Saaren Taika -tuotemerkin ihonhoitotuotteet ovat aina 100% luonnollista luonnonkosmetiikkaa

Saaren Taika ihonhoitotuotteet ovat täällä Särkisalossa kehitettyjä. Ne on suunniteltu herkälle ja reagoivalle iholle ja niiden raaka-aineet ovat aina 100% luonnollisia, 100% vegaanisia ja tuotteet ovat aina käsityönä valmistettuja. 

SAAREN TAIKA®

Saaren Taika ihonhoitotuotteet ovat täällä Särkisalossa kehitettyjä. Ne on suunniteltu herkälle ja reagoivalle iholle ja niiden raaka-aineet ovat aina 100% luonnollisia, 100% vegaanisia ja tuotteet ovat aina käsityönä valmistettuja. Tällä hetkellä valmistamme tuotteitamme sekä Särkisalossa, että uudessa Saippuatehtaassamme Perniössä. Saaren Taika ihonhoito- ja ekosiivoustuotteita valmistaa tällä hetkellä mieheni Joni, minä (Johanna), äitini, poikani Miska, tyttäreni mies Teemu sekä lopputuotannon Sussu. Saaren Taika saippuatuotteet valmistuvat Perniössä. Perniössä valmistuu myös kaikki voidetuotteemme, voidedeodoranttimme, ihoöljymme, löylytuoksumme, jauhetuotteemme (jauhedeot, hiusjauheet, imurointupuuterit ja jauhenaamiot). Pyykkietikat valmistuvat Särkisalossa.
Saaren Taika partabalsamin valmistusta Perniössä

SAAREN TAIKA PROFESSIONAL

Saaren Taika Professional -tuotesarja on kosmetologeille kehitetty ihonhoitosarja.

Professional -sarjan tuotteet on kehitetty Pohjoismaisen ihon tarpeisiin. Sarjasta löytyy ihon puhdistukseen, kuorintaan ja kosteutukseen erittäin korkealaatuiset ihonhoitotuotteet, joiden raaka-aineet ovat ensisijaisesti luonnollista ja luomutuotettua alkuperää.

Tuotteet valmistetaan Englannissa.

SAAREN TAIKA ECOLUTION

Saaren Taika Ecolution -tuotesarjan ihonhoitotuotteet ovat korkealaatuisia, pääasiassa luonnollista alkuperää olevista raaka-ainesta valmistettuja.

Sarjan tuotteet on suunniteltu Pohjoismaiselle iholle, hyvin siedetyistä ja runsaasti kosteuttavista ainesosista.

Sarja on johtavien eurooppalaisten luonnonkosmetiikkavalmistajien kanssa yhteistyössä kehitetty.

Tuotteita valmistetaan useissa eri maissa EU:ssa ja EU:n ulkopuolella. Valmistajamme käyttävät sertifioituja (mm. ECOCERT, Vegan, COSMOS, Soil Association, Cruelty Free) raaka-aineita eettisistä lähteistä.

Saaren Taika Ecolution kasvokuorinnan levittäminen saunassa

CHOSEN BY JOHANNA

Chosen by Johanna -tuotesarjan tuotteiden tehoaineena käytetyä kasviuutteet kerätään Eteläisen Salon puhtaasta luonnosta ja uutetaan itse täällä Taikatehtaallamme.

Chosen by Johanna ihonhoitotuotteet ovat aina 100% luonnollista luonnonkosmetiikkaa, 100% vegaanisia ja ne ovat aina käsityönä valmistettuja täällä Perniössä.

Kerromme lisää tuotemerkeistämme sekä raaka-aineistamme kotisivuillamme!

Saaren Taika Professional ja Saaren Taika Ecolution tuotteiden tarkemmat tuotetiedot löydät verkkokaupastamme kunkin tuotteen tuotekuvauksesta. 

Osta suosituimmat Saaren Taika tuotteet verkosta tai alla näkyvän tuoteupotuksen kautta: 

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.