Skandinaavisen raikkaat ja ekologiset Saaren Taika palasaippuat ja pyykkietikat

Uudistunut Saariston Suolasaippua sisältää nyt iholle erittäin ravitsevaa Kuolleenmeren suolaa

Ekologiset ja vegaaniset pyykkietikat ja palasaippuat valmistuvat käsityönä Särkisalon saaristossa. Saaren Taika tuotteet pohjautuvat toimiviin vanhanajan konsteihin nykypäivän tarpeisiin soviteltuina.

Tuotevalikoimasta löytyy tehokkaat, mutta myrkyttömät aineet ekosiivoukseen kuten pyykkietikka, monikäyttöinen siivoussaippua sekä imurointipuuteri. Molemmat, sekä pyykkietikka, että siivoussaippua ovatkin saaneet hurjasti kehuja niiden monikäyttöisyyden sekä uskomattoman tehonsa ansiosta! Jos haluat lukea mihin kaikkeen muuhun kuin pyykinhuuhteluun pyykkietikkaa voi käyttää tai miten helposti ja ekologisesti tehokas Saaren Taika siivoussaippua puhdistaa vaikeatkin liat niin käy katsomassa blogista kategoria ”käyttövinkkejä”!

Ihon- ja kauneudenhoitoon valikoimassa on lukuisia erilaisia biohajoavia ja ekologisia palasaippuoita ja -shampoita, voiteita, alumiinittomia deodorantteja sekä hoitoainekin. Kaikki luonnollisista raaka-aineista valmistettuja tottakai!

Saaren Taika palasaippuat ovat herkällekin iholle sopivia, sillä tuotteiden kehittäjällä itsellään on erittäin herkkä, kuiva, atooppinen ja paikoin ihottumainenkin iho. Ensimmäiset tuotteet olivatkin ensisijaisesti omiin iho-ongelmiin kehitettyjä lääketieteen konstien
ikävä kyllä loputtua kesken.

Kaikkien Saaren Taian kehittämien tuotteiden taustalla on heille tärkein asia, eli raaka-aineiden luonnollisuus, tuotteiden 100% biohajoavuus, myrkyttömyys, ekologisuus ja aineksien mahdollisimman vähäinen määrä tuotteessa.

Tuotekehittäjän, Johannan motto tuotteiden suunnittelussa onkin, että ”mitä vähemmän aineksia, sen siedetympi tuote!”

Johannalla jos jollakin on kokemusta ihoärsytyksistä ja hengistysoireista, joita voimakkaat kemikaalit voivat aiheuttaa käyttäjälleen. Johannalla itsellään on paha stressiperäinen ekseema-ihottuma kämmenessä (joka on lähes täysin parantunut/kurissa Saaren Taika Teepuusaippuan ja Kamomilla Sheavoiteen ansiosta), sekä astma. Kukapa silloin olisikaan parempi suunnittelemaan myös herkille sopivat tuotteet kuin herkkyyksistä itsekin kärsivä!

Vegaaniset voiteemme ovat tuorekosmetiikkaa, jotka valmistetaan muutama päivä ennen kuin ne toimitetaan jälleenmyyjille.

Saaren Taika pyykkietikka, voiteet, saippuat ja shampoot ovatkin saaneet käyttäjiltään paljon kehuja mm. siitä, että jopa herkimmätkin tuoksuista oireita helposti saavat henkilöt ovat voineet käyttää miedosti luonnollisilla eteerisillä öljyillä tuoksutettuja Saaren Taika tuotteita.

Saaren Taika saippuoiden ja voiteiden on kerrottu myös helpottaneen ja parantaneen useita vaikeita iho-ongelmia kuten ihottumia, psoriasista, hilseilyä, couperosaa, hikoilua, ekseemaa, atooppista ihottumaa, vain muutamia mainitakseni! Käyttäjien lähettämiä kommentteja ja palautteita voit lukea lisää tästä blogista, ne löytyvät kategoriasta ”käyttäjäpalautteet”.

Biohajoavuus, eli täysi ekologisuus on Saaren Taialle tärkein seikka tuotteiden suunnittelussa. Tästä syystä tuotteissa ei ole käytetty ylellisiä ja ihania, mutta ympäristölle, ja usein käyttäjälleenkin vaarallisia keinotekoisia hajusteita. Saaren Taika onkin onnistunut kehittämään omat laadukkaat ja aistihermoja kutkuttavat tuoksuydistelmänsä täysin luonnollisista tuoksuista, eli kasvien eri osista valmistetuista eteerisistä öljyistä. Nämä tuoksuyhdistelmät on tutkittu ja niiden on todettu olevan 100% biohajoavia myös luonnonvesiin joutuessaan. Voitkin siis huoletta käyttää Saaren Taika pyykkietikkaa tietäen, että se ei kerry vesistöihin, eikä aiheuta vesistöjen pieneliöille vaaraa.

