Lue suolasaippuan käytöstä ihonhoidossa

Saaren Taika suolasaippua ehkäisee hienhajua ja näppylöitä

Saaren Taika suolasaippua ehkäisee hienhajua ja näppylöitä

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

19.–21.10.2018 Helsingin I love me messuilta löytyy myös Saaren Taikaa Luonnonkosmetiikka-osastolta 7f108

Kannattaa tulla tutustumaan Saaren Taian tuotteisiin, sekä jututtamaan Ilonaa ja Veeraa ja kyselemään heiltä mm. miksi Saaren Taika on ympäristötietoisen paras valinta!

Pisteellämme on jokaiselle päivälle oma n. 100€ arvoisen tuotesetin arvonta, jonka sisältöön saat itse vaikuttaa. Arvonta suoritetaan jokaisen päivän päätyttyä ja voittajalle ilmoitetaan sähköpostitse. Palkinto toimitetaan Matkahuollon välityksellä sovittuna ajankohtana.

Messutarjouksiakin on luvassa; mm. ekologinen ja huipputehokas luomu Greippi Siivoussaippua 10€, kun se normaalisti maksaa 13,5€ ja suosittu täysekologinen 1000ml Talvi pyykkietikka 20€ (normaalisti 26,5€). Lisäksi myös yllätystarjouksia!

Pisteellämme on myynnissä tehokas luonnonkosmetiikan Kamomilla hoitoainepala, joka on noin 90% riittoisampi ja tehokkaampi kuin markettien perinteiset nestehoitsikat. Greippi Shampoo ja Teepuu Shampoo löytyy myös pisteeltämme, samoin saippuoista supersuosittu Veera Suolasaippua, Saariston Suolasaippua, Särkisalon Suolasaippua ja Teepuusaippua. Voiteista ja alumiinittomista deodoranteista pisteeltämme löytyy Sheavoi, Manteli Sheavoide, Tervavoide, Jalkavoide, soodattomat deot Tropical ja Åland, sekä soodalliset Morocco ja uutuus tuoksuton Colorado.

Tervetuloa ihastelemaan!

#saarentaika #iloveme2018

AVOINNA PE KLO 10–19, LA KLO 10–18, SU KLO 10–18

I love me 2018 – Saaren Taika – Osasto 7f108
Luonnollisesti/ Luonnonmukainen kauneudenhoito

KARTTA:

 

Tervetuloa!

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.