Saaren Taika professional puhdistava manteli & kaura kasvokuorinta kokemuksia

MANTELI JA KAURA KASVOKUORINTA

Luonnollinen kasvokuorinta kokemuksia

“Manteli & Kaura kasvonaamio on hyvän tuoksuinen ja hyvin riittoisa! ihanan tuntuinen sormissa. Kuorintajyvät ovat pieniä ja hellävaraisia ja tuotteessa on paljon muutakin kuin rakeita, tuntuu hellältä kasvoille. Kosteuttava, iho ei jää kiristäväksi käytön jälkeen.”

“Tämä Manteli & Kaura – Syväpuhdistava kasvokuorinta on paras kuorinta-aine, mitä ikinä olen käyttänyt. Kasvot tulivat kuorinnan jälkeen todella pehmeäksi ja se kosteuden tunne, se oli ennenkokematonta! Yleensä ennen käyttämiäni kuorintavoiteita kasvoja kiristi, mutta tämän kuorinnan jälkeen iho tuntui niin ihanan kosteutetulta, mitä en ole ennen kokenut! Kasvojen väri oli jo eka kerran jälkeen tasoittunut (kasvoistani löytyy kaikki mahdolliset virheet). Tämä kuorinta menee ehdottomasti jatkoon!”

“Herkkä, talven kuivattama iho heräsi henkiin Manteli & Kaura kuorinnan avulla. Moni muu kuorinta ärsyttänyt ihoa ja purkkeja jäänyt käyttämättä. Tämä ei ärsytä vaan ihosta tulee silkinpehmeä ja kirkas.

“Erittäin hellävarainen kuorinta! Kuorinnan rakeet ovat riittävän pieniä. Olen käyttänyt 1-2 kertaa viikossa. Minun on ollut erittäin vaikea löytää kasvokuorintaa jonka jälkeen ihoa ei kiristäisi mutta Manteli & Kaura kuorinnan käytön jälkeen iho on pehmeä ja hyvin kosteutettu. Suosittelen!”

”Manteli kaura kuorinta on riittoisa tuote, sopii minun herkälle iholle, iho tuntuu pehmeältä ja freesiltä, ei kiristä eikä punoita. Kuiville läiskille voi sanoa heipat tämän jälkeen.”

”Ja tätäkin tuotetta ihoni rakastaa! Todella herkästi reagoiva ihoni ei edes hennosti punoittanut kuorinnan jälkeen eikä kiristävää tunnetta kasvoilla. Vain puhdistunut sileä iho lopputuloksena. Tuoksu miellyttävän kaurainen.”

”Iho tuntuu kirkkaammalta ja pehmeämmältä jo ensimmäisen puhdistuksen jälkeen. Käytössä myös muita saman sarjan tuotteita.”

”Tällä on ilo kuoria kasvot. Pehmoinen, lempeä kevyt tuoksu ja iho jää ihanan pehmoisen tuntuiseksi. Ei näillä meriiteillä voi olla kuin loistava uusi tuttavuus.”

”Mahtava tuote täytyy todeta jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen! Levittyy hyvin eikä iho tunnu kireältä käytön jälkeen.”

”Manteli & Kaura kasvokuorinta on erittäin hyvä tuote, tekee ihosta kirkkaamman ja pehmeämmän

”Manteli & Kaura kasvokuorinta on aivan hurmaava tuote. Mieto tuoksu. Jättää ihon silkin pehmeäksi.

”Manteli & Kaura kasvokuorinta yhdessä savinaamion kanssa pitää kasvot ihanan kirkkaina ja ihon sileänä.

”Olen käyttänyt Manteli & Kaura kasvokuorintaa muutaman kerran. Se puhdistaa tehokkaasti jättäen ihon samalla pehmeän tuntuiseksi. Loistava tuote!”

”Manteli & Kaura kasvokuorinta on ihanan pehmeä ja silti hyvin ihoa kuoriva tuote. Iho jää pehmeäksi ja siloiseksi. Aluksi ihoon pukkasi finnejä, mutta johtui ilmeisesti ihon puhdistumisesta.

”Nyt muutaman viikon Manteli & Kaura kasvokuorinnan käytön jälkeen olen saanut loistavan avun super kuivalle iholle. Jatkossa en tule enää muita tuotteita käyttämään. Kiitos teille.”

”Olen nyt kokeillut kerran Manteli & Kaura kasvokuorintaa ja olin todella tyytyväinen. Koostumus on mukava ja helppo levittää. Käytön jälkeen iho oli pehmeä kuin vauvan peppu!

