Energiaa syksyyn hemmottelevalla vartalon pikakuorinnalla ja kosteutuksella – tarvitset vain 3 tuotetta!

Energiaa syksyyn hemmottelevalla vartalon pikakuorinnalla ja kosteutuksella - tarvitset vain 3 tuotetta (1)

Kun sinusta tuntuu, että voimat on ehtymässä ja kaipaisit pientä piristysruisketta löytääksesi energiaa arjessa jaksamiseen, niin tässä sinulle helppo ja nopea hemmotteluvinkki, jonka avulla jaksat taas virkeämpänä huomiseen!

Tunnelmaa saunaan kynttilöin

Joskus voi olla energiat vähissä ja kaipaa hetken hengähdystä. Aina ei kuitenkaan ole mahdollista ottaa vapaata arjesta ja lähteä jonnekin rentoutumaan. Silloin pieni hengähdyshetki vaikkapa omassa saunassa voi riittää arjen pyörityksestä irtaantumiseen ja mikäpä rentouttavampaa näin syksyllä, kuin sytyttää upeat ja pitkään palavat myrkyttömät Saaren Taika tuoksukynttilät!

tunnelmaa saunaan kynttiöin

Nopea ja virkistävä vartalonhoito

Tähän nopeaan vartalon hemmotteluun et kuitenkaan tarvitse kuin kolme tuotetta!

Särkisalon suolasaippua kuorii jo itsestäänkin, sillä se sisältää Himalajan ruususuolaa ja merisuolaa, joiden kiteet kuorivat samalla, kun suola myös kosteuttaa ihoasi. Kannattaa kuitenkin sujauttaa suolasaippua tähän ihanan pehmeästi kuorivaan ja pesevään sisalnarupussiin, joka tekee kuorinnasta ihanan hellävaraista. 

Vartalon kuorinta suolasaippualla ja saippuapussilla

Särkisalon suolasaippuan sisältämät eteeriset öljyt virkistävät mieltä ja ihoasi

Rosmariinin eteerinen öljy virkistää tuoksullaan aistejasi. Se lievittää stressiä ja vähentää kipuja. Kun hierot saippuaa ihollesi, tee se hitain pyörivin liikkein lihaksiasi samalla saippualla hieroen. Vedä syvään henkeä ja anna stressin tulla uloshengityksen mukana pois elimistöstäsi.

Sitruunaruohon eteerinen öljy raikastaa hengitysilmaa ja nostaa mielialaa. Se auttaa myös vähentämään stressiä. Anna saippuavaahdon vaikuttaa ihollasi ja tunne kuinka se saa aistisi rentoutumaan.

Seetripuun eteerinen öljy auttaa ajatuksiasi  selkeytymään ja lievittää myös stressiä. Käy vielä uudestaan vartalon joka kolkka hieroen läpi ja huuhdo sitten itsesi lämpimästä vedestä nauttien.

hieroo saippuapussilla lihaksia suihkussa

Kuivaa ihosi hellästi painellen pehmeään hamam-pyyhkeeseen ja kosteuta sen jälkeen vartalosi iho kauttaaltaan karhunvatukalta tuoksuvalla avokado shea vartalovoiteella. Täyteläisen kermainen voide kruunaa aistielämyksesi ja saa sinut tuntemaan olosi rentoutuneeksi, voimaantuneeksi ja upeaksi! Voide käy päästä varpaisiin, etkä välttämättä tarvitse tällä kertaa muita voiteita!

Huomenna, kun heräät, olet toivottavasti energisempi ja rentoutuneempi!

Katso lisää hemmotteluvinkkejä blogistamme:

NÄILLÄ VINKEILLÄ SAAT KIPINÄÄ SUHTEESEESI

HAMAM-PYYHKEILLÄ
AITOA TURKKILAISTA KYLPYLÄ TUNNELMAA!

NÄIN TEET KYLPYHUONEESEESI UPEAN KOTISPAN! LOMALLA KOTONA

Voit ostaa artikkelissa mainitut tuotteet Saaren Taika verkkokaupasta tai alla näkyvästä tuoteupotuksesta:

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.