Yhteistyökumppanimme Ranskassa

Tässä blogikirjoituksessa esittelen teille upean ranskalaisen yhteistyökumppanimme Jackien, joka valmistaa joitakin saippuatuotteitamme käsityönä salaisia reseptejämme noudattaen ja läheltä saatavilla raaka-aineilla eräässä pienessä, alle tuhannen ihmisen kylässä Etelä-Ranskassa.

Löysimme Jackien ammattikosmetiikanvalmistajien verkostosta ja meidän eettiset- sekä luonnollisuuteen pohjautuvat ideologiamme synkkasivat heti ensi keskustelusta lähtien!

Jackie on valmistanut käsintehtyä saippuaa vuodesta 2012 ja hänen ideologiaansa kuuluu myös luonnolliset, läheltä hankitut raaka-aineet, vegaanisuus ja eläinkokeettomuus, sekä raaka-aineiden eettisyys, kuten meillä itsellämmekin!

Jackien saippuatehdas sijaitsee Etelä-Ranskassa, pienessä kylässä jonkin matkan päässä Välimeren rannoista.

Kiitos Jackie, että pelastit meidät pulasta ja autat meitä pitämään nuo suosikit jatkuvasti asiakkaidemme saatavilla ja kiitos, että sain esitellä sinut blogissamme 🙂

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

Kirjoittaja on Saaren Taika brändin luoja sekä Saaren Taika -tuotteiden kehittäjä, jolla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto sekä luonnonkosmetiikan valmistuksen tutkinto.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä