Saaren Taika Särkisalosta

saaren taikaa Särkisalosta

Saaren Taian juuret syvällä Särkisalossa

Moikka moi!

Pitkästä aikaa blogiin ihan tavallistakin asiaa, eikä aina vain ihonhoito-ohjeita ja muuta sellaista, vaikka tärkeää tietoa sekin on; kertoa teille lukijoille miten voitte saada parhaimmat hyödyt tuotteistamme.

Mutta yhtä tärkeää on mielestäni kertoa välillä kuulumisiamme ja muuta vähän vähemmän ”virallista” asiaa täällä blogissa.

Ja nythän se ilo onkin tänne taas kirjoitella, sillä olemme vihdoin ja viimein päässeet muuttamaan takaisin kotiimme tänne Särkisalon kauniiseen saaristoidylliin.

Meillä nimittäin havaittiin syksyllä 2021 mittava vesivahinko täällä meidän pääpaikassa eli Taikalaaksossa ja sen vuoksi tuotanto täällä oli useita kuukausia täysin katkolla ja joitakin kuukausia toimi vain vajaa teholla.

Jouduimme siis evakkoon täältä pitkäksi, pitkäksi aikaa ja sen vuoksi viime syksylle kaavailemani puiden istutukset jäivät toteutumatta, ja kärsimme myös pitkästä tuotantokatkoksesta Särkisalossa valmistetuille tuotteille. 

Nyt olemme vihdoin päässeet takaisin Särkisaloon ja vaikka meidän täysin uusi saippuatehtaamme Perniössäkin on jo tällä välin valmistunut ja käynnissä, tapahtuu kaikkien tuotteidemme ideointi, pohjatyö sekä suunnittelu edelleen täällä idyllisen Särkisalon saariston maisemissa, luonnon keskellä.

Paljon on tapahtunut sillä aikaa.. Korona jatkaa kurittamistaan, sota on syttynyt Euroopassa ja kaikenlainen epävarmuus kaikkialla on lisääntynyt. Ei tässä itsekään enää tiedä, että selvitäänkö yrityksenä kaikkien näiden myllerrysten läpi ja se tuo tietenkin stressiä ja unettomia öitä 🙁

Joutsenperhe auringonlaskussa Särkisalon vesillä

Särkisalon joutsenia

Mitä kuuluu istetuille puillemme?

Istutimme pari vuotta sitten n. 60 havupuuta ja muutaman lehtipuun niiden lisäksi. Puut sijaitsevat omilla maillamme ja voimme seurata niiden kasvua ihan milloin vain haluamme. Ajatuksena on tuottaa maapallolle takaisin luonnonvaroja, mitä  yritystoimintamme kuluttaa. 

Ensi tekijöiksi päästyämme takaisin kotiin kävin tarkastamassa mitä istutetuille puille kuuluu. Siellä ne näytti kasvavan, hitaasti, mutta varmasti, ja suurin osa näytti selvinneen talvistakin. Se oli kiva huomata ja nyt voimme jatkaa puiden istuttamista myös jatkossa. 

Puun taimi Saaren Taian mailla Särkisalossa

Istuttamiamme havupuun taimia Taikalaaksossa

Käytämme ainoastaan uusiutuvaa energiaa tuotannossamme

Olen jo aikaisemmin kertonutkin teille, että aivan alusta asti on Saaren Taika tuotteet kehitetty ja valmistettu vain ekosertifioitua tuulivoimaa käyttäen.

Mutta nyt meillä on ilo kertoa, että iso osa Saaren Taika tuotteiden suunnittelusta, kehittämisestä sekä yrityksemme hallinnollisten asioiden hoitamisesta tapahtuu omavaraisesti aurinkoenergiaa käyttäen!

Meille on nimittäin tänne Taikalaaksoon valmistunut 40:n aurinkopaneelin aurinkovoimala, jonka avulla saamme ison osan sähköstämme nyt tuotettua itse.

Olemme tästä luonnollisesti aivan hurjan innoissamme ja tulen esittelemään aurinkovoimalaa omassa blogissani myöhemmin keväällä. Tule sinne siis katsomaan, mikäli aurinkovoimalamme kiinnostaa 🙂

Taikalaakson aurinkopaneelit sekä peura syömässä niiden vieressä

Taikalaakson aurinkovoimala

Luonnon syleilyssä, meren ympäröimänä

Täällä Taikalaakson suojaisan ympäristön sylissä, merten ympäröimänä, olemme pitkästä aikaa päässeet jälleen suunnittelemaan uusia tuotteita Saaren Taian valikoimaan.

Luonnon läsnäolo jokaisesta ikkunasta, jokaisella hengenvedolla, on kaikkinensa ympärillämme minne ikinä täältä menemmekään, tai minne ikinä täällä katseemme käännämmekään. 

Ne ovat ne syyt miksi haluamme, että tuotteisamme käytettävät ainesosat ovat ensisijaisesti luonnollisia sekä biohajoavia, ja ettei tuotteidemme käytöstä kertyisi jäämiä ympäristöön.

Tämän lisäksi kaiken tuotekehityksemme pohjana on vaativalle iholle toimivat tuotteet, eli sellaiset, jotka oikeasti rauhoittavat ihon tilaa, sekä oikeasti auttavat ihoa paranemaan ja uudistumaan, mahdollisimman luonnollisesti.

Hylje kurkkaa vedestä Särkisalossa

Hylje Särkisalon sillan luona

Osta suositut Saaren Taika luonnonkosmetiikka tuotteet verkkokaupastamme tai alla näkyvän tuoteupotuksen kautta: 

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.