Saaren Taika Siivoussaippua on ehdoton must-have reissun päällä!

Kaipaatko lisää sujuvuutta reissailuun? Tahtoisitko pukea lempipaitasi vielä uudelleen päällesi reissun aikana, mutta se alkaa kaivata jo raikastusta? Onko trangia vielä tiskaamatta aamupalan jäljiltä? Oli sitten määränpääsi leireilyalue, mökki tai Kanarian saaret, täysin luonnonmukainen Saaren Taika Siivoussaippua on mitä kätevin matkakumppani reissullesi!

Saaren Taika Siivoussaippuaa on mahdollista helposti pilkkoa pienempiin osiin kuumassa vedessä lämmitetyllä veitsellä, jolloin matkatavaroihin ei tarvitse ottaa mukaan koko palaa.

Siivoussaippuasta on myös mahdollista raastaa matkakokoiseen pulloon pieni määrä valmista puhdistussuihketta. Mukaan tarvitset mahdollisesti enää vain mikrokuituliinan tai siivousharjan, josta puhunkin myöhemmin lisää, sekä rutkasti tekemisen meininkiä!

Saaren taika Siivoussaippua vs. pikkupyykki

Tarvitseeko sinun reissussa saada pyykättyä muutama paita tai alusvaatteet? Saaren Taika Siivoussaippua on 100% luonnontuote ja tästä syystä se onkin turvallinen käyttää vaikkapa mökillä, retkillä tai muualla ulkona, josta pesuvesi joutuu suoraan ympäristöön.

Siivoussaippuan luontaiset saippuoidut öljyt ovat omiaan irrottamaan käsipyykistä tahroja. Tämän lisäksi esimerkiksi Siivoussaippua Laventelin sisältämä laventelin eteerinen öljy on antibakteerista ja antiseptista. Se poistaa siis tehokkaasti pyykistä myös hajuja

Voit tämän lisäksi raikastaa vaatteitasi myös meidän Saaren Taika silitys/raikastussuihkeilla tai pyykkietikalla! Pyykkietikan laimennus ohjeen tähän tarkoitukseen löydät täältä: Ohjeita pyykkietikan käyttöön

Saaren Taika Siivoussaippua vs. tiski

Toisinaan reissun päällä kertyy myös tiskiä. Likaisia astioita olisi luonnollisesti epämukavaa kantaa mukana tai jättää lojumaan mökillekään. Suurinta osaa tiskiaineista ei suositella laskettavaksi luonnonvesiin, joten Saaren Taika Siivoussaippua pelastaa päivän tämänkin suhteen!

Siivoussaippualla sinun on mahdollista pestä tiskisi jopa luonnonvedessä. Siivoussaippuamme on 100% luonnontuote, eikä sisällä luonnonvesiä rehevöittäviä ainesosia. Siinä missä Siivoussaippua on tehokas myös tekstiilin puhdistuksessa, on se myös lyömätön tiskiaine

Saaren Taian valikoimasta löytyy myös joka matkatavaroihin mahtuva hyvin kevyt, bambusta valmistettu siivousharja, joka soveltuu lähes minkälaiseen siivoukseen tahansa, mukaan lukien tiskaamiseen!

Muistathan vastuullisen retkeilyn säännöt. Kerää roskasi ja mikäli joudut pesemään itseäsi tai tiskiäsi/pyykkejäsi luonnonvesissä, valuta pesuvesi mieluummin maa-aineksen läpi, kuin suoraan vesistöön! Mukavaa reissua!

Rentouttavaa lomaa sinulle, minne ikinä seuraavaksi suuntaatkaan!

Kurkkaa myös verkkokauppamme muut tuotteet täältä: Saaren Taika Verkkokauppa

Jaa kirjoitus

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Jaa kirjoitus

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Suosittua blogissamme

Avainsanoja artikkeleistamme

Kategoriat

Seuraa meitä

Tämän sivun lomakkeita suojaa Google reCAPTCHA , johon vaikuttavat Googlen yksityisyyden käytännöt  ja palveluehdot.

© Saaren Taika 2022. All rights reserved.

Facebook – Instagram – Pinterest – YouTube

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

0
Kerätty summa

tukemassa

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä – mukana Saaren Taika

AJANKOHTAISTA:

SEURAA NUORISOPROJEKTIN ETENEMISTÄ BLOGISSAMME AVAINSANALLA #NUORISOTYÖ

Saaren Taian ja Aseman Lasten yhteisprojekti Perniön alueen nuorisotyöhön liittyen etsii vapaaehtoisia. 

Etsimme sinua aikuinen – Nuoruuden Veteraani!

Tule tekemään rentoa ja merkityksellistä
vapaaehtoistyötä nuorten kanssa juuri sen verran kuin aikatauluihisi sopii.

 

Lue lisää

Pyydämme apua paikallisten nuorten auttamiseksi

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Saaren Taika päätti lahjoittaa suuren summan paikallisten nuorten hyvinnoinnin parantamiseksi ja haastamme kaikki paikalliset toimijat mukaan!

Tarvitsemme teitä jokaista mukaan jakamaan kustannuksia ja varmistamaan että tämä tärkeä työ pääsee alkamaan paikkakunnallamme ja jatkuu mahdollisimman pitkään.

