Uutuuksia syksyyn Saaren Taialta!

Uutuuksia syksyyn Saaren Taialta!

Saaren Taika® on kehittänyt supersuosion saaneesta ekologisesta Siivoussaippuasta luonnollisesti tuoksutetun version; Sitrus Siivoussaippuan, jonka tuoksu on sama kuin suositulla Särkisalon Suolasaippualla!

Sitrus Siivoussaippua 120g
Saaren Taika® Sitrus Siivoussaippuaa voidaan käyttää kodin kaikille koville pinnoille kuten lavuaarin ja wc-pöntön pesuun, teräkselle, kuten tiskipöytä ja -allas, hanoille, kaakeleille, hellalle, ikkunoille, peilille jne.

Saippuaa voidaan käyttää sellaisenaan, raastettuna ja liotettuna suihkepulloon tai hieromalla saippuaa kostutettuun sieneen tai rättiin.

Sitrus Siivoussaippuan tuoksu tulee aidoista luonnon eteerisistä öljyistä, suloisen ja raikkaan tuoksun lisäksi eteerisistä öljyistä on myös kodin siivoamisessa oikeasti hyötyä!

Seetripuun eteerinen öljy paitsi raikastaa tehokkaasti, toimii myös ötököiden karkottajana. Se auttaa ehkäisemään erilaisia homeita ja sieniä. Seetripuun eteerinen öljy rauhoittaa myös mieltä ja kehoa.

Sitruunaruohon eteerinen öljy on antibakteerista ja se puhdistaa kotisi ilmaa vähentämällä ilmassa olevia bakteereja, allergeeneja ja viruksia. Sitruunaruohon eteerinen öljy tekee kodistasi puhtaan ja raikkaan! Sitä käytetään myös tuholaisten torjuntaan.

Rosmariinin eteerinen öljy auttaa poistamaan poistaa bakteerit ja virukset kodistasi. Se on antibakteerista ja antiseptista, sekä jättää jälkeensä raikkaan miellyttävän tuoksun.

 

Pelastetaan Itämeri!

Saaren Taika® on lähtenyt mukaan yhteen ehkä tärkeimpänä pitämäämme hankkeeseen luontomme hyväksi, nimittäin toimimaan Itämeren puhtauden ja pelastamisen hyväksi John Nurmisen säätiön Puhdas itämeri -hankkeen kautta. Löydät valikoimastamme 2 saippuaa joiden tuotosta menee huikeat 5€/myyty saippua lyhentämättömänä Itämeren hyväksi. Tällä 5 eurolla pystytään mm. vähentämään Itämeren sinileväkuormaa n. 25 kilon verran, eli aika huikea määrä yhdellä saippualla, eikö totta!

Laskuri kotisivuillamme kertoo, että olemme onnistuneet poistamaan jo 16900kg levää Itämerestä näiden saippuoiden avulla!

Tutustu projektiin ja seuraa sen etenemistä täällä: https://www.saarentaika.com/itameri/

 

Odotettu uutuus! Sitruunaruoholle tuoksuva alumiiniton ja soodaton deodorantti Goa

Voidedeodorantti Goa sisältää hoitavina ainesosina sheavoita, tuoksuja neutraloivaa sekä ihoa hoitavaa kaakaovoita, kosteutta imevää tärkkelystä, virkistävää ja tuoksuja peittävää sitruunaruohon eteeristä öljyä. Alumiiniton, soodaton. Tuoksun voimakkuus 3/5

 

Uusi voimakkaammin tuoksuva täysekologinen Saaren Taika® pyykkietikka Syksy 1000ml

Syksyn kynnykselle mainiosti sopiva vuodenaikatuoksu jättää pyykin tuoksuvan raikkaaksi 100% luonnollisesti!

Tuoksun voimakkuus 5 (1-5)

 

Saaren Taikaa myyvät ihanat pienet liikkeet ja yrittäjät, joilta saat asiantuntemusta tuotteille sekä henkilökohtaista palvelua, löydät heidät tästä linkistä: www.saarentaika.com/jalleenmyyjat

Verkkokaupat on merkattu sinisellä, voit ostaa koko Suomen alueelta!

image_pdfimage_print