”Manteli & Kaura kasvokuorinnassa on kermainen koostumus, kuorivat osaset pikkuisia. Mukava käyttää, ei ihoärsytystä herkällä, kuivalla iholla (tosin kannattaa huomioida ainesosat jos on allergiaa). Kuorimisen jälkeen iho on pehmeä ja hoidetun ja kosteutetun tuntuinen. Suosittelen!”

”Manteli & Kaura kasvokuorinta on ihanan kevyt iholla. Rentouttaa pehmeydellään. Riittoisa, vain pieni määrä riittää.

”Riittoisa tuote, sopii minun herkälle iholle, iho tuntuu pehmeältä ja freesiltä, ei kiristä eikä  punoita. Kuiville läiskille voi sanoa heipat Manteli & Kaura kasvokuorinnan jälkeen.”

”Muutaman Manteli & Kaura kasvokuorinnan käyttökerran jälkeen, olen haltioissani. Kuorinta-aine on valkoista, ihoa viilentävää. Aine on samettisen pehmoista, mutta sopivasti rakeista ja kasvoihin ja kaulan alueelle jää ihanan puhdistunut ja raikas tunne. Käytän päälle vielä Sheavoidetta, ikääntyvälle iholle varsinkin yöksi. Voide on mukavan rasvainen ja se varmaan yhdessä tämän kuorinnan kanssa on saanut ainakin omat pintakuivat, mutta rasvoittuvat kasvoni nyt ihanasti pehmentymään ja ihoni muuttumaan heleämmäksi sekä kimmoisaksi. Olen kyllä niiin tyytyväinen kasvokuorintaan. Isosta purkista kyllä riittää pitkäksi aikaa ja aine on myös helposti iholle levitettävää.”

”Ja tätäkin tuotetta ihoni rakastaa! Todella herkästi reagoiva ihoni ei edes hennosti punoittanut Manteli & Kaura kasvokuorinnan jälkeen, eikä kiristävää tunnetta kasvoilla. Vain puhdistunut sileä iho lopputuloksena. Tuoksu miellyttävän kaurainen.”

”Iho tuntuu kirkkaammalta ja pehmeämmältä jo ensimmäisen Manteli & Kaura kasvokuorinnan jälkeen. Käytössä myös muita saman sarjan tuotteita.”

”Manteli & Kaura kasvokuorinta on erittäin hellävarainen ja helppokäyttöinen.

”Manteli & Kaura kasvokuorinnalla on ilo kuoria kasvot. Pehmoinen, lempeä kevyt tuoksu ja iho jää ihanan pehmoisen tuntuiseksi. Ei näillä meriiteillä voi olla kuin loistava uusi tuttavuus.”

”Mahtava tuote täytyy todeta jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen! Manteli & Kaura kasvokuorinta levittyy hyvin eikä iho tunnu kireältä käytön jälkeen.”

Jaa kirjoitus

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tämän sivun lomakkeita suojaa Google reCAPTCHA , johon vaikuttavat Googlen yksityisyyden käytännöt  ja palveluehdot.

© Saaren Taika 2022. All rights reserved.

Facebook – Instagram – Pinterest – YouTube

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

0
Kerätty summa

tukemassa

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä – mukana Saaren Taika

AJANKOHTAISTA:

SEURAA NUORISOPROJEKTIN ETENEMISTÄ BLOGISSAMME AVAINSANALLA #NUORISOTYÖ

Saaren Taian ja Aseman Lasten yhteisprojekti Perniön alueen nuorisotyöhön liittyen etsii vapaaehtoisia. 

Etsimme sinua aikuinen – Nuoruuden Veteraani!

Tule tekemään rentoa ja merkityksellistä
vapaaehtoistyötä nuorten kanssa juuri sen verran kuin aikatauluihisi sopii.

 

Lue lisää

Pyydämme apua paikallisten nuorten auttamiseksi

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Saaren Taika päätti lahjoittaa suuren summan paikallisten nuorten hyvinnoinnin parantamiseksi ja haastamme kaikki paikalliset toimijat mukaan!

Tarvitsemme teitä jokaista mukaan jakamaan kustannuksia ja varmistamaan että tämä tärkeä työ pääsee alkamaan paikkakunnallamme ja jatkuu mahdollisimman pitkään.

YKSIN EMME TÄHÄN PYSTY MUTTA YHDESSÄ AIVAN VARMASTI!

Ojennettu käsi kimmeltävä meri taustalla

Saaren Taika (Topaz Oy) avustaa Aseman Lapset ry:tä toteuttamaan vuoden mittaisen kehittämisprojektin Perniön alueella. Projektin arvioitu kustannus on n. 55 000€.

Avustuksen turvin Aseman Lapset Ry työskentelee aktiivisesti Perniön seudun nuorten parissa sekä kehittää paikallista osaamista verkostoitumalla paikallisten nuoriso-, kasvatus-, terveys- ja sosiaalialan toimijoiden kanssa.

