Saaren Taika Professional Hyaluronihappo & Hedelmä kasvoseerumi – Kokemuksia

Hyaluronihappo & hedelmä kasvoseerumi kokemuksia saaren taika

Paras luonnollinen hyaluronihapposeerumi!

”Jo muutaman päivän Saaren Taika Hyaluronihappo & Hedelmä -Kasvoseerumin käytön jälkeen iho tuntuu virkeämmältä ja sileämmältä. Suosittelen.”

”Sanoisin Saaren Taika Hyaluronihappo & Hedelmä -Kasvoseerumia taikatuotteeksi. Eron huomaa viikon käytön jälkeen. Kasvojen ilme ja kunto ovat piristyneet.”

”Hyaluronihappo & Hedelmä -Kasvoseerumi on aivan mahtava tuote! Minulla on haastava iho: kuiva, mutta rasvoittuva ja lisäksi ongelmaa ruusufinnin sekä aknen kanssa. Tämä seerumi rauhoittaa ja tasoittaa ihoa, on kevyt ja helposti levittyvä. Päälle vielä kosteusvoide, niin iho on niin hyvässä kunnossa kuin se voi näillä ongelmilla olla.”

”Saaren Taika Professional Hyaluronihappo & Hedelmä -Kasvoseerumi on miellyttävän tuntuinen iholla ja helppo levittää. Imeytyy myös todella nopeasti, levittämisen jälkeen iho tuntuu raikkaalta. Jo viikon käytön jälkeen ihon kunto ja ulkonäkö parantunut. Suosittelen!”

”Saaren Taian Hyaluronihappo & Hedelmä -Kasvoseerumista on nyt lähes kahden viikon kokemus, ja iho tuntuu todella ”nauttivan” joka kerta kun sitä iholleni levitän. Otsassa oleva syvä ryppy on aivan kuin madaltunut ja ylähuulen ja nenän välimaastossa ei näy isoja ryppyjä. Kiitos seerumin.”

”Olen käyttänyt Hyaluronihappo & Hedelmä -Kasvoseerumia nyt reilun kuukauden ajan, ja iho voi nyt huomattavasti paremmin. Seerumi kosteuttaa tehokkaasti, ja ihon kuivuudesta aiheutuneet juonteet ovat tasoittuneet selvästi. Lisäksi seerumia ei tarvitse enää laittaa kokonaista pumppausta, kun iho on nyt kosteutettu, pienempi pisara riittää oikein hyvin. Loistotuote!”

”Olen käyttänyt Saaren Taika Professional Hyaluronihappo & Hedelmä -Kasvoseerumia noin viikon ajan kasvojen kuppauksen yhteydessä. Iho tuntuu todella sileältä ja pehmeältä ja näyttää hyvinvoivalta. Tulen tilaamaan uudestaan.”

”Saaren Taika Professional Hyaluronihappo & Hedelmä -Kasvoseerumi on aivan loistava tuote. Viikon käytön jälkeen kasvojen iho ihanan pehmeä. Eikä iho heti ala kiristämään suihkun tai pelkän naama pesun jälkeen.”

”Jo muutaman Hyaluronihappo & Hedelmä -Kasvoseerumi käyttökerran jälkeen iho tuntuu ja näyttää paremmalta. Tilaan kyllä varmaan jatkossakin.”

”Saaren Taika Professional Hyaluronihappo & Hedelmä -Kasvoseerumi on ihana kasvojen ihon pehmentäjä. Käytettyä tuotetta nyt muutaman kuukauden ajan, ihmettelen miten en aiemmin ole tätä tuotetta löytänyt. Iho tuntuu käytön jälkeen tasaisemmalta ja ihon pinta ihanan pehmeältä. Kuumimpina kesäpäivinä käytin kevyt kosteuttajana aurinkovoiteen alla. Ehdottomasti jatkossa luottotuote!”

”Saaren Taika Hyaluronihappo & Hedelmä -Kasvoseerumi on päivittäin käytössä ja jopa lyhyessä ajassa kasvoissa iho kirkkaampi ja tasaisempi.”

”Hyaluronihappo & Hedelmä -Kasvoseerumi sopii kuivalle iholle, tekee ihosta sileän. Ei öljyinen vaan sopiva lopputulos. Tykkäsin kovasti ja sopii kuivalle, sekaiholle.”

”Kuiva, atooppinen iho kosteutui ja tasoittui todella hyvin. Saaren Taika Professional Hyaluronihappo & Hedelmä -Kasvoseerumista tulee uusi luottotuote!”

”Olen nyt kuukauden käyttänyt Hyaluronihappo & Hedelmä -Kasvoseerumia ja tuntuu,ettei tule toimeen ilman tätä. Iho kasvoissa kirkastunut,kuivumista ei enää. Värivoide levittäytyy todella hyvin päälle.”

