Vaikeille iho-ongelmille suunniteltua. Saariston inspiroimana, korkeluokkaisista raaka-aineista.

suomalaisille kehitetty

Inspiraatio Saaren Taika tuotteiden syntyyn sai alkunsa saareen muutostamme. Jo alusta asti raaka-aineiden korkea laatu, luonnonmukaisuus, vastuullisuus ja ekologisuus olivat kärkenä tuotteidemme kehittämiselle.

Saaristoluonnon puhtaus, villieläinten viattomuus ja saariston taika saivat sydämemme sykkimään tälle paikalle ja loivat vankan pohjan tuotteidemme periaatteille, joita ovat ekologisuus, luonnollisuus, biohajoavuus ja tottakai tuotteiden toimivuus!

Alussa minä, Johanna, vastasin tuotteidemme kehittämisestä ja valmistamisesta yksin.

Myöhemmin mieheni Joni, äitini Sirkka ja tyttäreni Veera tulivat mukaan. Aluksi tuotantoon ja myöhemmin lähes kaikkiin toimintoihin mitä Saaren Taiassa tehdään. Tilausten käsittelyyn, raaka-aineiden ja tarvikkeiden varastosaldojen hallintaan, mainosten suunnitteluun, valokuvaukseen, etikettien suunnitteluun, hallinnollisiin tehtäviin ja uusien tuotteiden suunnitteluun, sekä yhteistyökumppaneiden seulomiseen.

Nykyisin mieheni valmistaa käsin kaikki täällä Taikatehtaalla syntyvät palasaippuat. Äitini tekee käsin jokaisen Saaren Taika pyykkietikan, joka tehtaaltamme lähtee. Osa palasaippuoistamme valmistuu Ranskan maaseudulla pienessä tuhannen ihmisen kylässä, meidän ihanan Jackien käsistä. Jackie valmistaa käsin myös tehokkaita ja rakastettuja siivoussaippuoitamme

Apuna meillä on myös verkkokaupassamme varastonhoitajia ja tilaustenkäsittelijöitä, asiakaspalvelun sähköpostissa Iida, ja viestinnän sekä graafisen suunnittelunkin hoitaa nykyään ulkopuoliset työntekijät 🙂

Olemme siis mukavasti kasvaneet sieltä alle 20 neliön tiloista Metsolan kalkkikaivoskylästä Isoluodon saarelta matkalla tänne Kaukassalon saaren Taikatehtaalle ja Perniön tehtaanmyymäläämme.

Jokaisen Saaren Taika tuotteen synty on täältä saarilta lähtöisin. Oman kauniin saaristomme inspiroimina ja nimenomaisesti suomalaiselle vaativalle iholle kehitettynä.

Korkealuokkaiset raaka-aineemme tulevat ympäri maailmaa. Shea- ja oliivipuita mm., kun ei kasva täällä Suomessa. Raaka-aineemme käyvät läpi tarkan testivaiheen ja sertifikaattien tarkastuksen ennen valintaprosessiamme ja kelpuutamme tuotteillemme vain parasta laatua olevat raaka-aineet, toimittajilta, jotka noudattavat eettisiä vaatimuksiamme.

Tuotekehityksemme pohjaa omiin vaikeisiin iho-ongelmiini. Ongelmaiselle iholle, kun monesti on vaikeaa löytää apua tai hoitoa. Siksi korkeinta mahdollista laatua olevat raaka-aineet ovat tärkeääkin tärkeämpiä tuotteidemme toimivuutta ajatellen! Kehnot aineet heikoilla ravintopitoisuuksilla eivät useinkaan pysty ravitsemaan pitkään sairastanutta ja vaikeasti oireilevaa ihoa. Raaka-aineet ovatkin tuotteidemme toimivuuden pohja.

Valmistuipa tuote sitten täällä kauniissa Särkisalon saaristossa taikka Jackien pienessä idyllisessä saippuapajassa, on niiden toimivuus aina yhtä taattua. Jokainen tuotteemme, olipa se sitten Jonin, äitini tai Jackien käsien valmistama, on syntynyt samanlaisella rakkaudella ja tunteenpalolla, kuin ne valmistuivat alussa itseni tekeminä. Meissä jokaisessa asuu rakkaus käsillä tekemiseen ja valmistamiemme tuotteiden täydelliseen toimivuuteen!

Kiitos, että luit!

Jaa kirjoitus

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tämän sivun lomakkeita suojaa Google reCAPTCHA , johon vaikuttavat Googlen yksityisyyden käytännöt  ja palveluehdot.

© Saaren Taika 2022. All rights reserved.

Facebook – Instagram – Pinterest – YouTube

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

0
Kerätty summa

tukemassa

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä – mukana Saaren Taika

AJANKOHTAISTA:

SEURAA NUORISOPROJEKTIN ETENEMISTÄ BLOGISSAMME AVAINSANALLA #NUORISOTYÖ

Saaren Taian ja Aseman Lasten yhteisprojekti Perniön alueen nuorisotyöhön liittyen etsii vapaaehtoisia. 

Etsimme sinua aikuinen – Nuoruuden Veteraani!

Tule tekemään rentoa ja merkityksellistä
vapaaehtoistyötä nuorten kanssa juuri sen verran kuin aikatauluihisi sopii.

 

Lue lisää

Pyydämme apua paikallisten nuorten auttamiseksi

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Saaren Taika päätti lahjoittaa suuren summan paikallisten nuorten hyvinnoinnin parantamiseksi ja haastamme kaikki paikalliset toimijat mukaan!

