Vältä näitä! Ripsivärin käytön yleisimmät virheet.

Miksi ripsiväri varisee päivän aikana poskille? Entä mistä johtuvat ripsiväriharjaan jäävät väriklimpit, kun sen nostaa säiliöstä? Tässä artikkelissa kerron yleisimpiä virheitä, joita ripsivärin käytössä usein tehdään ja kuinka näistä ongelmista pääsee eroon!

Rispsiväri varisee

Yksi yleisimmistä ongelmista ripsivärin käytössä on se, että väri varisee päivän aikana silmien alle ja ripset näyttävät päivän päätteeksi aivan erilaisilta kuin aamulla.

Ripsivärin variseminen johtuu usein  siitä, että ripsiväriä on lisätty ripsiin toinen kerros liian nopeasti! Kannattaa siis lisätä toinen kerros vasta, kun ripsiväri on melkein kuivunut, eikä se ole enää märkä. Kaksi kerrosta on maksimi määrä, mikä ripsiväriä kannattaa kerrostaa. Eikä ripsiväriä pidä lisäillä pitkin päivää, kuten esim huulipunaa. 

Ripsiväriä levitetään pitkin huolellisin  vedoin ja tähän kannattaa kiinnittää huomiota, kun seuraavan kerran laittaa ripsiväriä. Seuraa tarkoi mitä kätesi tekee, levittääkö se ripsiväriä nopein lyhyin vedoin, jolloin ripsivärikerroksia voi paikka paikoin tulla jopa 10, vai vedätkö yhden pitkän ja rauhallisen alhaalta ylös asti -kerroksen, jonka jälkeen odotat 30-45 sekuntia ja vedät toisen pitkän ja rauhallisen kerroksen?

Joillakin ripset saattavat luonnostaan olla karheat ja kuivat, eikä ripsien omaa laatua ei juurikaan pysty muuttamaan. Ripsien tuntumaa voi parantaa esimerkiksi ripsiöljyllä, jota kannatta laittaa illalla ennen nukkumaan menoa puhtaille ripsille.

Harjaan tulee liikaa väriä

Toinen yleinen ongelma on, että ripsiväriharjaan tulee liikaa väriä ja meikkaaminen voi olla aikamoista suttaamista.

Tässä onkin erittäin tärkeää muistaa, että harjaa ei saisi ns. pumpata säiliössä, ennen kuin sen nostaa sieltä ulos.

Kun harjaa pumppaa ensin ylös-alas muutaman kerran ja nostaa sitten nopeasti ulos säiliöstä, niin väri paakkuuntuu harjan juureen. Pumppaaminen vie myös ilmaa säiliöön, jolloin ripsiväri kuivuu nopeammin.

Ylimääräistä väriä ei kannata myöskään pyyhkiä ripsivärituubin suuaukkoon, sillä kuivahtanut ripsiväri päätyy suuaukosta takaisin säiliöön, ja se ei ole hyväksi ripsivärille ja sen säilymiselle.

Kannattaakin siis rauhallisesti kiertää ripsivärin korkki auki ja nostaa harja heti hitaasti ulos säiliöstä. Näin klimppejä ei pääse syntymään ja harjaan tulee juuri sopiva määrä väriä kerralla. Olen itse testannut tämän vinkin Saaren Taika Ecolution 3in1 Volume ripsivärillä ja todennut erittäin toimivaksi!

Ripsiväri tahraa

Jos ripsivärisi tahraa päivänmittaan ylä- tai alaluomiasi, niin kiinnitä huomiota seuraaviin seikkoihin:

Pese myös luomet päivittäin kasvojenpesun yhteydessä, jottei niissä ole talia tai rasvaa, joka saattaa liuottaa ripsiväriä ripsistä päivän mittaan luomille.

Jos ongelma jatkuu, niin voit pohjustaa luomet ja ripset ohuella kerroksella puuteria, joka hillitsee ihon rasvoittumista päivän mittaan ja ehkäisee ripsivärin liukenemista iholle. 

