Vinkkimme tehokkaampaan ihonhoitoon Saaren Taika tuotteilla

vinkkimme tehokkaampaan ihonhoitoon Saaren Taika tuotteilla

Ravitse ihoasi oikein

Jokainen iho tarvitsee erilaista hoitoa riippuen ihotyypistä. Jotta pystyt hoitamaan omaa ihoasi parhaalla mahdollisella tavalla, on hyvä tietää, että mitä oma iho oikeastaan tarvitsee.

Rasvaiselle iholle kannattaa valita eri tuote kuin hyvin kuivalle iholle. Vääränlainen ihonhoitotuote saattaakin pahentaa ihosi ongelmia entisestään.

Opi tuntemaan ihosi

Jotta osaisit lähteä miettimään ihosi oikeanlaista hoitoa sekä sille parhaiten sopivien uusien tuotteiden hankkimista, kannattaa ihan ensin selvittää oma ihotyyppisi (tarvittaessa autamme sinua ihotyyppisi selvittämisessä sähköpostilla).

Kuiva iho

Kuiva iho on kiristelevä ja sa saattaa myös hilseillä.

Rasvainen iho

Rasvainen iho taas kiiltelee ja tuntuukin usein rasvaiselta.

Epäpuhdas iho

Epäpuhtaassa ihossa näkyy yleensä näppyjä ja mustapäitä.

Sekaiho

Jos kaikki edellä mainitut asiat kuulostavat tutulta, on sinulla todennäköisesti sekaiho.

Normaali iho

Pehmeä ja kimmoisa iho, jossa ei yleensä näy epäpuhtauksia, on normaali. 

Ihotyyppisi voi myös muuttua vuosien mittaan. Ennen rasvainen iho voikin nykyään olla kuiva. Jos olet epävarma omasta ihotyypistäsi, niin voit selvittää asiaa myös ammattilaisen kanssa. Kysy asiasta kosmetologiltasi tai laita vaikka meille viestiä, niin selvitetään asiaa yhdessä! Kun olet selvittänyt oman ihotyyppisi, osaat valita juuri omalle ihollesi hyviä ja tarpeellisia tuotteita. Tavoitteena on saada hyvinvoiva ja tasapainoinen iho.

Millaista puhdistusta ihosi tarvitsee?

Tärkeintä ihonhoidossa on muistaa huolellinen puhdistus sekä riittävä kosteutus. Kaikki siinä välissä tapahtuva on plussaa, mutta kannattaa muistaa, että myös ihon liiallinen hoito saattaa loppujen lopuksi tehdä ihosi voinnille hallaa. 

Hellävarainen ihonpuhdistus on ihotyypistä riippumatta tärkeää, sillä hellävarainen sopii myös herkälle iholle eikä hellävarainen ole liian pesevä, joka saattaa kuivattaa tai aiheuttaa pitkällä juoksulla näppyjä.

Saaren Taika Teepuusaippua on hellävarainen saippua kasvojen pesuun ja se sopii kaikille ihotyypeille. Antiseptisen teepuun eteerisen öljyn ansiosta siitä on kuitenkin erityisesti hyötyä rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle ja kutiavasta ihosta kärsiville.

Saippuan sisältämä luomu extra-virgin oliiviöljy puhdistaa ihoasi poistamatta siitä sen luonnollisia rasvoja, jolloin ihosi jää kosteutetun tuntuiseksi. Näin se sopii hyvin myös kuivalle iholle. 

Erittäin kuivalle ja esimerkiksi atooppiselle iholle kannattaa valita puhdistukseen suolasaippua. Saariston suolasaippuan sisältämä Kuolleenmeren suola sisältää runsain määrin mineraaleja, joiden ansiosta saippua on ihollesi erittäin kosteuttava ja hoitava. Suola sitoo kosteuden ihollesi ja auttaa ihoasi pitämään kosteustasapainonsa. 

Ruusufinni-iholle, couperosa iholle tai muuten vaan punoittavalle iholle sopii loistavasti ihoa rauhoittava Tyrni Luksus Spa saippua, joka tasoittaa ihon värieroja. Saippuan sisältämän puhdistavan kaoliinisaven ansiosta se sopii myös epäpuhtaalle iholle.

Millaista kosteutusta ihosi tarvitsee?

