Tule osaksi Saaren Taian tarinaa!

Haluatko olla osa kaunista tarinaamme? Nyt se voi olla mahdollista, sillä haluan tarjota yhdelle luonnonkosmetiikasta innostuneelle kuluttajalle mahdollisuuden olla mukana seuraavan Saaren Taika tuotteen suunnittelussa!

Valitsemme yhden osallistujan blogikirjoitukseemme jättäneiden kommenttien perusteella, kerro siis kommenteissa miksi juuri sinä olisi se yksi henkilö, jonka idea tai ajatus näkyy seuraavassa Saaren Taika kosmetiikkatuotteessa?

Onko sinulla mahdollisesti vaikea iho-ongelma, johon toivot apua? Onko sinulla hullunhauska idea kosmetiikkatuotteesta, jonka haluaisit näkevän päivänvalon? Haluatko Saaren Taian tuovan markkinoille tuotteen, joka kantaa nimeäsi? Kerro alle ideasi!

Teemme valintamme 30.4.2019. Tuotteen suunnittelu ja kehittely saattaa vaatia osallistujalta sitoutunutta testaamisvaihetta. Osallistumalla kisaan kommentilla, sitoudut kisan sääntöihin.

Säännöt:

Kisaan voi osallistua jättämällä kommentin tämän blogikirjoituksen kommenttiosioon. Kisaan voi osallistua vain yksityiset henkilöt, joilla ei ole kaupallista kosmetiikanvalmistusta. Osallistujan tulee olla täysi-ikäinen sekä jättää toimiva sähköpostiosoitteensa, jonka kautta mahdollisesta valinnasta kerrotaan. Voittaja pääsee ideoimaan ja suunnittelemaan kanssamme jonkin tuotteen. Se voi olla apu osallistujan omaan iho-ongelmaan taikka hauska ajatus kosmetiikkatuotteeksi. Tuote, sen nimi, resepti, sekä kaikki tuotteeseen liittyvä tulee olemaan kokonaisuudessaan Saaren Taian omaisuutta. Saaren Taika ei anna takuuta iho-ongelman parantumisesta. Tuotteen suunnitteluun ja kehittelyyn käytetään maksimissaan 6kk aikaa ja se voidaan julkaista vuoden 2019 syksyllä – 2020 keväällä.

Pidätämme oikeuden sääntöjen muuttamiseen tai tarkentamiseen, sekä voittajan valitsemiseen.

1.2.2019 Johanna

8 kommenttia artikkeliin “Tule osaksi Saaren Taian tarinaa!”

 1. Hei,

  Tämä blogi postaus osui silmiini juuri sopivasti, kun olin etsimässä luonnonkosmetiikka tuotteita, sillä toivolla, että saisin pikaisesti apua ongelma ihooni. Oikean hoitotuotteen löytäminen ei ole helppoa sillä allergiat ja tietyt geneettiset metaboliset oireyhtymät vaikeuttavat myös sitä mitä iholle voi laittaa. Ihoni kärsii aivan valtavasti talvella ja mikään oma itse tekemäni sekoitus ei tuo toivottua ratkaisua, kuin ehkä muutamaksi päiväksi. Minulla on todettu sekä Cuperosa sekä Rosacea. Iho muuttuu rutikuivaksi tiettyjen täysin luonnonmukaisten öljyjen alla. Pakkasen ja tuulen tuivertaessa naama on taas kirkkaan punainen, joten myöskään mikään meikki ei talvisin ihoon tartu.
  Se mitä kasvoilleni voin laittaa noudattaa aivan samaa linjaa, kuin mitä voin syödä, eli monet ns. hoitavat tai suojaavat ainesosat ovat poissa käytöstä allergioiden takia, sekä G6PD entsyymin puutoksen takia, sekä johtuen Geneettisestä Sulfiitti intoleranssista. Ei gluteenia, maissia, tattaria, kauraa. Ei mitään hiivaa. Ei mitään palkokahvipohjaista. Ongelmina on tässä yleensä eli soija-peräiset aineet kuten E vitamiini ja glyseriini. Sekä nämä herne-proteiinit.
  Mikään raaka-aine ei voi sisältää lisättyjä sulfiitteja eikä niitä voi käyttää minkään raaka-aineen valmistuksessa.
  Aloe veralle olen allerginen, joten jos tuote muuten sopisi siitä löytyy aina aloeta.
  Olisi niin ihanaa vielä laittaa kasvoille jotain voidetta suoraan purkista, eikä tehdä sitä myöskään aina itse.
  Viimeisin kokeilu on ollut 100 x pesty ghee voide, mikä toimi 3 päivää ja sen jälkeen iho meni vain pahempaan kuntoon.
  Eli apuja tarvittaisiin.
  tiiu73@icloud.com

 2. Hei.
  Minulla ei varsinaisesti ole iho-ongelmia, allergioita tms mihin suoranaisesti haluaisin apua. Olen kuitenkin monet kerrat miettinyt (ja varmasti joku muukin ehdottanut) että olisipa mahtavaa saada Saaren Taika kasvonaamio tuoteperhe, tyyliin syväpuhdistava, virkistävä ja rauhoittava. Naamiot voisi tehdä rinnastaen jo tuttuihin tuotteisiin tai luoda aivan oman maailman.
  Toinen mitä olen pohtinut on kasvovesi, itse meikkaan hyvin minimaalisesti joten en ole ikinä oikein oppinut pesemään kasvojani lavuaarissa tai ylipäänsä muuten kuin suihkun yhteydessä, kasvovedet on olleet käteviä aamuin-illoin ja toivoisin että Saaren Taika tekisi oman ihanan version joka ei kuivata ihoa mutta pyyhkii kaikki päivän kuonat pois. ?

