Tuo kevät kotiisi kestävillä huonetuoksuilla!

Kevät on virallisesti alkanut ja aurinkokin paistaa jo ihanasti. Lumet ja jäät sulavat, luonto alkaa heräämään! 

Ihanan keväinen ilma houkuttelisi meitä ulos nauttimaan kauniista säästä, mutta vielä on hieman kylmä ja liukas keli ulkona lenkkeilyyn. Miten saisit tuotua kevään kotiisi? 

Talvi ja syksy ovat kynttilöiden aikaa, mutta kevät ja kesä kuuluvat tuoksuille. Kukkien tuoksua, raikasta ilmaa ja hedelmien sekä kasvien tuoksua.

Nämä saat kotiisi jo alkukeväästä lumoavilla huonetuoksuilla! Saaren Taika huonetuoksut ovat raikkaita, ulkomuodoltaan tyylikkäitä ja kestäviä! Tuoksu voi kestää jopa 12kk, eli ihan heti ei kotoa nämä upeat tuoksut lopu. Myllyn ja Perniön myymälässä pääset tuoksuttelemaan haluamaasi huonetuoksua ennen ostoa, joten kannattaa tulla tutustumaan ja valitsemaan oma suosikkituoksusi!

Keväisen auringon valossa on ihana seurata luonnon heräämistä oman kodin ikkunasta, nauttien samalla harmonisesta tuoksuelämyksestä, jonka elegantti Saaren Taika huonetuoksu kotiisi tuo. 

Saaren taika huonetuoksu pöydällä

SAAREN TAIKA HUONETUOKSUISTA LÖYDÄT VARMASTI OMAN LEMPITUOKSUSI

Makean tuoksun ystäville suosittelemme Verigreippiä, joka ehkä hieman nimestään poiketen on todella hedelmäinen, eikä lainkaan kitkerä – päinvastoin! Se on makea ja samettinen. Tuoksussa tuntuvat päällimmäisenä makean hedelmäiset sitrukset ja pohjalla raikas greippi. 

Herkullisten tuoksujen ystäville löytyy myös toinen, ehkä hieman yllättävä, Raparperi! Tämä on lämpimän kesäinen ja pirteä tuoksu, jonka läsnäollessa piristyy itsekin! Verigreipistä poiketen tuoksu on aavistuksen raikkaampi ja terävämpi – tästä tuoksusta saat energiaa. 

Makeista löytyy vielä klassinen Vanilja & Pioni, joka on myös herkullisen maukas ja jopa taivaallisen kukkainen! Ihana kukkivan pionin tuoksu häivähdyksellä vaniljaa! Tuoksussa päällimmäisenä erottuu jasmiini, gardenia, lilja ja pohjalla vaniljaa. 

Tummempien tuoksujen ystäville Jasmiini & Seetri on oikea valinta. Myskinen tuoksu, jossa mukana jasmiinin ihana häivähdys, on ihanan metsäinen ja antaa todella mahtipontisen tunnelman kotiisi. 

Raikkaiden tuoksujen ystäville Valkoinen Tee & Salvia on napakymppi! Se tuo mukanaan ihanaa kukkaistuoksua, mutta on samalla kuitenkin yrttinen. Tuoksu on oikein keväinen ja se tuo mukanaan Appelsiinia, bergamottia ja sitruunaa! Kukkaisuus on peräisin muun muassa jasmiinista, kielosta ja ruususta. 

Saaren taika huonetuoksu pöydällä

Lempeyttä kotiin tuo Niittylilja -tuoksu, jossa sekä maskuliinisuutta, että aavistus makeutta. Olo on kuin kukkaisella niityllä, kun tämä tuoksu on huoneessa. Tuoksu on ihanan virkistävä ja siitä voikin poimia ainakin Jasmiinia ja iiristä! 

Saaren Taika huonetuoksut ovat loistelias kokemus aisteillesi

Saaren Taika huonetuoksut ovat valmistettu maailman ylellisimmistä tuoksuöljyistä ja korkealaatuisimmista eteerisistä öljyistä. Tämä takaa loisteliaan kokemuksen aisteillesi, sillä tuoksuilla on tunnetusti suuri vaikutus mielialaan sekä tunteisiin! 

Tuoksut sopivat hyvin jokaiseen huoneeseen ja paketissa saat 5kpl tuoksutikkuja, joilla pystyt helposti hallitsemaan tuoksun voimakkuutta. 

Voit hankkia ihanat tuoksut itsellesi Myllyn tai Perniön myymälöistämme tai tilata ne kätevästi verkosta!

Jaa kirjoitus

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tämän sivun lomakkeita suojaa Google reCAPTCHA , johon vaikuttavat Googlen yksityisyyden käytännöt  ja palveluehdot.

© Saaren Taika 2022. All rights reserved.

Facebook – Instagram – Pinterest – YouTube

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

0
Kerätty summa

tukemassa

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä – mukana Saaren Taika

AJANKOHTAISTA:

SEURAA NUORISOPROJEKTIN ETENEMISTÄ BLOGISSAMME AVAINSANALLA #NUORISOTYÖ

Saaren Taian ja Aseman Lasten yhteisprojekti Perniön alueen nuorisotyöhön liittyen etsii vapaaehtoisia. 

Etsimme sinua aikuinen – Nuoruuden Veteraani!

Tule tekemään rentoa ja merkityksellistä
vapaaehtoistyötä nuorten kanssa juuri sen verran kuin aikatauluihisi sopii.