Kuivalle iholle kannattaa valita myös eri kosteusvoide kuin rasvaiselle iholle. Kuivan ihon hoitoon käytetään runsaasti kosteutusta tarjoavia kosmetiikkatuotteita ja rasvaisen ihon hoitoon. Rasvoittuvalle iholle kannattaa valita kevyt kosteusvoide, jolla saadaan hillittyä talin tuotantoa. Kannattaa muistaa, että rasvaista ihoa ei kannata jättää kosteuttamatta, lopulta, se saattaa olla syy, tai ainakin osasyy, miksi iho yleensäkin liika rasvoittuu!

Kuivalle iholle sopii loistavasti esimerkiksi sheavoita ja kauransiemenöljyä sisältävä Aloe Vera 24H kosteuttaja, joka antaa pitkäkestoista kosteutusta sekä auttaa rauhoittamaan herkkää ihoa. Sheavoi toimii runsaana A-vitamiinin lähteenä ja helpottaa kuivaa ja kutiavaa ihoa.

Tämä yhdistettynä Aloe Veraan ja kauransiemenöljyyn luo erittäin tehokkaasti vaikuttavan yhdistelmän, joka pitää ihosi hyvin ravittuna ja kosteutettuna.

Voide on tuoksuton ja sopii myös nuorille!

Rasvoittuvalle iholle sopii Hyaluronihappo & Vitamiinit ACE kosteuttaja, joka on kosteuttava ja juonteita tasaava voide, mutta joka ei silti jätä ihoa rasvaisen tuntuiseksi.

Intensiivinen yhdistelmä vitamiini A:ta, C:tä ja E:tä tehostaa ja tasoittaa ihon toimintoja. A-vitamiini (kasvisretinoli) uudistaa ihoasi ja ehkäisee mm. näppyjen syntymistä.

Voiteessa on mieto unisex tuoksu ja tämä voide onkin sekä miesten, että naisten suosiossa!

Siirry Saaren Taika verkkokauppaan tutustumaan luonnonkosmetiikan ihonhoitotuotteisiimme!

Jaa kirjoitus

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tämän sivun lomakkeita suojaa Google reCAPTCHA , johon vaikuttavat Googlen yksityisyyden käytännöt  ja palveluehdot.

© Saaren Taika 2022. All rights reserved.

Facebook – Instagram – Pinterest – YouTube

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

0
Kerätty summa

tukemassa

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä – mukana Saaren Taika

AJANKOHTAISTA:

SEURAA NUORISOPROJEKTIN ETENEMISTÄ BLOGISSAMME AVAINSANALLA #NUORISOTYÖ

Saaren Taian ja Aseman Lasten yhteisprojekti Perniön alueen nuorisotyöhön liittyen etsii vapaaehtoisia. 

Etsimme sinua aikuinen – Nuoruuden Veteraani!

Tule tekemään rentoa ja merkityksellistä
vapaaehtoistyötä nuorten kanssa juuri sen verran kuin aikatauluihisi sopii.

 

Lue lisää

Pyydämme apua paikallisten nuorten auttamiseksi

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Saaren Taika päätti lahjoittaa suuren summan paikallisten nuorten hyvinnoinnin parantamiseksi ja haastamme kaikki paikalliset toimijat mukaan!

Tarvitsemme teitä jokaista mukaan jakamaan kustannuksia ja varmistamaan että tämä tärkeä työ pääsee alkamaan paikkakunnallamme ja jatkuu mahdollisimman pitkään.

YKSIN EMME TÄHÄN PYSTY MUTTA YHDESSÄ AIVAN VARMASTI!

Ojennettu käsi kimmeltävä meri taustalla

Saaren Taika (Topaz Oy) avustaa Aseman Lapset ry:tä toteuttamaan vuoden mittaisen kehittämisprojektin Perniön alueella. Projektin arvioitu kustannus on n. 55 000€.

Avustuksen turvin Aseman Lapset Ry työskentelee aktiivisesti Perniön seudun nuorten parissa sekä kehittää paikallista osaamista verkostoitumalla paikallisten nuoriso-, kasvatus-, terveys- ja sosiaalialan toimijoiden kanssa.

Työntekijä myös starttaa vuodeksi Walkers-toiminnan Perniöön ja rekrytoi sekä kouluttaa 4-8 vapaaehtoistyöntekijää, jotka toimivat nuorisotyöntekijän työpareina jalkautuvassa työssä.