  1. Ja tulipa mieleen vielä näin jälkikäteen ja kevään kynnyksellä. AURINKORASVA, etenkin kasvoille toivoisin jotain omaa tuotetta kun nuo perus rasvat on tosi rasvaisia ja vaikeita levittää kasvoille sotkematta tukkaa ja jokapaikkaa!

 3. Olen aina ollut hieman iho-ongelmainen. Itsessään jo haastavainen iho, näppyjä, allergioita, stressiin reagoiva jne jne. Aina ollut kokeilunhaluinen ja löydettyäni teidän tuotteet, olen täysin hörähtänyt luonnonhässäköihin ihonhoidossa. Yhä kaipailisin nestesaippuaa pumppupullossa ja ehkäpä aloesuolasaippuaa ja kaikkia kivoja pikku visioita mitä mieleen juolahtaa ?✌️

 4. Markkinoilta puuttuisi meikkisarja, joka sisältäisi muunmuassa ekologisen eyelinerin! Kissansilmärajaukset kuuluvat omaan naamaani lähes yhtä tiiviisti, kuin nenänikin ja olen metsästänyt jo olemassa olevaa, HYVÄÄ ja ekologista tuotetta. Ei ole löytynyt. Ideoita tuotteen kehittämisestä on, mutta osaamista ei juurikaan.

 5. Minulla itselläni ei liiemmin ole koskaan ollut iho ongelmia. Vain satunnaisesti jotain pientä.
  Asiakastyössäni kuitenkin näen monenlaisia sekä kasvojen – että vartalon ihoja. Monesti, varsinkin vartalon iho, kaipaa kosteutusta ja vahvistusta, erityisesti näin talviseen aikaan. Ihanaa olisi siis sellainen koko vartalokuorinta, Suomen luonnosta joka viikottain käytettynä olisi tarpeeksi hellävarainen, kosteuttava ja ihon toimintoja vahvistava jopa uudistava. Miks ei sellainenkin kuorinta koko vartalolle joka aktivoisi voimakkaammin ihoa ja ihon alaista sideskudista vaikuttaen näin selluliittiin ja ihon aineen vaihdunnan.
  Ihanaa olisi myös erillaiset yrttikylpyseokset Suomen luonnosta. Niin että niiden käyttöä olisi mahdollista osa vartalokylpyinä, koko vartalokylpyinä tai saunassa.
  Kaikenlaista ideaa olisi siis tarjolla. Joskus nuorena keräsin kasveja teetä varteen jota helpottaisivat kuukautisten aiheuttamia lihaskramppeja sekä PMS-oireita.
  Talviset terveiset täältä Hausjärven maalaismaisemassa!

 6. Toivoisin tuotteita miehille erityisesti. Partavesi, suihkusaippua nestemäisenä, tai deo mutta rollona tai spray, meillä ei palasaippuat mene miehille, mutta toivoisin myös miespuolisten meillä käyttävän luonnonmukaisia tuotteita. Meillä miehet eivät tykkää samoista tuoksuista kuin minä tai joita teillä esillä. He haluavat erilaisia. Ja näkisin että juuri miesten erityisesti teinit, sarja voisi olla hyvä lisä. Ja yksi jo ehdottikin nestesaippuaa pumppupullossa, minä vielä lisäisin että täyttöpullo, eli kun tyhjenee saa ostettua samaa, tai erituoksua ilman pumppupulloa. Likaisemmille käsille on pumppupullot käteviä, ainakin meillä. Saunatuoksu, eteeriset öljyt joita voi itse lisäillä mihin haluaa. Tuoksupussukat. Mutta eniten kiinnostaisi tuo miestensarjan kehittäminen. Itse olen moniongelmainen ihoni suhteen. Ja miehet meillä vaativia, nirsoja 🙂

 7. Luonnonkosmetiikasta on tullut minulle koko ajan tärkeämpi ja tärkeämpi asia. Aluksi löysin siitä avun lapsen todella kuivaan ihoon. Sen jälkeen päätin, että itsenikin on syytä alkaa siirtymään luonnollisiin tuotteisiin, jottei lapsi altistu siinä sivussa kaiken maailman kemikaaleille, jotta itsekin voisin nauttia puhtaista tuotteista ja myöskin ympäristön takia.
  Saaren Taika -tuotteisiin olen ollut erityisen tyytyväinen. Lisäksi haluan tukea suomalaista yrittäjää.
  Haluaisin seuraavaksi tuotteeksi silmänympärysvoiteen.