Saaren Taika Siivoussaippua on ehdoton must-have reissun päällä!

Kaipaatko lisää sujuvuutta reissailuun? Tahtoisitko pukea lempipaitasi vielä uudelleen päällesi reissun aikana, mutta se alkaa kaivata jo raikastusta? Onko trangia vielä tiskaamatta aamupalan jäljiltä? Oli sitten määränpääsi leireilyalue, mökki tai Kanarian saaret, täysin luonnonmukainen Saaren Taika Siivoussaippua on mitä kätevin matkakumppani reissullesi!

Saaren Taika Siivoussaippuaa on mahdollista helposti pilkkoa pienempiin osiin kuumassa vedessä lämmitetyllä veitsellä, jolloin matkatavaroihin ei tarvitse ottaa mukaan koko palaa.

Siivoussaippuasta on myös mahdollista raastaa matkakokoiseen pulloon pieni määrä valmista puhdistussuihketta. Mukaan tarvitset mahdollisesti enää vain mikrokuituliinan tai siivousharjan, josta puhunkin myöhemmin lisää, sekä rutkasti tekemisen meininkiä!

Saaren taika Siivoussaippua vs. pikkupyykki

Tarvitseeko sinun reissussa saada pyykättyä muutama paita tai alusvaatteet? Saaren Taika Siivoussaippua on 100% luonnontuote ja tästä syystä se onkin turvallinen käyttää vaikkapa mökillä, retkillä tai muualla ulkona, josta pesuvesi joutuu suoraan ympäristöön.

Siivoussaippuan luontaiset saippuoidut öljyt ovat omiaan irrottamaan käsipyykistä tahroja. Tämän lisäksi esimerkiksi Siivoussaippua Laventelin sisältämä laventelin eteerinen öljy on antibakteerista ja antiseptista. Se poistaa siis tehokkaasti pyykistä myös hajuja

Voit tämän lisäksi raikastaa vaatteitasi myös meidän Saaren Taika silitys/raikastussuihkeilla tai pyykkietikalla! Pyykkietikan laimennus ohjeen tähän tarkoitukseen löydät täältä: Ohjeita pyykkietikan käyttöön

Saaren Taika Siivoussaippua vs. tiski

Toisinaan reissun päällä kertyy myös tiskiä. Likaisia astioita olisi luonnollisesti epämukavaa kantaa mukana tai jättää lojumaan mökillekään. Suurinta osaa tiskiaineista ei suositella laskettavaksi luonnonvesiin, joten Saaren Taika Siivoussaippua pelastaa päivän tämänkin suhteen!

Siivoussaippualla sinun on mahdollista pestä tiskisi jopa luonnonvedessä. Siivoussaippuamme on 100% luonnontuote, eikä sisällä luonnonvesiä rehevöittäviä ainesosia. Siinä missä Siivoussaippua on tehokas myös tekstiilin puhdistuksessa, on se myös lyömätön tiskiaine

Saaren Taian valikoimasta löytyy myös joka matkatavaroihin mahtuva hyvin kevyt, bambusta valmistettu siivousharja, joka soveltuu lähes minkälaiseen siivoukseen tahansa, mukaan lukien tiskaamiseen!

Muistathan vastuullisen retkeilyn säännöt. Kerää roskasi ja mikäli joudut pesemään itseäsi tai tiskiäsi/pyykkejäsi luonnonvesissä, valuta pesuvesi mieluummin maa-aineksen läpi, kuin suoraan vesistöön! Mukavaa reissua!

Rentouttavaa lomaa sinulle, minne ikinä seuraavaksi suuntaatkaan!

Kurkkaa myös verkkokauppamme muut tuotteet täältä: Saaren Taika Verkkokauppa

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.