Työtä tehdään syrjäytymisen ehkäisemiseksi sekä syrjäytyneiden nuorten parissa toimimiseksi.

Toiminnan pääkohderyhmänä ovat 16-18-vuotiaat päihteillä ja mielenterveydellisesti oireilevat nuoret. Myös muut ikäluokat huomioidaan toiminnassa tarvittaessa ohjaten heille olemassa oleviin palveluihin (rajautuen kuitenkin 13-20-vuotaisiin nuoriin).

Saaren Taika on lupautunut kattamaan kuluista yli 50%, eli n. 30 000€. Nyt etsimme kumppaneita, yrityksiä ja yhdistyksiä jakamaan keskenään tuon puuttuvan osan, eli 25 000€.

Miten asia koskettaa Saaren Taikaa?

Meillä Saaren Taiassa Perniössä työskentelee monen ikäisiä työntekijöitä, myös hyvin nuoria. Perniöläisten nuorten hätä konkretisoitui pahimmalla mahdollisella tavalla, kun kaksi perniöläistä nuorta menehtyivät vain ihan vähän aikaa sitten. Tämä suuri tragedia kosketti paitsi koko pientä paikkakuntaamme, myös työntekijöitämme, joiden osan ystäväpiiriä nuoret olivat.

Otamme syvästi osaa nuorten menehtymisen johdosta ja toivomme pystyvämme antamaan tukeamme kaikille, joita suru on jollakin tapaa koskettanut. 

Konkreettisena ja nopeana keinona ennaltaehkäistä vastaavia lähdimme selvittämään mitä tukea nuorille Perniöön on saatavilla ja tästä alkoi yhteistyö Walkers-toiminnan kanssa.

Nuori istuu sillalla masentuneena auringonlasku on taustalla

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Toiminnan toteuttaja: Aseman Lapset ry

Toiminnan rahoittaja: Saaren Taika, Topaz Oy

Aseman Lapset ry

Aseman Lapset ry on vuonna 1990 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton valtakunnallinen järjestö. Yhdistyksen perustehtävänä on edistää lasten, nuorten, perheiden ja koko yhteiskunnan hyvinvointia sekä ehkäistä syrjäytymistä. Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitettyä ennaltaehkäisevää nuorisotyötä, joka perustuu vapaaehtoisten aikuisten antamaan aikaan ja läsnäoloon.

Lisätietoja:

Minna Lahtela
Valtakunnallinen Walkers-toimintavastaava
p. 040 777 8683

Christian Wentzel
Toiminnanjohtaja
p. 040 900 4889

[email protected]
www.asemanlapset.fi

Topaz Oy & Saaren Taika

Topaz Oy perustettiin vuoden 2018 maaliskuussa jatkumona aikaisemmin toimineelle toiminimiyritykselle. Toiminimen Saaren Taika brändin perustaja, Johanna, oli perustanut vuonna 2013. Pitkään masennusta sairastanut Johanna löysi valokuvaamisesta pakokeinon, joka myöhemmin muuntui valokuvatuotteita myyväksi yritykseksi ja siitä myöhemmin käsityöläisten tuotteita myyväksi verkkokaupaksi.

Saaren Taian ”Taikatehtaaksi” kutsuma päämaja sijaitsee eteläisen Salon saaristossa, Särkisalossa, joka on yksi harvaan asutuimpia saaristokuntia täällä Saaristomerellä. Yritys pyrkii vastuullisuuteen muutenkin kuin ympäristönäkökulmasta. Toimimalla vastuullisesti myös sosiaalisesti ja taloudellisesta näkökulmasta katsottuna.

Nuorisotyön koordinoijat Saaren Taika: Pinja Parviainen, Susanna Nieminen

p. 050 511 7188

[email protected]
www.saarentaika.com

Mukana tukemassa!

Saaren Taika
TT-Välitys Oy

Kukkakatri

Lions Club Perniö

PBC-Invest Oy

Forsström Karl AB 

Puhelin Pate Oy

Suvera Oy

Lisäksi yksityishenkilöiden nimillä tehtyjä lahjoituksia.

ABC Perniö
S-Market Perniö

Päivitämme sivulle lisätietoja asiasta myöhemmin, sekä täydennämme tietoja projektista, mm. tarkan toimintasuunnitelman, aikataulut jne.