Skandinaavisen raikkaat ja ekologiset Saaren Taika palasaippuat ja pyykkietikat

Uudistunut Saariston Suolasaippua sisältää nyt iholle erittäin ravitsevaa Kuolleenmeren suolaa

Ekologiset ja vegaaniset pyykkietikat ja palasaippuat valmistuvat käsityönä Särkisalon saaristossa. Saaren Taika tuotteet pohjautuvat toimiviin vanhanajan konsteihin nykypäivän tarpeisiin soviteltuina.

Tuotevalikoimasta löytyy tehokkaat, mutta myrkyttömät aineet ekosiivoukseen kuten pyykkietikka, monikäyttöinen siivoussaippua sekä imurointipuuteri. Molemmat, sekä pyykkietikka, että siivoussaippua ovatkin saaneet hurjasti kehuja niiden monikäyttöisyyden sekä uskomattoman tehonsa ansiosta! Jos haluat lukea mihin kaikkeen muuhun kuin pyykinhuuhteluun pyykkietikkaa voi käyttää tai miten helposti ja ekologisesti tehokas Saaren Taika siivoussaippua puhdistaa vaikeatkin liat niin käy katsomassa blogista kategoria ”käyttövinkkejä”!

Ihon- ja kauneudenhoitoon valikoimassa on lukuisia erilaisia biohajoavia ja ekologisia palasaippuoita ja -shampoita, voiteita, alumiinittomia deodorantteja sekä hoitoainekin. Kaikki luonnollisista raaka-aineista valmistettuja tottakai!

Saaren Taika palasaippuat ovat herkällekin iholle sopivia, sillä tuotteiden kehittäjällä itsellään on erittäin herkkä, kuiva, atooppinen ja paikoin ihottumainenkin iho. Ensimmäiset tuotteet olivatkin ensisijaisesti omiin iho-ongelmiin kehitettyjä lääketieteen konstien
ikävä kyllä loputtua kesken.

Kaikkien Saaren Taian kehittämien tuotteiden taustalla on heille tärkein asia, eli raaka-aineiden luonnollisuus, tuotteiden 100% biohajoavuus, myrkyttömyys, ekologisuus ja aineksien mahdollisimman vähäinen määrä tuotteessa.

Tuotekehittäjän, Johannan motto tuotteiden suunnittelussa onkin, että ”mitä vähemmän aineksia, sen siedetympi tuote!”

Johannalla jos jollakin on kokemusta ihoärsytyksistä ja hengistysoireista, joita voimakkaat kemikaalit voivat aiheuttaa käyttäjälleen. Johannalla itsellään on paha stressiperäinen ekseema-ihottuma kämmenessä (joka on lähes täysin parantunut/kurissa Saaren Taika Teepuusaippuan ja Kamomilla Sheavoiteen ansiosta), sekä astma. Kukapa silloin olisikaan parempi suunnittelemaan myös herkille sopivat tuotteet kuin herkkyyksistä itsekin kärsivä!

Vegaaniset voiteemme ovat tuorekosmetiikkaa, jotka valmistetaan muutama päivä ennen kuin ne toimitetaan jälleenmyyjille.

Saaren Taika pyykkietikka, voiteet, saippuat ja shampoot ovatkin saaneet käyttäjiltään paljon kehuja mm. siitä, että jopa herkimmätkin tuoksuista oireita helposti saavat henkilöt ovat voineet käyttää miedosti luonnollisilla eteerisillä öljyillä tuoksutettuja Saaren Taika tuotteita.

Saaren Taika saippuoiden ja voiteiden on kerrottu myös helpottaneen ja parantaneen useita vaikeita iho-ongelmia kuten ihottumia, psoriasista, hilseilyä, couperosaa, hikoilua, ekseemaa, atooppista ihottumaa, vain muutamia mainitakseni! Käyttäjien lähettämiä kommentteja ja palautteita voit lukea lisää tästä blogista, ne löytyvät kategoriasta ”käyttäjäpalautteet”.

Biohajoavuus, eli täysi ekologisuus on Saaren Taialle tärkein seikka tuotteiden suunnittelussa. Tästä syystä tuotteissa ei ole käytetty ylellisiä ja ihania, mutta ympäristölle, ja usein käyttäjälleenkin vaarallisia keinotekoisia hajusteita. Saaren Taika onkin onnistunut kehittämään omat laadukkaat ja aistihermoja kutkuttavat tuoksuydistelmänsä täysin luonnollisista tuoksuista, eli kasvien eri osista valmistetuista eteerisistä öljyistä. Nämä tuoksuyhdistelmät on tutkittu ja niiden on todettu olevan 100% biohajoavia myös luonnonvesiin joutuessaan. Voitkin siis huoletta käyttää Saaren Taika pyykkietikkaa tietäen, että se ei kerry vesistöihin, eikä aiheuta vesistöjen pieneliöille vaaraa.

Samaa periaatetta noudattaen on valmistettu myös kaikki Saaren Taian kosmetiikkatuotteet, eli saippuat, shampoot, voiteet, deodorantit ja muut. Raaka-aineiden korkea laatu yhdessä niiden biohajoavuuden kanssa takaavat käyttäjälleen tehokkaan, mutta hellävaraisen tuotteen, joka on turvallinen niin ihmisille kuin luonnollekin!

Särkisalon idyllisillä saarilla kasvaa paljon luonnonantimia, joita käytetään Saaren Taika tuotteiden raaka-aineina. Tuotekehittäjä Johannan omassa puutarhassa kasvaa mm. useita erilajikkeisia viinirypäleitä, tyrniä, erilaisia marjoja, nokkosta, koivuja ja paljon muuta.

Näiden luonnollisesti kasvaneiden kasvien osia kerätään itse käsin, kuivataan, sekä uutetaan Saaren Taian Taikatehtaalla. Kasvit ovat saaneet kasvaa puhtaassa saaristoluonnossa vapaasti ilman lannoitteita ja tuholaismyrkkyjä.

Pyykkietikoiden lisäksi suosituimpia tuotteita ovatkin olleet Tyrnivoide, Tyrnishampoo ja Tyrni Luksus Spa saippua, joiden on kerrottu mm. auttaneen couperosaihon punaisuuteen.

Saaren Taika alumiiniton deodorantti

Puhtaat ja luonnolliset raaka-aineet yhdessä tinkimättömän ekologisuusajattelun kanssa takaavat sinulle varmasti turvalliset tuotteet, joiden käyttämisestä ei tarvitse kantaa huonoa omaatuntoa maapalloamme ajatellen. Meren äärellä, puhtaan suomalaisen saaristomme monimuotoisen luonnon ympäröimänä syntyvät aidosti ekologiset Saaren Taika tuotteet <3 Rakkaudella sinulle, Särkisalon saaristosta!

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.