Saaren Taika® – Puhdasta puhtautta! Ekologisia luonnonkosmetiikka- sekä ekosiivoustuotteita Suomen puhtaasta saaristosta!

Saaren Taika® tuotteiden suunnittelun lähtökohtana ovat puhtaat ja vähäiset ainesosat, sekä tuotteen turvallisuus niin käyttäjälle, kuin luonnollekin.

Jotta tuotteet sopivat myös herkille, on niiden tarkkaan valikoidut ainesosat pidetty mahdollisimman vähäisinä. Tuotteemme eivät sisällä säilöntäaineita, keinotekoisia hajusteita tai -värejä, eikä mitään keinotekoisia kemikaaleja.

Ideat tuotteisiin kumpuavat tuotekehittäjän omista iho-ongelmista ja niiden suunnittelussa ajatus merestä, saaristomme herkästä luonnosta, sekä entisaikojen toimivista ja hyviksi havaituista resepteistä, joissa ei keinotekoisia ainesosia vielä tunnettu, on vahvasti läsnä. Yrityksen kantavana voimana on tuotekehittäjän voimakas halu selviytyä elämänsä rankoista kokemuksista huolimatta ja työllistää perhettään, sekä alueensa muita työtä tarvitsevia.

Koko tuotevalikoimamme on vegaaninen, eli tuotteissamme käytetään ainoastaan kasvisperäisiä ainesosia.
Emme testaa tuotteitamme eläimillä, emmekä käytä eläimillä testattuja raaka-aineita.

“Valmistamme aidosti ekologisia, luontoa vahingoittamattomia tuotteita, joiden jokainen ainesosa on lueteltu sekä pakkauksessa, että tuotteen kuvauksessa kotisivuillamme, näin tiedät aina varmasti, että käyttämäsi tuotteen kaikki ainesosat ovat luonnollisia eivätkä ne ole haitallisia luonnolle tai terveydellesi.”

Saaren Taika® tuotteet valmistetaan käsityönä aina vain muutaman kappaleen erissä, laadukkaista aineksista ja tarkkaan valittuihin käyttökohteisiin. Tuotteiden valmistus tapahtuu pienen perheyrityksen tiloissa Salon saaristossa, suomalaisella työvoimalla ja kaikki verot Suomeen ylpeästi maksaen.

Suomen puhdas luonto, sen viattomat eläimet ja eliöt ovat se mitä me haluamme tuotteillamme suojella. Tästä syystä tuotteemme ovat tutkitusti turvallisia ja biohajoavia, eli ne eivät kerry vesistöihin, eivätkä vahingoita vesi-eliöitä, eikä ympäristöä

Lue Saaren Taian tuotekehittäjä Johanna Amnelinin tarina: https://saarentaika.com/tarinamme/

Saaren Taikaa myyvät ihanat pienet liikkeet ja yrittäjät, joilta saat asiantuntemusta tuotteille sekä henkilökohtaista palvelua, löydät heidät tästä linkistä: www.saarentaika.com/jalleenmyyjat

Verkkokaupat on merkattu sinisellä, voit ostaa koko Suomen alueelta!

%d bloggaajaa tykkää tästä: