Saaren Taika Professional Kasvonaamiot

Saaren Taika Professional  luonnonkosmetiikan kasvonaamiot toimivat esimerkiksi  akne iholla, rasvaisella iholla, kuivalla iholla, atooppisella iholla, aikuisella iholla ja niin edelleen. 

Kasvonaamio kuljettaa ihoa ravitsevia ja hoitavia ainesosia syvälle ihon eri kerroksiin ja tasapainottaa näin esimerkiksi liiallista talintuotantoa, joka saattaa aiheuttaa aknea. Kasvonaamio kosteuttaa kuivaa ja atooppista ihoa. Se myös ravitsee ikääntyvää ihoa, ehkäisten näin esimerkiksi juonteiden näkymistä.

Aktiivihiili & Savi -Kasvonaamio

Aktiivihiili & Savi -Kasvonaamio on ihohuokosia syväpuhdistava ja detox- vaikutteinen kasvonaamio. Käytön tuloksena on puhdas ja nuorekas iho. Kasvonaamio son suunniteltu rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle.

Aktiivihiili auttaa imemään tehokkaasti tukkeutuneista ihohuokosista pinttyneen lian ja epäpuhtaudet. Aktiivihiili sekoitettuna kaoliinisaveen tekee naamiosta täydellisen ihon syväpuhdistamiseen ja auttaa silottamaan juonteita, samalla poistaen iholta lian ja ylimääräisen talin.

Tämä ylellinen kasvonaamio sisältää pähkinä- ja Akai-uutetta, joilla on erittäin korkea antioksidanttipitoisuus ja ne ovat tehokkaita vähentämään ikääntymisen merkkejä hidastamalla vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita ihossa.

Naamion sisältämä Hyaluronihappo auttaa vähentämään juonteiden syntymistä ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti.

Vihreä Tee ja Savi- Antiage Kasvonaamio

Tämä täyteläinen ja kermainen kasvonaamio sisältää vihreää teetä, joka poistaa iholta epäpuhtauksia ja ylimääräistä talia.

Erittäin antioksidanttinen vihreä tee auttaa parantamaan ihon tulehduksia. Vihreän teen anti-ageing vaikutukset auttavat vähentämään ennenaikaisten ikääntymisen merkkien syntymistä parantamalla ihon elastisuutta. Tuloksena raikas ja terve, hehkuva iho!

Tuote sisältää kurkku-, vesimeloni- ja omena uutetta. Kurkku uute auttaa vähentämään punoitusta ja ihon turvotusta sekä viilentää ja kosteuttaa ihoa. Vesimeloni uute sisältää runsaasti C-vitamiinia ja on voimakkaasti antioksidanttinen, se auttaa solujen uudistumista sekä kosteuttaa ihoa tehokkaasti!

Omenauutteen tiedetään sisältävän runsaasti antioksidantteja, jotka auttavat ihoasi suojautumaan auringon UV-säteilyä vastaan. Omenauute sisältää myös runsaasti C-vitamiinia, joka estää ennenaikaisten vanhenemisen merkkien näkymistä ja auttaa ihoa näyttämään terveemmältä ja nuorekkaammalta.

Savinaamioiden käyttöohjeet: 

Käytä tuotetta 1-2 kertaa viikossa. 

Levitä runsas kerros puhdistetulle kasvojen ja kaulan iholle. Vältä silmänympärysihoa.

Anna vaikuttaa 10 minuuttia. Naamiota voi käyttää myös muilla ihon alueilla, joissa on epäpuhtauksia, kuten niskassa ja yläselässä. 

Poista naamio kasvoilta kostutetun pyyhkeen avulla. 

Huuhtele iho haalealla vedellä ja taputtele kuivaksi. 

Kosteuta iho käytön jälkeen.

Annostele naamiota hygieenisesti puisen annostelulusikan tai spaattelin avulla.

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.