Työntekijä myös starttaa vuodeksi Walkers-toiminnan Perniöön ja rekrytoi sekä kouluttaa 4-8 vapaaehtoistyöntekijää, jotka toimivat nuorisotyöntekijän työpareina jalkautuvassa työssä.

Työtä tehdään syrjäytymisen ehkäisemiseksi sekä syrjäytyneiden nuorten parissa toimimiseksi.

Toiminnan pääkohderyhmänä ovat 16-18-vuotiaat päihteillä ja mielenterveydellisesti oireilevat nuoret. Myös muut ikäluokat huomioidaan toiminnassa tarvittaessa ohjaten heille olemassa oleviin palveluihin (rajautuen kuitenkin 13-20-vuotaisiin nuoriin).

Saaren Taika on lupautunut kattamaan kuluista yli 50%, eli n. 30 000€. Nyt etsimme kumppaneita, yrityksiä ja yhdistyksiä jakamaan keskenään tuon puuttuvan osan, eli 25 000€.

Miten asia koskettaa Saaren Taikaa?

Meillä Saaren Taiassa Perniössä työskentelee monen ikäisiä työntekijöitä, myös hyvin nuoria. Perniöläisten nuorten hätä konkretisoitui pahimmalla mahdollisella tavalla, kun kaksi perniöläistä nuorta menehtyivät vain ihan vähän aikaa sitten. Tämä suuri tragedia kosketti paitsi koko pientä paikkakuntaamme, myös työntekijöitämme, joiden osan ystäväpiiriä nuoret olivat.

Otamme syvästi osaa nuorten menehtymisen johdosta ja toivomme pystyvämme antamaan tukeamme kaikille, joita suru on jollakin tapaa koskettanut. 

Konkreettisena ja nopeana keinona ennaltaehkäistä vastaavia lähdimme selvittämään mitä tukea nuorille Perniöön on saatavilla ja tästä alkoi yhteistyö Walkers-toiminnan kanssa.

Nuori istuu sillalla masentuneena auringonlasku on taustalla

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Toiminnan toteuttaja: Aseman Lapset ry

Toiminnan rahoittaja: Saaren Taika, Topaz Oy

Aseman Lapset ry

Aseman Lapset ry on vuonna 1990 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton valtakunnallinen järjestö. Yhdistyksen perustehtävänä on edistää lasten, nuorten, perheiden ja koko yhteiskunnan hyvinvointia sekä ehkäistä syrjäytymistä. Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitettyä ennaltaehkäisevää nuorisotyötä, joka perustuu vapaaehtoisten aikuisten antamaan aikaan ja läsnäoloon.

Lisätietoja:

Minna Lahtela
Valtakunnallinen Walkers-toimintavastaava
p. 040 777 8683

Christian Wentzel
Toiminnanjohtaja
p. 040 900 4889

[email protected]
www.asemanlapset.fi

Topaz Oy & Saaren Taika

Topaz Oy perustettiin vuoden 2018 maaliskuussa jatkumona aikaisemmin toimineelle toiminimiyritykselle. Toiminimen Saaren Taika brändin perustaja, Johanna, oli perustanut vuonna 2013. Pitkään masennusta sairastanut Johanna löysi valokuvaamisesta pakokeinon, joka myöhemmin muuntui valokuvatuotteita myyväksi yritykseksi ja siitä myöhemmin käsityöläisten tuotteita myyväksi verkkokaupaksi.

Saaren Taian ”Taikatehtaaksi” kutsuma päämaja sijaitsee eteläisen Salon saaristossa, Särkisalossa, joka on yksi harvaan asutuimpia saaristokuntia täällä Saaristomerellä. Yritys pyrkii vastuullisuuteen muutenkin kuin ympäristönäkökulmasta. Toimimalla vastuullisesti myös sosiaalisesti ja taloudellisesta näkökulmasta katsottuna.

Nuorisotyön koordinoijat Saaren Taika: Pinja Parviainen, Susanna Nieminen

p. 050 511 7188

[email protected]
www.saarentaika.com

Mukana tukemassa!

Saaren Taika
TT-Välitys Oy

Kukkakatri

Lions Club Perniö

PBC-Invest Oy

Forsström Karl AB 

Puhelin Pate Oy

Suvera Oy

Lisäksi yksityishenkilöiden nimillä tehtyjä lahjoituksia.

ABC Perniö
S-Market Perniö

Päivitämme sivulle lisätietoja asiasta myöhemmin, sekä täydennämme tietoja projektista, mm. tarkan toimintasuunnitelman, aikataulut jne.