”Muutaman viikon kokemuksella olen erittäin tyytyväinen Hyaluronihappo & Hedelmä -Kasvoseerumiin. Iho tuntuu pehmeälle, sileämmälle ja näyttää tasaisemmalle.”

”Tämä on toinen kerta kun tilasin Hyaluronihappo & Hedelmä-kasvoseerumia. Edellisellä kerralla jo pidin seerumin ylellisestä tunteesta. Seerumi imeytyy nopeasti ja se heleyttää kasvojen ihoa ja mikä parasta, tuntuu hyvältä! Jatkossakin tilaan tätä.”

”Tippa Hyaluronihappo & Hedelmä -Kasvoseerumia riittää kasvoille ja kaulalle, tuote levittyy tosi hyvin, imeytyy hyvin eikä jätä ihoa tahmeaksi. Iho näyttää nyt jo sileämmmältä ja ei tunnu kireältä. Iso plussa myös siitä, ettei siinä ole vahvaa tuoksua. Loisto tuote.”

”Kuinka pehmeä iho olikaan jo ensimmäisen käytön jälkeen! Viikon käytön aikana iho on heleämpi ja hyvinvoivan näköinen. Hyaluronihappo & Hedelmä -Kasvoseerumi on ehdoton suosikki, jatkoon!”

”Ihoni on selkeästi parantunut hormooni finneistä. Olen käyttänyt Hyaluronihappo & Hedelmä -Kasvoseerumi päivittäin vuoden ajan.”

”Hyaluronihappo & Hedelmä -Kasvoseerumi on ollut käytössä nyt joka päivä ja iho on selkeästi tasaisempi sekä raikkaampi. Käytössä myös teepuusaippua. Yhdistelmä on loistava. Ei kuivata tai jätä tahmeaksi kasvoja.”

”Hyaluronihappo & Hedelmä -Kasvoseerumi on kevyt, heleyttävä. Imeytyy nopeasti ja kosteuttaa kosteusvoiteen alla. Tuo terveen hehkun kasvoille.”

”Hyaluronihappo & Hedelmä -Kasvoseerumi on mahtavan tuntuinen tuote. Miellyttävä koostumus. Muutaman käyttökerran jälkeen olen addiktoitunut ja koen tunnetta, että haluan tätä käyttää myös jatkossa. Vahva suositus myös tämän käytölle miestenkin kasvoille. Iho tuntuu heti napakammalta ja heleämmältä. Itselläni on pienet silmäpussit ja ainakin omaan silmään silmän alueen iho on jo parempi. Viilentävän tuntuinen ja kasvoissa kiinteää hehkua. Varmasti jatkan tilausta.”

”Muutama päivä ollut tämä ihana Hyaluronihappo & Hedelmä -Kasvoseerumi käytössä. Kuiva talvi-ihoni oikein imaisee joka pisaran kosteutukseksi. Iho tuntuu sileämmältä. Tykkään.”

”Olen nyt parin viikon ajan käyttänyt Hyaluronihappo & Hedelmä -Kasvoseerumia muutaman kerran viikossa, olen huomannut ihoni kirkastuvan sekä kiinteytyvän. Imeytyy nopeasti ihoon ja iho tuntuu välittömästi kiinteämmältä sekä pehmeältä! Suosittelen!”

”Hyaluronihappo & Hedelmä -Kasvoseerumi on todella riittoisa ja hyvin imeytyvä tuote. Iholle jää ihana tunne. Selkeästi voi nyt jo noin viikon käytön jälkeen huomata, että iho ei ole enää lainkaan niin pintakuiva, eikä punoita niin kuin ennen tuotetta. Varmasti tulee mun luottotuote!”

”Hyaluronihappo & Hedelmä -kasvoseerumi on koostumukseltaan kevyt ja nopeasti imeytyvä tuote, mikä tekee siitä varsin miellyttävän käyttää. Seerumin levityksen jälkeen pintakuiva sekaihoni tuntuu silkkisen sileältä ja ravitulta. Todelliseen testiin tuote pääsee vasta talvikelien saapuessa, mutta luottavaisin mielin odottelen pakkaspäiviä.”

”Hyaluronihappo & Hedelmä -kasvoseerumi on paras kokeilemani seerumi! Jättää ihon ihanan pehmeäksi ja sileäksi. Tuote jää ehdottomasti pysyvään käyttöön.”

