Raaka-aineemme: Kookosöljy

Raaka-aineemme: Kookosöljy

Luomu kookosöljy löytyy lähes jokaisesta saippuatuotteestamme (saippuat, palashampoot, siivoussaippuat), se on merkitty ainesosaluetteloon INCI-nimellä Sodium Cocoate (saippuoitunut kookosöljy). Normaalissa muodossaan se merkitään INCI-nimellä Cocos Nucifera. Kookoksen siemen sisältää noin 30% öljyä, josta n. 90% on tyydyttyneitä rasvahappoja. Kookosöljyssä onkin runsaasti...Lue lisää