Tarvitsemme teitä jokaista mukaan jakamaan kustannuksia ja varmistamaan että tämä tärkeä työ pääsee alkamaan paikkakunnallamme ja jatkuu mahdollisimman pitkään.

YKSIN EMME TÄHÄN PYSTY MUTTA YHDESSÄ AIVAN VARMASTI!

Ojennettu käsi kimmeltävä meri taustalla

Saaren Taika (Topaz Oy) avustaa Aseman Lapset ry:tä toteuttamaan vuoden mittaisen kehittämisprojektin Perniön alueella. Projektin arvioitu kustannus on n. 55 000€.

Avustuksen turvin Aseman Lapset Ry työskentelee aktiivisesti Perniön seudun nuorten parissa sekä kehittää paikallista osaamista verkostoitumalla paikallisten nuoriso-, kasvatus-, terveys- ja sosiaalialan toimijoiden kanssa.

Työntekijä myös starttaa vuodeksi Walkers-toiminnan Perniöön ja rekrytoi sekä kouluttaa 4-8 vapaaehtoistyöntekijää, jotka toimivat nuorisotyöntekijän työpareina jalkautuvassa työssä.

Työtä tehdään syrjäytymisen ehkäisemiseksi sekä syrjäytyneiden nuorten parissa toimimiseksi.

Toiminnan pääkohderyhmänä ovat 16-18-vuotiaat päihteillä ja mielenterveydellisesti oireilevat nuoret. Myös muut ikäluokat huomioidaan toiminnassa tarvittaessa ohjaten heille olemassa oleviin palveluihin (rajautuen kuitenkin 13-20-vuotaisiin nuoriin).

Saaren Taika on lupautunut kattamaan kuluista yli 50%, eli n. 30 000€. Nyt etsimme kumppaneita, yrityksiä ja yhdistyksiä jakamaan keskenään tuon puuttuvan osan, eli 25 000€.

Miten asia koskettaa Saaren Taikaa?

Meillä Saaren Taiassa Perniössä työskentelee monen ikäisiä työntekijöitä, myös hyvin nuoria. Perniöläisten nuorten hätä konkretisoitui pahimmalla mahdollisella tavalla, kun kaksi perniöläistä nuorta menehtyivät vain ihan vähän aikaa sitten. Tämä suuri tragedia kosketti paitsi koko pientä paikkakuntaamme, myös työntekijöitämme, joiden osan ystäväpiiriä nuoret olivat.

Otamme syvästi osaa nuorten menehtymisen johdosta ja toivomme pystyvämme antamaan tukeamme kaikille, joita suru on jollakin tapaa koskettanut. 

Konkreettisena ja nopeana keinona ennaltaehkäistä vastaavia lähdimme selvittämään mitä tukea nuorille Perniöön on saatavilla ja tästä alkoi yhteistyö Walkers-toiminnan kanssa.

Nuori istuu sillalla masentuneena auringonlasku on taustalla

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Toiminnan toteuttaja: Aseman Lapset ry

Toiminnan rahoittaja: Saaren Taika, Topaz Oy

Aseman Lapset ry

Aseman Lapset ry on vuonna 1990 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton valtakunnallinen järjestö. Yhdistyksen perustehtävänä on edistää lasten, nuorten, perheiden ja koko yhteiskunnan hyvinvointia sekä ehkäistä syrjäytymistä. Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitettyä ennaltaehkäisevää nuorisotyötä, joka perustuu vapaaehtoisten aikuisten antamaan aikaan ja läsnäoloon.

Lisätietoja:

Minna Lahtela
Valtakunnallinen Walkers-toimintavastaava
p. 040 777 8683

Christian Wentzel
Toiminnanjohtaja
p. 040 900 4889

[email protected]
www.asemanlapset.fi

Topaz Oy & Saaren Taika

Topaz Oy perustettiin vuoden 2018 maaliskuussa jatkumona aikaisemmin toimineelle toiminimiyritykselle. Toiminimen Saaren Taika brändin perustaja, Johanna, oli perustanut vuonna 2013. Pitkään masennusta sairastanut Johanna löysi valokuvaamisesta pakokeinon, joka myöhemmin muuntui valokuvatuotteita myyväksi yritykseksi ja siitä myöhemmin käsityöläisten tuotteita myyväksi verkkokaupaksi.

Saaren Taian ”Taikatehtaaksi” kutsuma päämaja sijaitsee eteläisen Salon saaristossa, Särkisalossa, joka on yksi harvaan asutuimpia saaristokuntia täällä Saaristomerellä. Yritys pyrkii vastuullisuuteen muutenkin kuin ympäristönäkökulmasta. Toimimalla vastuullisesti myös sosiaalisesti ja taloudellisesta näkökulmasta katsottuna.

Nuorisotyön koordinoijat Saaren Taika: Pinja Parviainen, Susanna Nieminen

p. 050 511 7188

[email protected]
www.saarentaika.com

Mukana tukemassa!

Saaren Taika
TT-Välitys Oy

Kukkakatri

Lions Club Perniö

PBC-Invest Oy

Forsström Karl AB 

Puhelin Pate Oy

Suvera Oy

Lisäksi yksityishenkilöiden nimillä tehtyjä lahjoituksia.

ABC Perniö
S-Market Perniö

Päivitämme sivulle lisätietoja asiasta myöhemmin, sekä täydennämme tietoja projektista, mm. tarkan toimintasuunnitelman, aikataulut jne.