Saaren Taika ripsiväri ja sen pakkaus esillä

Saaren Taika Ecolution 3in1 Volume Mascara

Saaren Taika Ecolution luonnollinen 3in1 ripsiväri antaa ripsille pituutta ja tuuheutta ilman paakkuja. Sen luonnolliset öljyt hoitavat ja kosteuttavat ripsiä antaen samalla suojaa ulkoisilta rasituksilta!

Ripsiväri lähtee pois parhaiten esim. Ruusu misellivedellä tai Ruusu kasvovedellä sekä vanulapulla.

Mikäli silmissä on muutakin meikkiä, suosittelemme käyttämään Saaren Taika meikinpoistoainetta. Voit pestä pelkän ripsivärin myös ihan lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla. Varo aineiden joutumista silmiin!

Vaikka Saaren Taika ripsiväri lähteekin hyvin myös pelkällä vedellä, kannattaa meikin poistoon käyttää joko Saaren Taika Teepuusaippuaa, kasvovettä tai meikinpoistajaa. Löydät ne Saaren Taian valikoimasta!

Ostoksille Saaren Taika Shopiin pääset tästä!

Jaa kirjoitus

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tämän sivun lomakkeita suojaa Google reCAPTCHA , johon vaikuttavat Googlen yksityisyyden käytännöt  ja palveluehdot.

© Saaren Taika 2022. All rights reserved.

Facebook – Instagram – Pinterest – YouTube

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

0
Kerätty summa

tukemassa

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä – mukana Saaren Taika

AJANKOHTAISTA:

SEURAA NUORISOPROJEKTIN ETENEMISTÄ BLOGISSAMME AVAINSANALLA #NUORISOTYÖ

Saaren Taian ja Aseman Lasten yhteisprojekti Perniön alueen nuorisotyöhön liittyen etsii vapaaehtoisia. 

Etsimme sinua aikuinen – Nuoruuden Veteraani!

Tule tekemään rentoa ja merkityksellistä
vapaaehtoistyötä nuorten kanssa juuri sen verran kuin aikatauluihisi sopii.

 

Lue lisää

Pyydämme apua paikallisten nuorten auttamiseksi

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Saaren Taika päätti lahjoittaa suuren summan paikallisten nuorten hyvinnoinnin parantamiseksi ja haastamme kaikki paikalliset toimijat mukaan!

Tarvitsemme teitä jokaista mukaan jakamaan kustannuksia ja varmistamaan että tämä tärkeä työ pääsee alkamaan paikkakunnallamme ja jatkuu mahdollisimman pitkään.

YKSIN EMME TÄHÄN PYSTY MUTTA YHDESSÄ AIVAN VARMASTI!

Ojennettu käsi kimmeltävä meri taustalla

Saaren Taika (Topaz Oy) avustaa Aseman Lapset ry:tä toteuttamaan vuoden mittaisen kehittämisprojektin Perniön alueella. Projektin arvioitu kustannus on n. 55 000€.

Avustuksen turvin Aseman Lapset Ry työskentelee aktiivisesti Perniön seudun nuorten parissa sekä kehittää paikallista osaamista verkostoitumalla paikallisten nuoriso-, kasvatus-, terveys- ja sosiaalialan toimijoiden kanssa.

Työntekijä myös starttaa vuodeksi Walkers-toiminnan Perniöön ja rekrytoi sekä kouluttaa 4-8 vapaaehtoistyöntekijää, jotka toimivat nuorisotyöntekijän työpareina jalkautuvassa työssä.

Työtä tehdään syrjäytymisen ehkäisemiseksi sekä syrjäytyneiden nuorten parissa toimimiseksi.

Toiminnan pääkohderyhmänä ovat 16-18-vuotiaat päihteillä ja mielenterveydellisesti oireilevat nuoret. Myös muut ikäluokat huomioidaan toiminnassa tarvittaessa ohjaten heille olemassa oleviin palveluihin (rajautuen kuitenkin 13-20-vuotaisiin nuoriin).

