Salisyylihappovoide nitistää finnit ja näpyt tehokkaasti

Nitistä finnit salisyylihapolla!

Salisyylihappovoiteella eroon finneistä!

Jokaisella meillä on varmasti ajoittain näppyjä, finnejä tai mustapäitä iholla, joista haluaisi päästä pikaisesti eroon!

Tehokas tapa kamppailla näppyjä vastaan on Saaren Taika Salisyylihappovoide, joka avaa ja vähentää suurentuneita ihohuokosia sekä poistaa tehokkaasti mustapäitä.

Salisyylihappo on rasvaliukoinen ainesosa, joka tunkeutuu syvälle ihohuokoseen liuottaen kuolleet ihosolut sekä muut tukkeumat pois aiheuttamasta finnejä ja mustapäitä.

Salisyylihappovoiteen sisältämät ainesosat ehkäisevät tulehduksia, taistelevat arpeutumista vastaan, rauhoittavat ihoa sekä auttaa säilyttämään ihon puhtaampana ja kirkkaampana.

Nainen puristaa finniä kylpyhuoneessa

Teepuuöljy taistelee tehokkaasti näppyjä vastaan!

Paras tapa ennaltaehkäistä finnien ja näppyjen syntymistä on pestä kasvot Saaren Taika Teepuusaippualla. Se on ihoa kuivattamaton luonnollinen palasaippua, jolla on tuhansia positiivisia arvosteluita ihon epäpuhtauksien hoidossa!

Aina ei kuitenkaan ole muistettu ennaltaehkäistä, jolloin näppyjä syystä tai toisesta on päässyt syntymään. Tällöin avuksi rientää Saaren Taian iho-ongelmille kehitetyt täsmätuotteet, kuten Salisyylihappovoide tai Spot Control tehovoide.

Salisyylihappo ja finnit

Salisyylihappo on erittäin hyvä syväpuhdistava ainesosa, jolla on myös ihon tulehduksia hillitsevä vaikutus.

Salisyylihappo avaa ihohuokosia ja poistaa niistä tukkeumia. Tukkeutunut ihohuokonen on se, joka saa aikaan mustapään ja finnin.

Salisyylihappo puhdistaa ihoa sekä rauhoittaa ja ehkäisee tulehduksia. Se auttaa myös ihohuokosia pienenemään, jolloin mustapäiden ja näppyjen syntyminen vähenee.

Käyttö: Salisyylihappovoidetta levitetään ongelmaiselle ihoalueelle ohuelti. Totuta ihoasi tuotteeseen pikku hiljaa käyttämällä aluksi voidetta vain n. 2 kertaa viikossa. Seuraa ihon reaktioita ja kuntoa, ja lisää sitten voiteen käyttöä maksimissaan kerran päivässä käytettäväksi.

Spot Control tehovoide näpyille ja finneille

Saaren Taika Spot Control on voide sekä alkavien finnien täsmähoitoon, että ihan koko iholle.

Spot Control tehovoiteella saat nitistettyä alkavat finnit yleensä jopa yön aikana, mutta jo ”kypsyneisiin”, eli keltapäisiin finneihin se ei ole yhtä nopea ja tehokas. Tällöin kannattaa käyttää Teepuusaippuaa aamuin illoin ja päälle salisyylihappovoidetta täsmähoitona. 

Vinkki: Parhaimman hyödyn saatkin Spot Control voiteesta, kun sivelet sitä alkaville näpyille aamuin illoin ja käytät sitä yhdessä Saaren Taika Teepuusaippuan kanssa! 

Spot Control tehovoide sisältää mm. tyrni- ja teepuuöljyä.

Tyrniöljy ehkäisee tulehduksia, vähentää punoitusta ja turvotusta sekä ravitsee ihoa tehden sen sileäksi ja auttaen arpien parantamisessa. Tyrni sisältää useita eri vitamiineja, jotka auttavat ehkäisemään ennenaikaisten vanhenemisen merkkien syntymistä.

Teepuuöljyn antibakteeriset ominaisuudet kamppailevat tehokkaasti aknen aiheuttajia vastaan.

Osta ihon epäpuhtauksiin tehoavat luonnolliset Saaren Taika tuotteet verkkokaupastamme tai alla näkyvän tuoteupotuksen kautta: 

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.