Tee-itse kosteuttava hiusnaamio saunassa

Tee-itse kosteuttava hiusnaamio saunassa

Ravitseva tee-se-itse naamio kuiville hiuksille

Saunassa on ihanaa hemmotella itseään, joten tässä blogikirjoituksessa kerron teille muutaman nopean hemmotteluhoidon, joita itse teen saunassa!

Ensimmäinen ja eniten käyttämäni tee-se-itse vinkki on kuiville hiuksille, kuivalle päänahalle tai kuiville latvoille. Tämä on nopea vinkki etkä tarvitse sen kummempia aineksia, kuin Sheavoin tai Kamomilla Sheavoin.

Sheavoin paksu ja kermainen koostumus on kuin mannaa kuivalle tai hilseilevälle päänahalle! 

Ota noin puoli teelusikallista sheavoita ja hiero se sormenpäiden välissä pehmeäksi ja tasaiseksi. Hiero sitten voide sormenpäillä päänahkaan ja hiusten tyviin huolellisin pyörivin liikkein. Voit jatkaa päänahkasi hierontaa parin minuutin ajan ja stimuloida päänahan pintaverenkiertoa.

Sheavoirasia ja Kamomilla Sheavoide rasia hamam pyyhkeen päällä kylpyhuoneen altaan luona

Sheavoi hiusnaamiona on vanha konsti kuivan päänahan ja kuivien hiusten hoitoon. Voit tehdä hiuksillesi sheavoinaamion vaikka kerran viikossa tai pari kertaa kuukaudessa!  Sheavoi hiusnaamio parantaa päänahkasi kosteustasapainoa ja auttaa hiuspohjaasi voimaan paremmin.

Sheavoi auttaa myös ehkäisemään päänahan tulehduksia tukkimatta päänahkaa.

Sheavoinaamiolla ehkäiset myös kuivien latvojen syntymistä.

Kamomilla Sheavoide on vielä astetta parempi hiusnaamioksi, mikäli päänahassa on oireita, kuten hilseilyä, kutinaa tai muita sen tyyppisiä ongelmia. Kamomilla hillitsee päänahan hilseilyä sekä kutinaa. Se ehkäisee myös tulehduksia ja auttaa päänahkaasi voimaan paremmin. 

Saaren Taika hiusnaamiot

Saaren Taian luonnonkosmetiikan valikoimasta löytyy myös valmiita hiusnaamioita. Kokeile kosteuttavaa Curl Care 3in1 hoitoainetta tai Rasvoittuvan päänahan talintuotantoa tasapainottavaa hiusnaamiota.

Curl Care 3 in 1 hoitoaine/hiusnaamio käy myös suorille hiuksille kosteuttavaksi naamioksi.

Hoitoaineen sisältämä kookosöljy estää hiuksia menettämästä niiden proteiineja ja auttaa hiuksia pysymään terveempinä. Kookosöljy on paras öljy ehkäisemään hiustenkäsittelyn-, auringon haitallisten UV-säteiden-, ja hiustenvärjäyksen aiheuttamaa kulumista.

Hoitoaineessa on käytettä myös monoiöljyä, jolla on syväkosteuttava vaikutus hiuksiin ja hiuspohjaan.

Makadamiaöljy imeytyy syvemmälle hiukseen, kuin mikään muu öljy. Sen syvälle imeytyvät rasvahapot auttavat hiustuppea vahvistumaan sekä toipumaan paremmin ympäristön aiheuttamilta rasituksilta.

Makadamia öljy pehmentää ja silottaa hiusta, jolloin hiukset näyttävät kiiltävämmiltä.

Rasvoittuvalle päänahalle kehitetty Tammenkuori & Nokkos hiusnaamio tasapainottaa rasvoittuvaa päänahkaa ja ehkäisee liiallista talin tuotantoa.

Naamion sisältämä tammiuute auttaa tasapainottamaan päänahan tilaa sekä ehkäisee tulehduksia. Se auttaa vahvistamaan hiusten luonnollista suojaa sekä suojaa hiuksia ulkoisilta stressitekijöiltä.

Nokkosuute auttaa vähentämään päänahan ylimääräistä talia sekä tasapainottaa päänahan talintuontatoa.

Hiusnaamio sisältää sheavoita, jonka tulehdusta ehkäisevät ominaisuudet auttavat vähentämään päänahan ärsytystä. Sheavoi imeytyy ihon syvempiin kerroksiin tukkimatta ihohuokosia. Se sopii kaikille hiustyypeille; vahingoittunelle, kuiville, rasvoittuville ja värjätyille.

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.