Saaren Taika Professional Hyaluronihappo & Hedelmä kasvoseerumi kokemuksia

Hyaluronihappo & hedelmä kasvoseerumi kokemuksia saaren taika

Paras luonnollinen hyaluronihapposeerumi!

”Saaren Taian Hyaluronihappo & Hedelmä -Kasvoseerumista on nyt lähes kahden viikon kokemus, ja iho tuntuu todella ”nauttivan” joka kerta kun sitä iholleni levitän. Otsassa oleva syvä ryppy on aivan kuin madaltunut ja ylähuulen ja nenän välimaastossa ei näy isoja ryppyjä. Kiitos seerumin.

”Olen käyttänyt Hyaluronihappo & Hedelmä -Kasvoseerumia nyt reilun kuukauden ajan, ja iho voi nyt huomattavasti paremmin. Seerumi kosteuttaa tehokkaasti, ja ihon kuivuudesta aiheutuneet juonteet ovat tasoittuneet selvästi. Lisäksi seerumia ei tarvitse enää laittaa kokonaista pumppausta, kun iho on nyt kosteutettu, pienempi pisara riittää oikein hyvin. Loistotuote!”

”Hyaluronihappo & Hedelmä -Kasvoseerumi on aivan mahtava tuote! Minulla on haastava iho: kuiva, mutta rasvoittuva ja lisäksi ongelmaa ruusufinnin sekä aknen kanssa. Tämä seerumi rauhoittaa ja tasoittaa ihoa, on kevyt ja helposti levittyvä. Päälle vielä kosteusvoide, niin iho on niin hyvässä kunnossa kuin se voi näillä ongelmilla olla.”

“Hyaluronihappo & Hedelmä kasvoseerumi on aivan mielettömän hyvä seerumi omalle kuivalle ja punoittavalle iholle. Imeytyy hetkessä ja jättää ihanan tunteen iholle. Jouduin välissä turvautumaan muihin seerumeihin, koska tätä ei ollut saatavilla. Onneksi tuli takaisin valikoimaan!”

”Hyaluronihappo & Hedelmä -Kasvoseerumi on kevyt, heleyttävä. Imeytyy nopeasti ja kosteuttaa kosteusvoiteen alla. Tuo terveen hehkun kasvoille.

“Aivan ihana Hyaluronihappo & Hedelmä seerumi. Tuotetta käytettyäni iho on tuntunut kirkkaammalta ja tasaisemmalta. Imeytyy riittävän nopeasti, mutta saa kuitenkin hieroa hetken kasvoihin, mikä on kiva. Tulen varmasti tilaamaan tätä lisää. Ihana aamu- ja iltarutiini tullut kun on ihania tuotteita joita on vain pakko päästä käyttämään päivästä toiseen.”

”Jo muutaman päivän Saaren Taika Hyaluronihappo & Hedelmä -Kasvoseerumin käytön jälkeen iho tuntuu virkeämmältä ja sileämmältä. Suosittelen.”

”Sanoisin Saaren Taika Hyaluronihappo & Hedelmä -Kasvoseerumia taikatuotteeksi. Eron huomaa viikon käytön jälkeen. Kasvojen ilme ja kunto ovat piristyneet.”

”Saaren Taika Professional Hyaluronihappo & Hedelmä -Kasvoseerumi on miellyttävän tuntuinen iholla ja helppo levittää. Imeytyy myös todella nopeasti, levittämisen jälkeen iho tuntuu raikkaalta. Jo viikon käytön jälkeen ihon kunto ja ulkonäkö parantunut. Suosittelen!”

”Olen käyttänyt Saaren Taika Professional Hyaluronihappo & Hedelmä -Kasvoseerumia noin viikon ajan kasvojen kuppauksen yhteydessä. Iho tuntuu todella sileältä ja pehmeältä ja näyttää hyvinvoivalta. Tulen tilaamaan uudestaan.”

”Saaren Taika Professional Hyaluronihappo & Hedelmä -Kasvoseerumi on aivan loistava tuote. Viikon käytön jälkeen kasvojen iho ihanan pehmeä. Eikä iho heti ala kiristämään suihkun tai pelkän naama pesun jälkeen.”

