Saaren Taika Professional Ruusu-Aloe kasvovesi – Kokemuksia

kokemuksia saaren taika professional ruusu-aloe kasvovedestä

Paras luonnollinen kasvovesi

Saaren Taika Professional Ruusu-Aloe kasvovesi – kokemuksia

“Ruusu-Aloe Kasvovedessä on huumaava, ihana ruusuinen tuoksu. Puhdistaa kevyen tuntuisesti, mutta iho on puhdas, pehmeä ja raikas.”

”Huomaan, että siirryn yhä enenevässä määrin käyttämään Saaren Taika tuotteita. Viimeisin tuttavuus on Ruusu-Aloe kasvovesi, joka on aivan mahtava tuote. Ihoni on yhä tyytyväisempi, kun käytän saman tuoteperheen tuotteita. Tämä kasvovesi todella kirkastaa ja tasapainottaa ihoani. Tälle annan kyllä vahvan suosituksen.”

“Ruusu-Aloe Kasvovedessä on mieto ja raikas tuoksu. Jättää iholle raikkaan tunnun. Näppärä ja helppokäyttöinen suihkepullo.”

“Nuoren ihon kunto parani todella nopeasti. Ensin Teepuusaippuapuhdistus ja tämä Ruusu-Aloe kasvovesi ja päälle Salisyylihappo tehovoide (ja naamio kerran viikossa). Rauhoittuu ihon kunto. Suht edullinen. Kokeilemisen arvoinen.”

“Ruusu-Aloe Kasvovedessä on ihana tuoksu. Ei jätä ihoa tahmaisen tuntuiseksi. Korkealaatuinen kaikin puolin.”

”Aivan ihana tuote! On raikas, hyvän tuoksuinen ja tasapainoittava. Minulla on sekaiho ja kyllä Ruusu-aloe kasvovesi toimii! Käytän Teepuusaippuan kanssa naamapesun yhteydessä.”

”Ruusu-Aloe kasvovesi on ollut mahtava, jättää raikkaan ja kosteutetun tunteen kasvoille ja toimii hyvin yhdessä Teepuusaippuan kanssa. Ihoni on voinut paremmin näiden tuotteiden myötä! Kasvovesi on myös riittoisa.”

”Ruusu-Aloe kasvovesi sisältää kahta suosikkiainesosaani, aloeta ja ruusuvettä samassa paketissa, joten arvelin jo ostovaiheessa, että tulen pitämään tästä. Arvelin oikein; kasvovesi puhdistaa meikinjämätkin tehokkaasti, mutta ei kuivata ihoa vaan jättää pehmeän tunteen, eikä iho tunnu tahmealta. Viikkojen aikana olen huomannut ihoni kirkastuneen selkeästi.”

”Olen käyttänyt Ruusu-aloe kasvovettä jo usean kuukauden ajan. Rakastuin tuotteeseen saman tien. En tykkää käyttää meikkiä työssäni, arjessani, meikkaan hyvin harvoin, johonkin juhlaan. Olen kaivannut tuotteita, jotka pitävät kasvot fresseihenä ja hehkuvina, ilman meikkiä. Tämä oli juuri sellainen tuote. Aamulla päälle hydroloni seerumi, niin avot. Iltaisin käytän suolasaippuaa kasvojen pesuun, en koe tarvitsevani enää mitään muita tuotteita. Teini 14v. on myös tuotteiden suurkuluttaja. Sopii koko perheelle. Kiitos, tulen käyttämään jatkossakin.”

Hanki omat Saaren Taika Professional -tuotteesi Saaren Taika Shopista tai alla näkyvän tuoteupotuksen kautta!

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.