Saaren Taika Savinaamiot kokemuksia

Saaren taika savinaamio herkälle kuivalle iholle (7)

Saaren Taika Savinaamiot kokemuksia

Aktiivihiili Savinaamio rasvaiselle- ja akneen taipuvaiselle iholle, n. 12 käyttökertaa

”Jätti ihon ihanan pehmeäksi ja poisti epäpuhtauksia”

”Naamion kanssa joutuu näkemään vähän vaivaa mutta lopputulos on parin käyttökerran perusteella hyvä. Naamio kuivattaa olemassa olevat näpyt ja jättää iholle syväpuhdistetun tunteen”

”Todella puhdistava tuote akneiholleni, kasvot näyttävät ja tuntuvat heti naamion pois huuhtelun jälkeen OIKEASTI paljon tasapainoisemmalta ja tasaiselta!”

”Paras naamio mitä olen kokeillut! Käytin naamiota alkuun useammin kuin ohjessa sanottiin. Iho rauhoittui ja näpyt katosivat kokonaan. Olen kokeillut vaikka mitä tuotteita akneihooni, mutta mikään ei ole toiminut. Tämä naamio yhdessä teepuusaippuan kanssa on ollut pelastus! ”

”Kerrankin naamio, joka ei kiristä ihoa luonnottomasti eikä pintakuivata sitä. Ihanan syväpuhdistava ja kirkastava vaikutus! ”

”Vähän hankala sekoittaa, tai ehkä vain harjoituksen puutetta. Muuten tosi hyvän tuntuinen tuote parin käytön jälkeen”

”Helppo käyttää ja eron todella huomaa. Ihohuokoset pienenevät ja akneiho rauhoittuu. Olin jo luovuttanut 34 vuotiaan aina vain näppyjä puskevan ihon kanssa, mutta tämä naamio on ollut pelastus. ”

”Hyvä tuote! Käytän 3-4 päivän välein, puhdistaa ja kirkastaa ihon.”

”Tykkään. Neljä käyttökertaa takana ja iho voi paremmin. Olen käyttänyt yhdessä veera suolasaippuan ja teepuu saippuan kanssa. Kasvoni eivät ole vuosiin näyttäneet tältä; niin paljon vähemmän punoitusta ja epäpuhtauksia. ”

”Vasta muutaman kerran olen päässyt testaamaan tuotetta ja heti huomaan eron epäpuhtauksien kanssa. Iho on pehmeämpi ja mustapäät ovat huomattavasti vähentyneet. Tuote on mielestäni riittoisampi kuin ohjeessa lukee, hiukan pienempi määrä kuin 1rkl yhteen naamioon on vallan riittävä.”

Savinaamio kuivalle/herkälle iholle, sis. kauraa ja kaoliinisavea, n. 12 käyttökertaa

”Ihanan pehmeä ja sileä iho naamion jälkeen. Pintakuivalle iholle erinomainen.”

”Ihanan tuntuinen, kirkastaa ja hehkuttaa ihoa.”

”Seuraava luottotuote löytyi Saaren taika -tuotteiden joukosta. Naamio sopii erinomaisesti pintakuivalle iholle. Samalla naamio kuitenkin kuivattaa tehokkaasti näpyt. Sama tuote on käytössä myös teini-ikäisellä.”

”Allergioiden kuivattaman ihon tämä naamio lopultakin rauhoitti ja sai kuivat kohdat kasvoista katoamaan. Niin hyvä, että kahden käyttökerran jälkeen tilasin lisää, ettei pääse loppumaan.”

Savinaamio normaalille iholle/kaikille ihotyypeille sis. kauraa ja bentoniittisavea, n. 12 käyttökertaa

️”Helppo valmistaa ja pysyy hyvin kasvoilla eikä lähde valumaan. Iho on pehmeän ja puhtaan tuntuinen käytön jälkeen. Tytär halusi myös heti kokeilla. Voi sekoittaa useaan eri aineeseen.”