”Saaren Taika Professional Hyaluronihappo & Hedelmä -Kasvoseerumi on ihana kasvojen ihon pehmentäjä. Käytettyä tuotetta nyt muutaman kuukauden ajan, ihmettelen miten en aiemmin ole tätä tuotetta löytänyt. Iho tuntuu käytön jälkeen tasaisemmalta ja ihon pinta ihanan pehmeältä. Kuumimpina kesäpäivinä käytin kevyt kosteuttajana aurinkovoiteen alla. Ehdottomasti jatkossa luottotuote!”

”Saaren Taika Hyaluronihappo & Hedelmä -Kasvoseerumi on päivittäin käytössä ja jopa lyhyessä ajassa kasvoissa iho kirkkaampi ja tasaisempi.”

”Hyaluronihappo & Hedelmä -Kasvoseerumi sopii kuivalle iholle, tekee ihosta sileän. Ei öljyinen vaan sopiva lopputulos. Tykkäsin kovasti ja sopii kuivalle, sekaiholle.”

”Kuiva, atooppinen iho kosteutui ja tasoittui todella hyvin. Saaren Taika Professional Hyaluronihappo & Hedelmä -Kasvoseerumista tulee uusi luottotuote!”

”Olen nyt kuukauden käyttänyt Hyaluronihappo & Hedelmä -Kasvoseerumia ja tuntuu, ettei tule toimeen ilman tätä. Iho kasvoissa kirkastunut, kuivumista ei enää. Värivoide levittäytyy todella hyvin päälle.”

”Muutaman viikon kokemuksella olen erittäin tyytyväinen Hyaluronihappo & Hedelmä -Kasvoseerumiin. Iho tuntuu pehmeälle, sileämmälle ja näyttää tasaisemmalle.”

”Tämä on toinen kerta kun tilasin Hyaluronihappo & Hedelmä-kasvoseerumia. Edellisellä kerralla jo pidin seerumin ylellisestä tunteesta. Seerumi imeytyy nopeasti ja se heleyttää kasvojen ihoa ja mikä parasta, tuntuu hyvältä! Jatkossakin tilaan tätä.”

”Tippa Hyaluronihappo & Hedelmä -Kasvoseerumia riittää kasvoille ja kaulalle, tuote levittyy tosi hyvin, imeytyy hyvin eikä jätä ihoa tahmeaksi. Iho näyttää nyt jo sileämmmältä ja ei tunnu kireältä. Iso plussa myös siitä, ettei siinä ole vahvaa tuoksua. Loisto tuote.”

”Kuinka pehmeä iho olikaan jo ensimmäisen käytön jälkeen! Viikon käytön aikana iho on heleämpi ja hyvinvoivan näköinen. Hyaluronihappo & Hedelmä -Kasvoseerumi on ehdoton suosikki, jatkoon!”

”Ihoni on selkeästi parantunut hormooni finneistä. Olen käyttänyt Hyaluronihappo & Hedelmä -Kasvoseerumi päivittäin vuoden ajan.”

”Hyaluronihappo & Hedelmä -Kasvoseerumi on ollut käytössä nyt joka päivä ja iho on selkeästi tasaisempi sekä raikkaampi. Käytössä myös teepuusaippua. Yhdistelmä on loistava. Ei kuivata tai jätä tahmeaksi kasvoja.”

”Hyaluronihappo & Hedelmä -Kasvoseerumi on mahtavan tuntuinen tuote. Miellyttävä koostumus. Muutaman käyttökerran jälkeen olen addiktoitunut ja koen tunnetta, että haluan tätä käyttää myös jatkossa. Vahva suositus myös tämän käytölle miestenkin kasvoille. Iho tuntuu heti napakammalta ja heleämmältä. Itselläni on pienet silmäpussit ja ainakin omaan silmään silmän alueen iho on jo parempi. Viilentävän tuntuinen ja kasvoissa kiinteää hehkua. Varmasti jatkan tilausta.”

”Muutama päivä ollut tämä ihana Hyaluronihappo & Hedelmä -Kasvoseerumi käytössä. Kuiva talvi-ihoni oikein imaisee joka pisaran kosteutukseksi. Iho tuntuu sileämmältä. Tykkään.”

