Tuo kevät kotiisi kestävillä huonetuoksuilla!

Kevät on virallisesti alkanut ja aurinkokin paistaa jo ihanasti. Lumet ja jäät sulavat, luonto alkaa heräämään! 

Ihanan keväinen ilma houkuttelisi meitä ulos nauttimaan kauniista säästä, mutta vielä on hieman kylmä ja liukas keli ulkona lenkkeilyyn. Miten saisit tuotua kevään kotiisi? 

Talvi ja syksy ovat kynttilöiden aikaa, mutta kevät ja kesä kuuluvat tuoksuille. Kukkien tuoksua, raikasta ilmaa ja hedelmien sekä kasvien tuoksua.

Nämä saat kotiisi jo alkukeväästä lumoavilla huonetuoksuilla! Saaren Taika huonetuoksut ovat raikkaita, ulkomuodoltaan tyylikkäitä ja kestäviä! Tuoksu voi kestää jopa 12kk, eli ihan heti ei kotoa nämä upeat tuoksut lopu. Myllyn ja Perniön myymälässä pääset tuoksuttelemaan haluamaasi huonetuoksua ennen ostoa, joten kannattaa tulla tutustumaan ja valitsemaan oma suosikkituoksusi!

Keväisen auringon valossa on ihana seurata luonnon heräämistä oman kodin ikkunasta, nauttien samalla harmonisesta tuoksuelämyksestä, jonka elegantti Saaren Taika huonetuoksu kotiisi tuo. 

Saaren taika huonetuoksu pöydällä

SAAREN TAIKA HUONETUOKSUISTA LÖYDÄT VARMASTI OMAN LEMPITUOKSUSI

Makean tuoksun ystäville suosittelemme Verigreippiä, joka ehkä hieman nimestään poiketen on todella hedelmäinen, eikä lainkaan kitkerä – päinvastoin! Se on makea ja samettinen. Tuoksussa tuntuvat päällimmäisenä makean hedelmäiset sitrukset ja pohjalla raikas greippi. 

Herkullisten tuoksujen ystäville löytyy myös toinen, ehkä hieman yllättävä, Raparperi! Tämä on lämpimän kesäinen ja pirteä tuoksu, jonka läsnäollessa piristyy itsekin! Verigreipistä poiketen tuoksu on aavistuksen raikkaampi ja terävämpi – tästä tuoksusta saat energiaa. 

Makeista löytyy vielä klassinen Vanilja & Pioni, joka on myös herkullisen maukas ja jopa taivaallisen kukkainen! Ihana kukkivan pionin tuoksu häivähdyksellä vaniljaa! Tuoksussa päällimmäisenä erottuu jasmiini, gardenia, lilja ja pohjalla vaniljaa. 

Tummempien tuoksujen ystäville Jasmiini & Seetri on oikea valinta. Myskinen tuoksu, jossa mukana jasmiinin ihana häivähdys, on ihanan metsäinen ja antaa todella mahtipontisen tunnelman kotiisi. 

Raikkaiden tuoksujen ystäville Valkoinen Tee & Salvia on napakymppi! Se tuo mukanaan ihanaa kukkaistuoksua, mutta on samalla kuitenkin yrttinen. Tuoksu on oikein keväinen ja se tuo mukanaan Appelsiinia, bergamottia ja sitruunaa! Kukkaisuus on peräisin muun muassa jasmiinista, kielosta ja ruususta. 

Saaren taika huonetuoksu pöydällä

Lempeyttä kotiin tuo Niittylilja -tuoksu, jossa sekä maskuliinisuutta, että aavistus makeutta. Olo on kuin kukkaisella niityllä, kun tämä tuoksu on huoneessa. Tuoksu on ihanan virkistävä ja siitä voikin poimia ainakin Jasmiinia ja iiristä! 

Saaren Taika huonetuoksut ovat loistelias kokemus aisteillesi

Saaren Taika huonetuoksut ovat valmistettu maailman ylellisimmistä tuoksuöljyistä ja korkealaatuisimmista eteerisistä öljyistä. Tämä takaa loisteliaan kokemuksen aisteillesi, sillä tuoksuilla on tunnetusti suuri vaikutus mielialaan sekä tunteisiin! 

Tuoksut sopivat hyvin jokaiseen huoneeseen ja paketissa saat 5kpl tuoksutikkuja, joilla pystyt helposti hallitsemaan tuoksun voimakkuutta. 

Voit hankkia ihanat tuoksut itsellesi Myllyn tai Perniön myymälöistämme tai tilata ne kätevästi verkosta!

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.