Samaa periaatetta noudattaen on valmistettu myös kaikki Saaren Taian kosmetiikkatuotteet, eli saippuat, shampoot, voiteet, deodorantit ja muut. Raaka-aineiden korkea laatu yhdessä niiden biohajoavuuden kanssa takaavat käyttäjälleen tehokkaan, mutta hellävaraisen tuotteen, joka on turvallinen niin ihmisille kuin luonnollekin!

Särkisalon idyllisillä saarilla kasvaa paljon luonnonantimia, joita käytetään Saaren Taika tuotteiden raaka-aineina. Tuotekehittäjä Johannan omassa puutarhassa kasvaa mm. useita erilajikkeisia viinirypäleitä, tyrniä, erilaisia marjoja, nokkosta, koivuja ja paljon muuta.

Näiden luonnollisesti kasvaneiden kasvien osia kerätään itse käsin, kuivataan, sekä uutetaan Saaren Taian Taikatehtaalla. Kasvit ovat saaneet kasvaa puhtaassa saaristoluonnossa vapaasti ilman lannoitteita ja tuholaismyrkkyjä.

Pyykkietikoiden lisäksi suosituimpia tuotteita ovatkin olleet Tyrnivoide, Tyrnishampoo ja Tyrni Luksus Spa saippua, joiden on kerrottu mm. auttaneen couperosaihon punaisuuteen.

Saaren Taika alumiiniton deodorantti

Puhtaat ja luonnolliset raaka-aineet yhdessä tinkimättömän ekologisuusajattelun kanssa takaavat sinulle varmasti turvalliset tuotteet, joiden käyttämisestä ei tarvitse kantaa huonoa omaatuntoa maapalloamme ajatellen. Meren äärellä, puhtaan suomalaisen saaristomme monimuotoisen luonnon ympäröimänä syntyvät aidosti ekologiset Saaren Taika tuotteet <3 Rakkaudella sinulle, Särkisalon saaristosta!

Jaa kirjoitus

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Jaa kirjoitus

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Suosittua blogissamme

Avainsanoja artikkeleistamme

Kategoriat

Seuraa meitä

Tämän sivun lomakkeita suojaa Google reCAPTCHA , johon vaikuttavat Googlen yksityisyyden käytännöt  ja palveluehdot.

© Saaren Taika 2022. All rights reserved.

Facebook – Instagram – Pinterest – YouTube

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

0
Kerätty summa

tukemassa

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä – mukana Saaren Taika

AJANKOHTAISTA:

SEURAA NUORISOPROJEKTIN ETENEMISTÄ BLOGISSAMME AVAINSANALLA #NUORISOTYÖ

Saaren Taian ja Aseman Lasten yhteisprojekti Perniön alueen nuorisotyöhön liittyen etsii vapaaehtoisia. 

Etsimme sinua aikuinen – Nuoruuden Veteraani!

Tule tekemään rentoa ja merkityksellistä
vapaaehtoistyötä nuorten kanssa juuri sen verran kuin aikatauluihisi sopii.

 

Lue lisää

Pyydämme apua paikallisten nuorten auttamiseksi

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Saaren Taika päätti lahjoittaa suuren summan paikallisten nuorten hyvinnoinnin parantamiseksi ja haastamme kaikki paikalliset toimijat mukaan!

Tarvitsemme teitä jokaista mukaan jakamaan kustannuksia ja varmistamaan että tämä tärkeä työ pääsee alkamaan paikkakunnallamme ja jatkuu mahdollisimman pitkään.

YKSIN EMME TÄHÄN PYSTY MUTTA YHDESSÄ AIVAN VARMASTI!

Ojennettu käsi kimmeltävä meri taustalla

Saaren Taika (Topaz Oy) avustaa Aseman Lapset ry:tä toteuttamaan vuoden mittaisen kehittämisprojektin Perniön alueella. Projektin arvioitu kustannus on n. 55 000€.

Avustuksen turvin Aseman Lapset Ry työskentelee aktiivisesti Perniön seudun nuorten parissa sekä kehittää paikallista osaamista verkostoitumalla paikallisten nuoriso-, kasvatus-, terveys- ja sosiaalialan toimijoiden kanssa.