”Olen nyt parin viikon ajan käyttänyt Hyaluronihappo & Hedelmä -Kasvoseerumia muutaman kerran viikossa, olen huomannut ihoni kirkastuvan sekä kiinteytyvän. Imeytyy nopeasti ihoon ja iho tuntuu välittömästi kiinteämmältä sekä pehmeältä! Suosittelen!”

”Hyaluronihappo & Hedelmä -Kasvoseerumi on todella riittoisa ja hyvin imeytyvä tuote. Iholle jää ihana tunne. Selkeästi voi nyt jo noin viikon käytön jälkeen huomata, että iho ei ole enää lainkaan niin pintakuiva, eikä punoita niin kuin ennen tuotetta. Varmasti tulee mun luottotuote!”

”Hyaluronihappo & Hedelmä -kasvoseerumi on koostumukseltaan kevyt ja nopeasti imeytyvä tuote, mikä tekee siitä varsin miellyttävän käyttää. Seerumin levityksen jälkeen pintakuiva sekaihoni tuntuu silkkisen sileältä ja ravitulta. Todelliseen testiin tuote pääsee vasta talvikelien saapuessa, mutta luottavaisin mielin odottelen pakkaspäiviä.”

”Hyaluronihappo & Hedelmä -kasvoseerumi on paras kokeilemani seerumi! Jättää ihon ihanan pehmeäksi ja sileäksi. Tuote jää ehdottomasti pysyvään käyttöön.”

”Hyaluronihappo & Hedelmä -kasvoseerumi on täydellinen tuote pintakuivalle, herkälle ja huonokuntoiselle iholle. Ihoni on super kuiva, herkkä ja epäpuhdas. Olen käyttänyt tuotetta alle viikon ja KAIKKI iho-ongelmat ovat lähteneet menemään parempaan päin. Uusia epäpuhtauksia ei ole ilmaantunut ja vanhat ovat parantuneet lähes kokonaan! Olen testannut useita tuotteita ja nyt vaikuttaa siltä että olen löytänyt itselleni timanttisen tuotteen!”

”Hyaluronihappo & Hedelmä -Kasvoseerumi on ihan paras tuote. Tyrnisaippualla pesun jälkeen tämä kasvoille, yksi painallus riittää koko kasvoille ja kaulan alueelle. Iho ei ole ollut näin sileä kuin viimeksi lapsena. Ja olen jo kuitenkin keski-ikäinen. Luottotuote josta en luovu ikinä.”

”Hyaluronihappo & Hedelmä -Kasvoseerumi sopii tosi herkälle iholleni hyvin. Se hoitaa pintakuivaa ja ärtynyttä ihoani ja saa ihon tuntumaan pehmeältä ja virkeältä. Tuntuu, että epäpuhtaudetkin ovat vähentyneet. Käytän seerumia iltaisin yövoiteen alla.”

”Hyaluronihappo & Hedelmä -Kasvoseerumi imeytyy hyvin ja jättää ihon ihanan pehmeäksi sekä rauhoittaa ihoa.”

”Pari kertaa olen ehtinyt käyttää Hyaluronihappo & Hedelmä -Kasvoseerumia ja tuntuu hyvälle iholla. Iltakäytön jälkeen kasvojen iho on aamuisin sävyltään tasainen ja hyvinvoivan näköinen.”

”Vasta muutaman kerran ehtinyt käyttää, mutta Hyaluronihappo & Hedelmä -Kasvoseerumi oli rakkautta ensi kosketuksella! Ihon pinnasta tulee uskomattoman siloinen ja tuotetta on erittäin helppo levittää kasvoille. Mielenkiinnolla odotan pidemmän aikavälin tuloksia.”

”Muutaman päivän käytön jälkeen iho tuntuu selvästi paremmin kosteutetulta, pehmeältä ja hehkeältä. Olen todella tyytyväinen Hyaluronihappo & Hedelmä -Kasvoseerumiin.”

”Hyaluronihappo & Hedelmä -Kasvoseerumi imeytyy hyvin ja jättää kasvojen ihon ihanan tuntuiseksi. Raikas, pehmeä ja kosteutettu lopputulos. Suosittelen!”

Osta parhaat hyaluronihappo ihonhoitotuotteet Saaren Taika shopista tai alla näkyvästä tuoteupotuksesta: 

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.