Saaren Taika vegaaniset palashampoot

Saaren Taika vegaaniset palashampoot

Saaren Taika hiussaippuat eli palashampoot valmistetaan alusta loppuun käsin Isoluodon saarella Salon saaristossa.

Tarkkaan valikoidut ainesosat on haluttu pitää mahdollisimman vähäisinä eikä shampoissa ole käytetty lainkaan keinotekoisia ainesosia, hajusteita tai väriaineita.

Jokainen shampoo on luonnollisista ainesosista valmistettu, vegaaninen, säilöntä- ja lisäaineeton. Ne ovat täysin biohajoavia, eli ne eivät sisällä synteettisiä tuoksuja tai puhdistusaineita, jotka vahingoittavat luontoa joutuessaan jätevesivirtaan.

 

Hoitava Greippishampoo normaaleille ja kevyesti rasvoittuville hiuksille

Saaren Taika Greippi palashampoo pitää hiukset ilmavina ja tuuheina koko päivän kuivattamatta latvoja. Greippishampoo sopii normaaleille ja kevyesti rasvoittuville hiuksille. Greipin eteerinen öljy antaa shampoolle raikkaan tuoksun. Laventelin eteerinen öljy rauhoittaa tasapainottaa tehokkaasti päänahkaa sekä sen luonnollista öljytasapainoa, se ehkäisee myös kutinaa ja hilseilyä, sekä edistää hiusten kasvua. Sitruunan eteerinen öljy auttaa tasapainottamaan päänahan luonnollista öljyn tuotantoa, lisää kiiltoa sekä stimuloi päänahkaa.

INCI: Sodium Cocoate, Sodium Olivate, Sodium Sunflowerate, Brassica Campestris Seed Oil, Citrus paradisi Oil, Citrus limonum Oil, Lavandula angustifolia Oil
AINESOSAT: Saippuoidut kookosöljy, oliiviöljy, auringonkukkaöljy, rapsiöljy sekä greipin, sitruunan ja laventelin eteerisiä öljyjä

 

Teepuu palashampoo rasvoittuville hiuksille ja kutiavalle päänahalle

Saaren Taika Teepuu palashampoo on suunniteltu helposti rasvoittuville hiuksille sekä hilseilevälle tai kutiavalle päänahalle. Teepuun eteerinen öljy on antiseptista ja se auttaa päänahan ongelmiin kuten hilseilyyn ja kutinaan. Lisäksi se edistää hiustenkasvua poistamalla kuolleita ihosoluja karvatupesta.

 

INCI: Sodium Olivate, Sodium Cocoate, Sodium Sunflowerseedate, Aqua, Glyserin, Melaleuca alternifolia leaf oil. d-Limonene AINESOSAT: Saippuoidut oliiviöljy, kookosöljy ja auringonkukkaöljy, vesi, glyseriini, sekä teepuun eteerinen öljy. d-Limonene

 

Tiesitkö, että voit käyttää myös tavallista Saaren Taika Teepuusaippuaa hiusten pesussa. Teepuusaippua soveltuu kaikille hiuksille, mutta on hieman kosteuttavampaa kuin Teepuusaippua hiuksille joka on suunniteltu erityisesti voimakkaasti rasvoittuville hiuksille.