Työntekijä myös starttaa vuodeksi Walkers-toiminnan Perniöön ja rekrytoi sekä kouluttaa 4-8 vapaaehtoistyöntekijää, jotka toimivat nuorisotyöntekijän työpareina jalkautuvassa työssä.

Työtä tehdään syrjäytymisen ehkäisemiseksi sekä syrjäytyneiden nuorten parissa toimimiseksi.

Toiminnan pääkohderyhmänä ovat 16-18-vuotiaat päihteillä ja mielenterveydellisesti oireilevat nuoret. Myös muut ikäluokat huomioidaan toiminnassa tarvittaessa ohjaten heille olemassa oleviin palveluihin (rajautuen kuitenkin 13-20-vuotaisiin nuoriin).

Saaren Taika on lupautunut kattamaan kuluista yli 50%, eli n. 30 000€. Nyt etsimme kumppaneita, yrityksiä ja yhdistyksiä jakamaan keskenään tuon puuttuvan osan, eli 25 000€.

Miten asia koskettaa Saaren Taikaa?

Meillä Saaren Taiassa Perniössä työskentelee monen ikäisiä työntekijöitä, myös hyvin nuoria. Perniöläisten nuorten hätä konkretisoitui pahimmalla mahdollisella tavalla, kun kaksi perniöläistä nuorta menehtyivät vain ihan vähän aikaa sitten. Tämä suuri tragedia kosketti paitsi koko pientä paikkakuntaamme, myös työntekijöitämme, joiden osan ystäväpiiriä nuoret olivat.

Otamme syvästi osaa nuorten menehtymisen johdosta ja toivomme pystyvämme antamaan tukeamme kaikille, joita suru on jollakin tapaa koskettanut. 

Konkreettisena ja nopeana keinona ennaltaehkäistä vastaavia lähdimme selvittämään mitä tukea nuorille Perniöön on saatavilla ja tästä alkoi yhteistyö Walkers-toiminnan kanssa.

Nuori istuu sillalla masentuneena auringonlasku on taustalla

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Toiminnan toteuttaja: Aseman Lapset ry

Toiminnan rahoittaja: Saaren Taika, Topaz Oy

Aseman Lapset ry

Aseman Lapset ry on vuonna 1990 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton valtakunnallinen järjestö. Yhdistyksen perustehtävänä on edistää lasten, nuorten, perheiden ja koko yhteiskunnan hyvinvointia sekä ehkäistä syrjäytymistä. Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitettyä ennaltaehkäisevää nuorisotyötä, joka perustuu vapaaehtoisten aikuisten antamaan aikaan ja läsnäoloon.

Lisätietoja:

Minna Lahtela
Valtakunnallinen Walkers-toimintavastaava
p. 040 777 8683

Christian Wentzel
Toiminnanjohtaja
p. 040 900 4889

[email protected]
www.asemanlapset.fi

Topaz Oy & Saaren Taika

Topaz Oy perustettiin vuoden 2018 maaliskuussa jatkumona aikaisemmin toimineelle toiminimiyritykselle. Toiminimen Saaren Taika brändin perustaja, Johanna, oli perustanut vuonna 2013. Pitkään masennusta sairastanut Johanna löysi valokuvaamisesta pakokeinon, joka myöhemmin muuntui valokuvatuotteita myyväksi yritykseksi ja siitä myöhemmin käsityöläisten tuotteita myyväksi verkkokaupaksi.

Saaren Taian ”Taikatehtaaksi” kutsuma päämaja sijaitsee eteläisen Salon saaristossa, Särkisalossa, joka on yksi harvaan asutuimpia saaristokuntia täällä Saaristomerellä. Yritys pyrkii vastuullisuuteen muutenkin kuin ympäristönäkökulmasta. Toimimalla vastuullisesti myös sosiaalisesti ja taloudellisesta näkökulmasta katsottuna.

Nuorisotyön koordinoijat Saaren Taika: Pinja Parviainen, Susanna Nieminen

p. 050 511 7188

[email protected]
www.saarentaika.com

Mukana tukemassa!

Saaren Taika
TT-Välitys Oy

Kukkakatri

Lions Club Perniö

PBC-Invest Oy

Forsström Karl AB 

Puhelin Pate Oy

Suvera Oy

Lisäksi yksityishenkilöiden nimillä tehtyjä lahjoituksia.

ABC Perniö
S-Market Perniö

Päivitämme sivulle lisätietoja asiasta myöhemmin, sekä täydennämme tietoja projektista, mm. tarkan toimintasuunnitelman, aikataulut jne.