”Hyaluronihappo & Hedelmä -kasvoseerumi on täydellinen tuote pintakuivalle, herkälle ja huonokuntoiselle iholle. Ihoni on super kuiva, herkkä ja epäpuhdas. Olen käyttänyt tuotetta alle viikon ja KAIKKI iho-ongelmat ovat lähteneet menemään parempaan päin. Uusia epäpuhtauksia ei ole ilmaantunut ja vanhat ovat parantuneet lähes kokonaan! Olen testannut useita tuotteita ja nyt vaikuttaa siltä että olen löytänyt itselleni timanttisen tuotteen!”

”Hyaluronihappo & Hedelmä -Kasvoseerumi on ihan paras tuote. Tyrnisaippualla pesun jälkeen tämä kasvoille, yksi painallus riittää koko kasvoille ja kaulan alueelle. Iho ei ole ollut näin sileä kuin viimeksi lapsena. Ja olen jo kuitenkin keski-ikäinen. Luottotuote josta en luovu ikinä.”

”Hyaluronihappo & Hedelmä -Kasvoseerumi sopii tosi herkälle iholleni hyvin. Se hoitaa pintakuivaa ja ärtynyttä ihoani ja saa ihon tuntumaan pehmeältä ja virkeältä. Tuntuu, että epäpuhtaudetkin ovat vähentyneet. Käytän seerumia iltaisin yövoiteen alla.”

”Hyaluronihappo & Hedelmä -Kasvoseerumi imeytyy hyvin ja jättää ihon ihanan pehmeäksi sekä rauhoittaa ihoa.”

”Pari kertaa olen ehtinyt käyttää Hyaluronihappo & Hedelmä -Kasvoseerumia ja tuntuu hyvälle iholla. Iltakäytön jälkeen kasvojen iho on aamuisin sävyltään tasainen ja hyvinvoivan näköinen.”

”Vasta muutaman kerran ehtinyt käyttää, mutta Hyaluronihappo & Hedelmä -Kasvoseerumi oli rakkautta ensi kosketuksella! Ihon pinnasta tulee uskomattoman siloinen ja tuotetta on erittäin helppo levittää kasvoille. Mielenkiinnolla odotan pidemmän aikavälin tuloksia.”

”Muutaman päivän käytön jälkeen iho tuntuu selvästi paremmin kosteutetulta, pehmeältä ja hehkeältä. Olen todella tyytyväinen Hyaluronihappo & Hedelmä -Kasvoseerumiin.”

”Hyaluronihappo & Hedelmä -Kasvoseerumi imeytyy hyvin ja jättää kasvojen ihon ihanan tuntuiseksi. Raikas, pehmeä ja kosteutettu lopputulos. Suosittelen!”

Osta parhaat hyaluronihappo ihonhoitotuotteet Saaren Taika shopista tai alla näkyvästä tuoteupotuksesta: 

Jaa kirjoitus

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Jaa kirjoitus

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Suosittua blogissamme

Avainsanoja artikkeleistamme

Kategoriat

Seuraa meitä

Tämän sivun lomakkeita suojaa Google reCAPTCHA , johon vaikuttavat Googlen yksityisyyden käytännöt  ja palveluehdot.

© Saaren Taika 2022. All rights reserved.

Facebook – Instagram – Pinterest – YouTube

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

0
Kerätty summa

tukemassa

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä – mukana Saaren Taika

AJANKOHTAISTA:

SEURAA NUORISOPROJEKTIN ETENEMISTÄ BLOGISSAMME AVAINSANALLA #NUORISOTYÖ

Saaren Taian ja Aseman Lasten yhteisprojekti Perniön alueen nuorisotyöhön liittyen etsii vapaaehtoisia. 

Etsimme sinua aikuinen – Nuoruuden Veteraani!

Tule tekemään rentoa ja merkityksellistä
vapaaehtoistyötä nuorten kanssa juuri sen verran kuin aikatauluihisi sopii.

 

Lue lisää

Pyydämme apua paikallisten nuorten auttamiseksi

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Saaren Taika päätti lahjoittaa suuren summan paikallisten nuorten hyvinnoinnin parantamiseksi ja haastamme kaikki paikalliset toimijat mukaan!

Tarvitsemme teitä jokaista mukaan jakamaan kustannuksia ja varmistamaan että tämä tärkeä työ pääsee alkamaan paikkakunnallamme ja jatkuu mahdollisimman pitkään.

YKSIN EMME TÄHÄN PYSTY MUTTA YHDESSÄ AIVAN VARMASTI!

Ojennettu käsi kimmeltävä meri taustalla

Saaren Taika (Topaz Oy) avustaa Aseman Lapset ry:tä toteuttamaan vuoden mittaisen kehittämisprojektin Perniön alueella. Projektin arvioitu kustannus on n. 55 000€.

