Vaikeille iho-ongelmille suunniteltua. Saariston inspiroimana, korkeluokkaisista raaka-aineista.

suomalaisille kehitetty

Inspiraatio Saaren Taika tuotteiden syntyyn sai alkunsa saareen muutostamme. Jo alusta asti raaka-aineiden korkea laatu, luonnonmukaisuus, vastuullisuus ja ekologisuus olivat kärkenä tuotteidemme kehittämiselle.

Saaristoluonnon puhtaus, villieläinten viattomuus ja saariston taika saivat sydämemme sykkimään tälle paikalle ja loivat vankan pohjan tuotteidemme periaatteille, joita ovat ekologisuus, luonnollisuus, biohajoavuus ja tottakai tuotteiden toimivuus!

Alussa minä, Johanna, vastasin tuotteidemme kehittämisestä ja valmistamisesta yksin.

Myöhemmin mieheni Joni, äitini Sirkka ja tyttäreni Veera tulivat mukaan. Aluksi tuotantoon ja myöhemmin lähes kaikkiin toimintoihin mitä Saaren Taiassa tehdään. Tilausten käsittelyyn, raaka-aineiden ja tarvikkeiden varastosaldojen hallintaan, mainosten suunnitteluun, valokuvaukseen, etikettien suunnitteluun, hallinnollisiin tehtäviin ja uusien tuotteiden suunnitteluun, sekä yhteistyökumppaneiden seulomiseen.

Nykyisin mieheni valmistaa käsin kaikki täällä Taikatehtaalla syntyvät palasaippuat. Äitini tekee käsin jokaisen Saaren Taika pyykkietikan, joka tehtaaltamme lähtee. 

Apuna meillä on myös verkkokaupassamme varastonhoitajia ja tilaustenkäsittelijöitä, asiakaspalvelijoita, viestinnän sekä graafisen suunnittelunkin hoitaa nykyään ulkopuoliset työntekijät 🙂

Olemme siis mukavasti kasvaneet sieltä alle 20 neliön tiloista Metsolan kalkkikaivoskylästä Isoluodon saarelta matkalla tänne Kaukassalon saaren Taikatehtaalle ja Perniön tehtaanmyymäläämme.

Jokaisen Saaren Taika tuotteen synty on täältä saarilta lähtöisin. Oman kauniin saaristomme inspiroimina ja nimenomaisesti suomalaiselle vaativalle iholle kehitettynä.

Korkealuokkaiset raaka-aineemme tulevat ympäri maailmaa. Shea- ja oliivipuita mm., kun ei kasva täällä Suomessa. Kelpuutamme tuotteidemme valmistukseen vain ensiluokkaisen laadukkaat ainesosat. Kaikki käyttämämme öljyt ovat neitsytöljyjä, eli ensimmäisestä puristuksesta aikaansaatuja ilman kuumakäsittelyä tai kemiallisia apuaineita.

Raaka-aineemme käyvät läpi tarkan testivaiheen ja sertifikaattien tarkastuksen ennen valintaprosessiamme ja kelpuutamme tuotteillemme vain parhaimmat raaka-aineet, toimittajilta, jotka noudattavat eettisiä vaatimuksiamme.

Tuotekehityksemme pohjaa omiin vaikeisiin iho-ongelmiini. Ongelmaiselle iholle, kun monesti on vaikeaa löytää apua tai hoitoa. Siksi korkeinta mahdollista laatua olevat raaka-aineet ovat tärkeääkin tärkeämpiä tuotteidemme toimivuutta ajatellen! Kehnot aineet heikoilla ravintopitoisuuksilla eivät useinkaan pysty ravitsemaan pitkään sairastanutta ja vaikeasti oireilevaa ihoa. Ensiluokkaisen laadukkaat raaka-aineet ovatkin tuotteidemme toimivuuden pohja.

Kiitos, että luit!

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.