Tuotemerkit

tuotemerkkimme

saaren taika professional kosmetologien ihonhoitosarja NETTIKOKO (26)
luonnonkosmetiikka valmistus (1)

Ylellisyyttä, tyylikkyyttä ja korkealaatuista kauneudenhoitoa

Korkeiden raaka-aine standardiemme sekä tuotearviointiemme ansiosta pystymme tarjoamaan Sinulle huippulaadukkaita, hellävaraisia ja erittäin tehokkaita ihonhoitotuotteita.

Saaren Taika®

Käsityönä valmistuvat Saaren Taika luonnonkosmetiikkatuotteet on suunniteltu erityisesti herkälle iholle sekä vaikeiden iho-ongelmien hoitoon.

Korkealuokkaiset raaka-aineet tekevät tuotteista tehokkaita ja toimivia.

Saaren Taika tuoteperheeseen kuuluu ihonhoitotuotteiden lisäksi kodinhoitoon, sisustukseen ja vapaa-aikaan liittyviä tuotteita.

Saaren Taika luonnonkosmetiikka sekä ekosiivoustuotteet ovat 100% biohajoavia ja 100% luonnollisia.

Luonnonkosmetiikkatuotteet sekä ekosiivoustuotteet valmistuvat Jonin ja Sirkan tekeminä käsityönä Särkisalossa, jonka lisäksi meillä on sopimusvalmistajana yksi ranskalainen naisyrittäjä, joka valmistaa tuotteemme käsityönä salaisia reseptejämme noudattaen ja läheltä saatavilla raaka-aineilla eräässä pienessä, alle tuhannen ihmisen kylässä Etelä-Ranskassa.

Kynttilämme ja huonetuoksumme valmistuvat käsityönä ja pääasiassa ekoystävällisistä raaka-aineista pienessä perheyrityksessä Ruotsissa,  ja hamam-pyyhkeitämme valmistavat taitavat kutojat vakuutettuina ja hyvissä työolosuhteissa Turkissa Öko-Tex sertifioidusta puuvillasta. Eteeriset öljymme me valmistutamme eurooppalaisella valmistajalla, jolla on vuosikymmenten kokemus laadukkaiden luomulaatuisten eteeristen öljyjen tuottamisesta.

Saaren Taika Teepuusaippua sopii akneiholle ja rasvaiselle iholle
saaren taika professional hyaluronihapposeerumi

Saaren Taika Professional

Saaren Taika Professional -sarja on kosmetologeille ja kauneushoitoloihin kehitetty ihonhoitosarja, jonka tuotteet on kehitetty vastaamaan pohjoismaisen ihon vaatimuksia.

Professional -sarjan kauneustuotteet valmistetaan tarkoin valituista erittäin korkealaatuisista ja ensisijaisesti luomulaatuisista raaka-aineista. Tuotteet valmistetaan Englannissa.

Saaren Taika Ecolution ja No:1 Eco®

Saaren Taika Ecolution- ja No:1 Eco by Saaren Taika -sarjan tuotteet on suunniteltu laatutietoiselle käyttäjälle.

Tieteellisesti tutkitut raaka-aine yhdistelmät on kehitetty pohjoismaista ihoa silmällä pitäen.

Sarjoissa yhdistyy pohjoismaisen ihon vaatimukset ja johtavien eurooppalaisten luonnonkosmetiikkavalmistajien tieteellinen kehitystyö.

Parhaat mahdolliset raaka-aineet perinteisiltä tuntuvissa turvallisissa tuotteissa helpottavat siirtymistä luonnollisempaan arkeen. 

Tuotteita valmistetaan useissa eri maissa EU:ssa ja EU:n ulkopuolella. Valmistajamme käyttävät sertifioituja (mm. ECOCERT, Vegan, COSMOS, Soil Association, Cruelty Free) raaka-aineita eettisistä lähteistä.

no1 eco ja ecolution sarjat
Mustikka kasvisretinoli kasvovoide ekologisessa puurasiassa sinulle, joka haluat kasvojesi hehkuvan! (1)

Chosen by Johanna

Puhtaasta saaristoluonnosta käsin kerätyt raaka-aineet uutetaan itse tehokkaiksi täsmäaineiksi korkealaatuisiin luonnollisiin kosmetiikkatuotteisiin.

Tuotteet valmistetaan käsityönä Särkisalossa.