Avustuksen turvin Aseman Lapset Ry työskentelee aktiivisesti Perniön seudun nuorten parissa sekä kehittää paikallista osaamista verkostoitumalla paikallisten nuoriso-, kasvatus-, terveys- ja sosiaalialan toimijoiden kanssa.

Työntekijä myös starttaa vuodeksi Walkers-toiminnan Perniöön ja rekrytoi sekä kouluttaa 4-8 vapaaehtoistyöntekijää, jotka toimivat nuorisotyöntekijän työpareina jalkautuvassa työssä.

Työtä tehdään syrjäytymisen ehkäisemiseksi sekä syrjäytyneiden nuorten parissa toimimiseksi.

Toiminnan pääkohderyhmänä ovat 16-18-vuotiaat päihteillä ja mielenterveydellisesti oireilevat nuoret. Myös muut ikäluokat huomioidaan toiminnassa tarvittaessa ohjaten heille olemassa oleviin palveluihin (rajautuen kuitenkin 13-20-vuotaisiin nuoriin).

Saaren Taika on lupautunut kattamaan kuluista yli 50%, eli n. 30 000€. Nyt etsimme kumppaneita, yrityksiä ja yhdistyksiä jakamaan keskenään tuon puuttuvan osan, eli 25 000€.

Miten asia koskettaa Saaren Taikaa?

Meillä Saaren Taiassa Perniössä työskentelee monen ikäisiä työntekijöitä, myös hyvin nuoria. Perniöläisten nuorten hätä konkretisoitui pahimmalla mahdollisella tavalla, kun kaksi perniöläistä nuorta menehtyivät vain ihan vähän aikaa sitten. Tämä suuri tragedia kosketti paitsi koko pientä paikkakuntaamme, myös työntekijöitämme, joiden osan ystäväpiiriä nuoret olivat.

Otamme syvästi osaa nuorten menehtymisen johdosta ja toivomme pystyvämme antamaan tukeamme kaikille, joita suru on jollakin tapaa koskettanut. 

Konkreettisena ja nopeana keinona ennaltaehkäistä vastaavia lähdimme selvittämään mitä tukea nuorille Perniöön on saatavilla ja tästä alkoi yhteistyö Walkers-toiminnan kanssa.

Nuori istuu sillalla masentuneena auringonlasku on taustalla

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Toiminnan toteuttaja: Aseman Lapset ry

Toiminnan rahoittaja: Saaren Taika, Topaz Oy

Aseman Lapset ry

Aseman Lapset ry on vuonna 1990 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton valtakunnallinen järjestö. Yhdistyksen perustehtävänä on edistää lasten, nuorten, perheiden ja koko yhteiskunnan hyvinvointia sekä ehkäistä syrjäytymistä. Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitettyä ennaltaehkäisevää nuorisotyötä, joka perustuu vapaaehtoisten aikuisten antamaan aikaan ja läsnäoloon.

Lisätietoja:

Minna Lahtela
Valtakunnallinen Walkers-toimintavastaava
p. 040 777 8683

Christian Wentzel
Toiminnanjohtaja
p. 040 900 4889

[email protected]
www.asemanlapset.fi

Topaz Oy & Saaren Taika

Topaz Oy perustettiin vuoden 2018 maaliskuussa jatkumona aikaisemmin toimineelle toiminimiyritykselle. Toiminimen Saaren Taika brändin perustaja, Johanna, oli perustanut vuonna 2013. Pitkään masennusta sairastanut Johanna löysi valokuvaamisesta pakokeinon, joka myöhemmin muuntui valokuvatuotteita myyväksi yritykseksi ja siitä myöhemmin käsityöläisten tuotteita myyväksi verkkokaupaksi.

Saaren Taian ”Taikatehtaaksi” kutsuma päämaja sijaitsee eteläisen Salon saaristossa, Särkisalossa, joka on yksi harvaan asutuimpia saaristokuntia täällä Saaristomerellä. Yritys pyrkii vastuullisuuteen muutenkin kuin ympäristönäkökulmasta. Toimimalla vastuullisesti myös sosiaalisesti ja taloudellisesta näkökulmasta katsottuna.

Nuorisotyön koordinoijat Saaren Taika: Pinja Parviainen, Susanna Nieminen

p. 050 511 7188

[email protected]
www.saarentaika.com

Mukana tukemassa!

Saaren Taika
TT-Välitys Oy

Kukkakatri

Lions Club Perniö

PBC-Invest Oy

Forsström Karl AB 

Puhelin Pate Oy

Suvera Oy

Lisäksi yksityishenkilöiden nimillä tehtyjä lahjoituksia.

ABC Perniö
S-Market Perniö

Päivitämme sivulle lisätietoja asiasta myöhemmin, sekä täydennämme tietoja projektista, mm. tarkan toimintasuunnitelman, aikataulut jne.