Saaren Taika professional puhdistava manteli & kaura kasvokuorinta kokemuksia

MANTELI JA KAURA KASVOKUORINTA

Luonnollinen kasvokuorinta kokemuksia

“Manteli & Kaura kasvonaamio on hyvän tuoksuinen ja hyvin riittoisa! ihanan tuntuinen sormissa. Kuorintajyvät ovat pieniä ja hellävaraisia ja tuotteessa on paljon muutakin kuin rakeita, tuntuu hellältä kasvoille. Kosteuttava, iho ei jää kiristäväksi käytön jälkeen.”

“Tämä Manteli & Kaura – Syväpuhdistava kasvokuorinta on paras kuorinta-aine, mitä ikinä olen käyttänyt. Kasvot tulivat kuorinnan jälkeen todella pehmeäksi ja se kosteuden tunne, se oli ennenkokematonta! Yleensä ennen käyttämiäni kuorintavoiteita kasvoja kiristi, mutta tämän kuorinnan jälkeen iho tuntui niin ihanan kosteutetulta, mitä en ole ennen kokenut! Kasvojen väri oli jo eka kerran jälkeen tasoittunut (kasvoistani löytyy kaikki mahdolliset virheet). Tämä kuorinta menee ehdottomasti jatkoon!”

“Herkkä, talven kuivattama iho heräsi henkiin Manteli & Kaura kuorinnan avulla. Moni muu kuorinta ärsyttänyt ihoa ja purkkeja jäänyt käyttämättä. Tämä ei ärsytä vaan ihosta tulee silkinpehmeä ja kirkas.

“Erittäin hellävarainen kuorinta! Kuorinnan rakeet ovat riittävän pieniä. Olen käyttänyt 1-2 kertaa viikossa. Minun on ollut erittäin vaikea löytää kasvokuorintaa jonka jälkeen ihoa ei kiristäisi mutta Manteli & Kaura kuorinnan käytön jälkeen iho on pehmeä ja hyvin kosteutettu. Suosittelen!”

”Manteli kaura kuorinta on riittoisa tuote, sopii minun herkälle iholle, iho tuntuu pehmeältä ja freesiltä, ei kiristä eikä punoita. Kuiville läiskille voi sanoa heipat tämän jälkeen.”

”Ja tätäkin tuotetta ihoni rakastaa! Todella herkästi reagoiva ihoni ei edes hennosti punoittanut kuorinnan jälkeen eikä kiristävää tunnetta kasvoilla. Vain puhdistunut sileä iho lopputuloksena. Tuoksu miellyttävän kaurainen.”

”Iho tuntuu kirkkaammalta ja pehmeämmältä jo ensimmäisen puhdistuksen jälkeen. Käytössä myös muita saman sarjan tuotteita.”

”Tällä on ilo kuoria kasvot. Pehmoinen, lempeä kevyt tuoksu ja iho jää ihanan pehmoisen tuntuiseksi. Ei näillä meriiteillä voi olla kuin loistava uusi tuttavuus.”

”Mahtava tuote täytyy todeta jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen! Levittyy hyvin eikä iho tunnu kireältä käytön jälkeen.”

”Manteli & Kaura kasvokuorinta on erittäin hyvä tuote, tekee ihosta kirkkaamman ja pehmeämmän

”Manteli & Kaura kasvokuorinta on aivan hurmaava tuote. Mieto tuoksu. Jättää ihon silkin pehmeäksi.

”Manteli & Kaura kasvokuorinta yhdessä savinaamion kanssa pitää kasvot ihanan kirkkaina ja ihon sileänä.

”Olen käyttänyt Manteli & Kaura kasvokuorintaa muutaman kerran. Se puhdistaa tehokkaasti jättäen ihon samalla pehmeän tuntuiseksi. Loistava tuote!”

”Manteli & Kaura kasvokuorinta on ihanan pehmeä ja silti hyvin ihoa kuoriva tuote. Iho jää pehmeäksi ja siloiseksi. Aluksi ihoon pukkasi finnejä, mutta johtui ilmeisesti ihon puhdistumisesta.

”Nyt muutaman viikon Manteli & Kaura kasvokuorinnan käytön jälkeen olen saanut loistavan avun super kuivalle iholle. Jatkossa en tule enää muita tuotteita käyttämään. Kiitos teille.”

”Olen nyt kokeillut kerran Manteli & Kaura kasvokuorintaa ja olin todella tyytyväinen. Koostumus on mukava ja helppo levittää. Käytön jälkeen iho oli pehmeä kuin vauvan peppu!

”Manteli & Kaura kasvokuorinnassa on kermainen koostumus, kuorivat osaset pikkuisia. Mukava käyttää, ei ihoärsytystä herkällä, kuivalla iholla (tosin kannattaa huomioida ainesosat jos on allergiaa). Kuorimisen jälkeen iho on pehmeä ja hoidetun ja kosteutetun tuntuinen. Suosittelen!”

”Manteli & Kaura kasvokuorinta on ihanan kevyt iholla. Rentouttaa pehmeydellään. Riittoisa, vain pieni määrä riittää.

”Riittoisa tuote, sopii minun herkälle iholle, iho tuntuu pehmeältä ja freesiltä, ei kiristä eikä  punoita. Kuiville läiskille voi sanoa heipat Manteli & Kaura kasvokuorinnan jälkeen.”

”Muutaman Manteli & Kaura kasvokuorinnan käyttökerran jälkeen, olen haltioissani. Kuorinta-aine on valkoista, ihoa viilentävää. Aine on samettisen pehmoista, mutta sopivasti rakeista ja kasvoihin ja kaulan alueelle jää ihanan puhdistunut ja raikas tunne. Käytän päälle vielä Sheavoidetta, ikääntyvälle iholle varsinkin yöksi. Voide on mukavan rasvainen ja se varmaan yhdessä tämän kuorinnan kanssa on saanut ainakin omat pintakuivat, mutta rasvoittuvat kasvoni nyt ihanasti pehmentymään ja ihoni muuttumaan heleämmäksi sekä kimmoisaksi. Olen kyllä niiin tyytyväinen kasvokuorintaan. Isosta purkista kyllä riittää pitkäksi aikaa ja aine on myös helposti iholle levitettävää.”

”Ja tätäkin tuotetta ihoni rakastaa! Todella herkästi reagoiva ihoni ei edes hennosti punoittanut Manteli & Kaura kasvokuorinnan jälkeen, eikä kiristävää tunnetta kasvoilla. Vain puhdistunut sileä iho lopputuloksena. Tuoksu miellyttävän kaurainen.”

”Iho tuntuu kirkkaammalta ja pehmeämmältä jo ensimmäisen Manteli & Kaura kasvokuorinnan jälkeen. Käytössä myös muita saman sarjan tuotteita.”

”Manteli & Kaura kasvokuorinta on erittäin hellävarainen ja helppokäyttöinen.

”Manteli & Kaura kasvokuorinnalla on ilo kuoria kasvot. Pehmoinen, lempeä kevyt tuoksu ja iho jää ihanan pehmoisen tuntuiseksi. Ei näillä meriiteillä voi olla kuin loistava uusi tuttavuus.”

”Mahtava tuote täytyy todeta jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen! Manteli & Kaura kasvokuorinta levittyy hyvin eikä iho tunnu kireältä käytön jälkeen.”

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Violetta

Violetta

Kirjoittaja on koulutettu Saaren Taika ihoasiantuntija.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.