YKSIN EMME TÄHÄN PYSTY MUTTA YHDESSÄ AIVAN VARMASTI!

Ojennettu käsi kimmeltävä meri taustalla

Saaren Taika (Topaz Oy) avustaa Aseman Lapset ry:tä toteuttamaan vuoden mittaisen kehittämisprojektin Perniön alueella. Projektin arvioitu kustannus on n. 55 000€.

Avustuksen turvin Aseman Lapset Ry työskentelee aktiivisesti Perniön seudun nuorten parissa sekä kehittää paikallista osaamista verkostoitumalla paikallisten nuoriso-, kasvatus-, terveys- ja sosiaalialan toimijoiden kanssa.

Työntekijä myös starttaa vuodeksi Walkers-toiminnan Perniöön ja rekrytoi sekä kouluttaa 4-8 vapaaehtoistyöntekijää, jotka toimivat nuorisotyöntekijän työpareina jalkautuvassa työssä.

Työtä tehdään syrjäytymisen ehkäisemiseksi sekä syrjäytyneiden nuorten parissa toimimiseksi.

Toiminnan pääkohderyhmänä ovat 16-18-vuotiaat päihteillä ja mielenterveydellisesti oireilevat nuoret. Myös muut ikäluokat huomioidaan toiminnassa tarvittaessa ohjaten heille olemassa oleviin palveluihin (rajautuen kuitenkin 13-20-vuotaisiin nuoriin).

Saaren Taika on lupautunut kattamaan kuluista yli 50%, eli n. 30 000€. Nyt etsimme kumppaneita, yrityksiä ja yhdistyksiä jakamaan keskenään tuon puuttuvan osan, eli 25 000€.

Miten asia koskettaa Saaren Taikaa?

Meillä Saaren Taiassa Perniössä työskentelee monen ikäisiä työntekijöitä, myös hyvin nuoria. Perniöläisten nuorten hätä konkretisoitui pahimmalla mahdollisella tavalla, kun kaksi perniöläistä nuorta menehtyivät vain ihan vähän aikaa sitten. Tämä suuri tragedia kosketti paitsi koko pientä paikkakuntaamme, myös työntekijöitämme, joiden osan ystäväpiiriä nuoret olivat.

Otamme syvästi osaa nuorten menehtymisen johdosta ja toivomme pystyvämme antamaan tukeamme kaikille, joita suru on jollakin tapaa koskettanut. 

Konkreettisena ja nopeana keinona ennaltaehkäistä vastaavia lähdimme selvittämään mitä tukea nuorille Perniöön on saatavilla ja tästä alkoi yhteistyö Walkers-toiminnan kanssa.

Nuori istuu sillalla masentuneena auringonlasku on taustalla

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Toiminnan toteuttaja: Aseman Lapset ry

Toiminnan rahoittaja: Saaren Taika, Topaz Oy

Aseman Lapset ry

Aseman Lapset ry on vuonna 1990 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton valtakunnallinen järjestö. Yhdistyksen perustehtävänä on edistää lasten, nuorten, perheiden ja koko yhteiskunnan hyvinvointia sekä ehkäistä syrjäytymistä. Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitettyä ennaltaehkäisevää nuorisotyötä, joka perustuu vapaaehtoisten aikuisten antamaan aikaan ja läsnäoloon.

Lisätietoja:

Minna Lahtela
Valtakunnallinen Walkers-toimintavastaava
p. 040 777 8683

Christian Wentzel
Toiminnanjohtaja
p. 040 900 4889

[email protected]
www.asemanlapset.fi

Topaz Oy & Saaren Taika

Topaz Oy perustettiin vuoden 2018 maaliskuussa jatkumona aikaisemmin toimineelle toiminimiyritykselle. Toiminimen Saaren Taika brändin perustaja, Johanna, oli perustanut vuonna 2013. Pitkään masennusta sairastanut Johanna löysi valokuvaamisesta pakokeinon, joka myöhemmin muuntui valokuvatuotteita myyväksi yritykseksi ja siitä myöhemmin käsityöläisten tuotteita myyväksi verkkokaupaksi.

Saaren Taian ”Taikatehtaaksi” kutsuma päämaja sijaitsee eteläisen Salon saaristossa, Särkisalossa, joka on yksi harvaan asutuimpia saaristokuntia täällä Saaristomerellä. Yritys pyrkii vastuullisuuteen muutenkin kuin ympäristönäkökulmasta. Toimimalla vastuullisesti myös sosiaalisesti ja taloudellisesta näkökulmasta katsottuna.

Nuorisotyön koordinoijat Saaren Taika: Pinja Parviainen, Susanna Nieminen

p. 050 511 7188

[email protected]
www.saarentaika.com

Mukana tukemassa!

Saaren Taika
TT-Välitys Oy

Kukkakatri

Lions Club Perniö

PBC-Invest Oy

Forsström Karl AB 

Puhelin Pate Oy

Suvera Oy

Lisäksi yksityishenkilöiden nimillä tehtyjä lahjoituksia.

ABC Perniö
S-Market Perniö

Päivitämme sivulle lisätietoja asiasta myöhemmin, sekä täydennämme tietoja projektista, mm. tarkan toimintasuunnitelman, aikataulut jne.