Saaren Taika on lupautunut kattamaan kuluista yli 50%, eli n. 30 000€. Nyt etsimme kumppaneita, yrityksiä ja yhdistyksiä jakamaan keskenään tuon puuttuvan osan, eli 25 000€.

Miten asia koskettaa Saaren Taikaa?

Meillä Saaren Taiassa Perniössä työskentelee monen ikäisiä työntekijöitä, myös hyvin nuoria. Perniöläisten nuorten hätä konkretisoitui pahimmalla mahdollisella tavalla, kun kaksi perniöläistä nuorta menehtyivät vain ihan vähän aikaa sitten. Tämä suuri tragedia kosketti paitsi koko pientä paikkakuntaamme, myös työntekijöitämme, joiden osan ystäväpiiriä nuoret olivat.

Otamme syvästi osaa nuorten menehtymisen johdosta ja toivomme pystyvämme antamaan tukeamme kaikille, joita suru on jollakin tapaa koskettanut. 

Konkreettisena ja nopeana keinona ennaltaehkäistä vastaavia lähdimme selvittämään mitä tukea nuorille Perniöön on saatavilla ja tästä alkoi yhteistyö Walkers-toiminnan kanssa.

Nuori istuu sillalla masentuneena auringonlasku on taustalla

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Toiminnan toteuttaja: Aseman Lapset ry

Toiminnan rahoittaja: Saaren Taika, Topaz Oy

Aseman Lapset ry

Aseman Lapset ry on vuonna 1990 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton valtakunnallinen järjestö. Yhdistyksen perustehtävänä on edistää lasten, nuorten, perheiden ja koko yhteiskunnan hyvinvointia sekä ehkäistä syrjäytymistä. Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitettyä ennaltaehkäisevää nuorisotyötä, joka perustuu vapaaehtoisten aikuisten antamaan aikaan ja läsnäoloon.

Lisätietoja:

Minna Lahtela
Valtakunnallinen Walkers-toimintavastaava
p. 040 777 8683

Christian Wentzel
Toiminnanjohtaja
p. 040 900 4889

[email protected]
www.asemanlapset.fi

Topaz Oy & Saaren Taika

Topaz Oy perustettiin vuoden 2018 maaliskuussa jatkumona aikaisemmin toimineelle toiminimiyritykselle. Toiminimen Saaren Taika brändin perustaja, Johanna, oli perustanut vuonna 2013. Pitkään masennusta sairastanut Johanna löysi valokuvaamisesta pakokeinon, joka myöhemmin muuntui valokuvatuotteita myyväksi yritykseksi ja siitä myöhemmin käsityöläisten tuotteita myyväksi verkkokaupaksi.

Saaren Taian ”Taikatehtaaksi” kutsuma päämaja sijaitsee eteläisen Salon saaristossa, Särkisalossa, joka on yksi harvaan asutuimpia saaristokuntia täällä Saaristomerellä. Yritys pyrkii vastuullisuuteen muutenkin kuin ympäristönäkökulmasta. Toimimalla vastuullisesti myös sosiaalisesti ja taloudellisesta näkökulmasta katsottuna.

Nuorisotyön koordinoijat Saaren Taika: Pinja Parviainen, Susanna Nieminen

p. 050 511 7188

[email protected]
www.saarentaika.com

Mukana tukemassa!

Saaren Taika
TT-Välitys Oy

Kukkakatri

Lions Club Perniö

PBC-Invest Oy

Forsström Karl AB 

Puhelin Pate Oy

Suvera Oy

Lisäksi yksityishenkilöiden nimillä tehtyjä lahjoituksia.

ABC Perniö
S-Market Perniö

Päivitämme sivulle lisätietoja asiasta myöhemmin, sekä täydennämme tietoja projektista, mm. tarkan toimintasuunnitelman, aikataulut jne.