Teepuu palashampoo rasvoittuville hiuksille ja kutiavalle päänahalle – Käsintehty, vegaaninen, luonnollinen

Teepuu palashampoo rasvoittuville hiuksille ja kutiavalle päänahalle

Saaren Taika Teepuu palashampoo on suunniteltu helposti rasvoittuville hiuksille sekä hilseilevälle tai kutiavalle päänahalle. Teepuun eteerinen öljy on antiseptista ja se auttaa päänahan ongelmiin kuten hilseilyyn ja kutinaan. Lisäksi se edistää hiustenkasvua poistamalla kuolleita ihosoluja karvatupesta.

Saaren Taika vegaaniset palashampoot valmistetaan alusta loppuun käsin Isoluodon saarella Salon saaristossa.

Tarkkaan valikoidut ainesosat on haluttu pitää mahdollisimman vähäisinä eikä shampoissa ole käytetty lainkaan keinotekoisia ainesosia, hajusteita tai väriaineita.

Jokainen shampoo on luonnollisista ainesosista valmistettu, vegaaninen, säilöntä- ja lisäaineeton. Ne ovat täysin biohajoavia, eli ne eivät sisällä synteettisiä tuoksuja tai puhdistusaineita, jotka vahingoittavat luontoa joutuessaan jätevesivirtaan.

INCI: Sodium Olivate, Sodium Cocoate, Sodium Sunflowerseedate, Aqua, Glyserin, Melaleuca alternifolia leaf oil. d-Limonene AINESOSAT: Saippuoidut oliiviöljy, kookosöljy ja auringonkukkaöljy, vesi, glyseriini, sekä teepuun eteerinen öljy. d-Limonene

Tiesitkö, että voit käyttää myös tavallista Saaren Taika Teepuusaippuaa hiusten pesussa. Teepuusaippua soveltuu kaikille hiuksille, mutta on hieman kosteuttavampaa kuin Teepuusaippua hiuksille joka on suunniteltu erityisesti voimakkaasti rasvoittuville hiuksille.

Saaren Taika hiussaippuat on valmistettu käsin Suomessa 100% luonnollisista ainesosista, ne ovat vegaanisia ja eläinkokeettomia.

image_pdfimage_print