Selätä syksyinen ahdistus eteeristen öljyjen avulla!

eroon ahdistuksesta eteeristen öljyjen avulla

Selätä syksyinen ahdistus eteeristen öljyjen avulla!

Vaikuttavatko viilenevät ja pimenevät syysillat sinunkin mielialaasi? Moni suomalainen kamppailee pimeän vuodenajan aiheuttaman ahdistuksen ja alakuloisuuden kanssa. Ahdistuneisuutta voi kuitenkin lievittää luonnollisten eteeristen öljyjen avulla, sillä tiettyjen kasvien eteerisillä öljyillä on tutkitusti hyötyä mielialan parantamisessa!

Laventeli

Kukkainen laventelin eteerinen öljy rauhoittaa ja voi näin auttaa saamaan helpommin unta, joka onkin hyödyllinen vaikutus jos ahdistus meinaa pitää sinut hereillä yön pikkutunneille asti.

Tutkimusten mukaan myös laventeliöljyn sisäänhengittäminen voi alentaa ahdistusta huomattavasti ja sitä käytetäänkin usein aromaterapiassa nimenomaan jännityksen laukaisemiseen sekä väsymyksen torjumiseen. Laventelin eteerinen öljy myös nostaa mielialaa.

Appelsiini

Appelsiinin eteerisen öljyn sisäänhengittämisen on havaittu vähentävät ahdistusta ja myös auttavan masennuksen oireisiin.

Appelsiinin eteerinen öljy virkistää ja stimuloi samalla rentouttaen.

Aromaterapiassa se soveltuu erityisen hyvin antamaan energiaa väsymyksen kohdatessa tai rauhoittamaan lasta.

Piparminttu

Tuntuuko ahdistus vatsanpohjassa? Piparmintun eteerisen öljyn sisäänhengittäminen tutkitusti voi helpottaa ahdistusta, kipua sekä pahoinvointia! Fyysisesti hyvä olo parantaa myös henkistä hyvinvointiasi.

Piparmintun eteerinen öljy virkistää, stimuloi, rauhoittaa ja viilentää.

Sitä voidaan käyttää aromaterapiassa mm. päänsärkyjen, henkisen väsymyksen ja pahoinvoinnin tunteiden lievittämiseen.

Greippi

Kun ahdistus saa olosi stressaantuneeksi tai aiheuttaa hermostunutta tärinää, auttaa greipin eteerinen öljy rauhoittumisessa!

Greipin eteerinen öljy on energisoivaa, tasoittavaa ja puhdistavaa.

Se virkistää mieltä ja kohottaa mielialaa! Sen raikas tuoksu helpottaa myös väsymyksen oireita.

Sitruuna

Mielialaa kohottava Sitruunan eteerisen öljyn tuoksu voi saada olosi paremmaksi ja rentoutuneemmaksi. Mielialaa parantamalla se lievittää myös ahdistusta.

Aromaterapiassa sitruunan eteeristä öljyä voidaan käyttää ajatusten selkeyttämiseen, kipeän kehon energisointiin, verenkierron stimuloimiseen ja raajojen lämmittämiseen.

Saaren Taika eteeriset öljyt

Saaren Taika eteeriset öljyt syntyvät aitojen luonnossa esiintyvien kasvien ja kukkien eri osista. Saaren Taian eteeriset öljyt sopivat niin löylytuoksuiksi, aromaterapiaan, kodin siivoukseen kuin kosmetiikkaankin. Saaren Taian eteeriset öljyt ovat joko kylmäpuristumenetelmälä tai hyörytislaamalla valmistettuja aitojen luonnossa esiintyvien kasvien ja kukkien eri osista, eikä niihin ole sekoitettu muita aineita.

Noudatathan eteeristen öljyjen yleisiä annosteluohjeita/rajoituksia aromaterapiassa ja kosmetiikkakäytössä! Useimpia eteerisiä öljyjä ei saa sellaisenaan käyttää iholle!

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Violetta

Violetta

Kirjoittaja on Saaren Taika ihoasiantuntija.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.