 

Lue lisää

Pyydämme apua paikallisten nuorten auttamiseksi

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Saaren Taika päätti lahjoittaa suuren summan paikallisten nuorten hyvinnoinnin parantamiseksi ja haastamme kaikki paikalliset toimijat mukaan!

Tarvitsemme teitä jokaista mukaan jakamaan kustannuksia ja varmistamaan että tämä tärkeä työ pääsee alkamaan paikkakunnallamme ja jatkuu mahdollisimman pitkään.

YKSIN EMME TÄHÄN PYSTY MUTTA YHDESSÄ AIVAN VARMASTI!

Ojennettu käsi kimmeltävä meri taustalla

Saaren Taika (Topaz Oy) avustaa Aseman Lapset ry:tä toteuttamaan vuoden mittaisen kehittämisprojektin Perniön alueella. Projektin arvioitu kustannus on n. 55 000€.

Avustuksen turvin Aseman Lapset Ry työskentelee aktiivisesti Perniön seudun nuorten parissa sekä kehittää paikallista osaamista verkostoitumalla paikallisten nuoriso-, kasvatus-, terveys- ja sosiaalialan toimijoiden kanssa.

Työntekijä myös starttaa vuodeksi Walkers-toiminnan Perniöön ja rekrytoi sekä kouluttaa 4-8 vapaaehtoistyöntekijää, jotka toimivat nuorisotyöntekijän työpareina jalkautuvassa työssä.

Työtä tehdään syrjäytymisen ehkäisemiseksi sekä syrjäytyneiden nuorten parissa toimimiseksi.

Toiminnan pääkohderyhmänä ovat 16-18-vuotiaat päihteillä ja mielenterveydellisesti oireilevat nuoret. Myös muut ikäluokat huomioidaan toiminnassa tarvittaessa ohjaten heille olemassa oleviin palveluihin (rajautuen kuitenkin 13-20-vuotaisiin nuoriin).

Saaren Taika on lupautunut kattamaan kuluista yli 50%, eli n. 30 000€. Nyt etsimme kumppaneita, yrityksiä ja yhdistyksiä jakamaan keskenään tuon puuttuvan osan, eli 25 000€.

Miten asia koskettaa Saaren Taikaa?

Meillä Saaren Taiassa Perniössä työskentelee monen ikäisiä työntekijöitä, myös hyvin nuoria. Perniöläisten nuorten hätä konkretisoitui pahimmalla mahdollisella tavalla, kun kaksi perniöläistä nuorta menehtyivät vain ihan vähän aikaa sitten. Tämä suuri tragedia kosketti paitsi koko pientä paikkakuntaamme, myös työntekijöitämme, joiden osan ystäväpiiriä nuoret olivat.

Otamme syvästi osaa nuorten menehtymisen johdosta ja toivomme pystyvämme antamaan tukeamme kaikille, joita suru on jollakin tapaa koskettanut. 

Konkreettisena ja nopeana keinona ennaltaehkäistä vastaavia lähdimme selvittämään mitä tukea nuorille Perniöön on saatavilla ja tästä alkoi yhteistyö Walkers-toiminnan kanssa.

Nuori istuu sillalla masentuneena auringonlasku on taustalla

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Toiminnan toteuttaja: Aseman Lapset ry

Toiminnan rahoittaja: Saaren Taika, Topaz Oy

Aseman Lapset ry

Aseman Lapset ry on vuonna 1990 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton valtakunnallinen järjestö. Yhdistyksen perustehtävänä on edistää lasten, nuorten, perheiden ja koko yhteiskunnan hyvinvointia sekä ehkäistä syrjäytymistä. Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitettyä ennaltaehkäisevää nuorisotyötä, joka perustuu vapaaehtoisten aikuisten antamaan aikaan ja läsnäoloon.

Lisätietoja:

Minna Lahtela
Valtakunnallinen Walkers-toimintavastaava
p. 040 777 8683

Christian Wentzel
Toiminnanjohtaja
p. 040 900 4889

[email protected]
www.asemanlapset.fi

Topaz Oy & Saaren Taika

Topaz Oy perustettiin vuoden 2018 maaliskuussa jatkumona aikaisemmin toimineelle toiminimiyritykselle. Toiminimen Saaren Taika brändin perustaja, Johanna, oli perustanut vuonna 2013. Pitkään masennusta sairastanut Johanna löysi valokuvaamisesta pakokeinon, joka myöhemmin muuntui valokuvatuotteita myyväksi yritykseksi ja siitä myöhemmin käsityöläisten tuotteita myyväksi verkkokaupaksi.

Saaren Taian ”Taikatehtaaksi” kutsuma päämaja sijaitsee eteläisen Salon saaristossa, Särkisalossa, joka on yksi harvaan asutuimpia saaristokuntia täällä Saaristomerellä. Yritys pyrkii vastuullisuuteen muutenkin kuin ympäristönäkökulmasta. Toimimalla vastuullisesti myös sosiaalisesti ja taloudellisesta näkökulmasta katsottuna.

Nuorisotyön koordinoijat Saaren Taika: Pinja Parviainen, Susanna Nieminen

p. 050 511 7188

[email protected]
www.saarentaika.com

Mukana tukemassa!

Saaren Taika
TT-Välitys Oy

Kukkakatri

Lions Club Perniö

PBC-Invest Oy

Forsström Karl AB 

Puhelin Pate Oy

Suvera Oy

Lisäksi yksityishenkilöiden nimillä tehtyjä lahjoituksia.

ABC Perniö
S-Market Perniö

Päivitämme sivulle lisätietoja asiasta myöhemmin, sekä täydennämme tietoja projektista, mm. tarkan toimintasuunnitelman, aikataulut jne.