Myös muut ikäluokat huomioidaan toiminnassa tarvittaessa ohjaten heille olemassa oleviin palveluihin (rajautuen kuitenkin 13-20-vuotaisiin nuoriin).

Saaren Taika on lupautunut kattamaan kuluista yli 50%, eli n. 30 000€. Nyt etsimme kumppaneita, yrityksiä ja yhdistyksiä jakamaan keskenään tuon puuttuvan osan, eli 25 000€.

Miten asia koskettaa Saaren Taikaa?

Meillä Saaren Taiassa Perniössä työskentelee monen ikäisiä työntekijöitä, myös hyvin nuoria. Perniöläisten nuorten hätä konkretisoitui pahimmalla mahdollisella tavalla, kun kaksi perniöläistä nuorta menehtyivät vain ihan vähän aikaa sitten. Tämä suuri tragedia kosketti paitsi koko pientä paikkakuntaamme, myös työntekijöitämme, joiden osan ystäväpiiriä nuoret olivat.

Otamme syvästi osaa nuorten menehtymisen johdosta ja toivomme pystyvämme antamaan tukeamme kaikille, joita suru on jollakin tapaa koskettanut. 

Konkreettisena ja nopeana keinona ennaltaehkäistä vastaavia lähdimme selvittämään mitä tukea nuorille Perniöön on saatavilla ja tästä alkoi yhteistyö Walkers-toiminnan kanssa.

Nuori istuu sillalla masentuneena auringonlasku on taustalla

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Toiminnan toteuttaja: Aseman Lapset ry

Toiminnan rahoittaja: Saaren Taika, Topaz Oy

Aseman Lapset ry

Aseman Lapset ry on vuonna 1990 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton valtakunnallinen järjestö. Yhdistyksen perustehtävänä on edistää lasten, nuorten, perheiden ja koko yhteiskunnan hyvinvointia sekä ehkäistä syrjäytymistä. Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitettyä ennaltaehkäisevää nuorisotyötä, joka perustuu vapaaehtoisten aikuisten antamaan aikaan ja läsnäoloon.

Lisätietoja:

Minna Lahtela
Valtakunnallinen Walkers-toimintavastaava
p. 040 777 8683

Christian Wentzel
Toiminnanjohtaja
p. 040 900 4889

[email protected]
www.asemanlapset.fi

Topaz Oy & Saaren Taika

Topaz Oy perustettiin vuoden 2018 maaliskuussa jatkumona aikaisemmin toimineelle toiminimiyritykselle. Toiminimen Saaren Taika brändin perustaja, Johanna, oli perustanut vuonna 2013. Pitkään masennusta sairastanut Johanna löysi valokuvaamisesta pakokeinon, joka myöhemmin muuntui valokuvatuotteita myyväksi yritykseksi ja siitä myöhemmin käsityöläisten tuotteita myyväksi verkkokaupaksi.

Saaren Taian ”Taikatehtaaksi” kutsuma päämaja sijaitsee eteläisen Salon saaristossa, Särkisalossa, joka on yksi harvaan asutuimpia saaristokuntia täällä Saaristomerellä. Yritys pyrkii vastuullisuuteen muutenkin kuin ympäristönäkökulmasta. Toimimalla vastuullisesti myös sosiaalisesti ja taloudellisesta näkökulmasta katsottuna.

Nuorisotyön koordinoijat Saaren Taika: Pinja Parviainen, Susanna Nieminen

p. 050 511 7188

[email protected]
www.saarentaika.com

Mukana tukemassa!

Saaren Taika
TT-Välitys Oy

Kukkakatri

Lions Club Perniö

PBC-Invest Oy

Forsström Karl AB 

Puhelin Pate Oy

Suvera Oy

Lisäksi yksityishenkilöiden nimillä tehtyjä lahjoituksia.

ABC Perniö
S-Market Perniö

Päivitämme sivulle lisätietoja asiasta myöhemmin, sekä täydennämme tietoja projektista, mm. tarkan toimintasuunnitelman, aikataulut jne.