Tuotemerkit

tuotemerkkimme

Ylellisyyttä, tyylikkyyttä ja korkealaatuista kauneudenhoitoa

Korkeiden raaka-aine standardiemme sekä tuotearviointiemme ansiosta pystymme tarjoamaan Sinulle huippulaadukkaita, hellävaraisia ja erittäin tehokkaita ihonhoitotuotteita.

Saaren Taika®

Käsityönä valmistuvat Saaren Taika luonnonkosmetiikkatuotteet on suunniteltu erityisesti herkälle iholle sekä vaikeiden iho-ongelmien hoitoon.

Korkealuokkaiset raaka-aineet tekevät tuotteista tehokkaita ja toimivia.

Saaren Taika tuoteperheeseen kuuluu ihonhoitotuotteiden lisäksi kodinhoitoon, sisustukseen ja vapaa-aikaan liittyviä tuotteita.

Saaren Taika luonnonkosmetiikka sekä ekosiivoustuotteet ovat 100% biohajoavia ja 100% luonnollisia.

Luonnonkosmetiikkatuotteet sekä ekosiivoustuotteet valmistuvat Jonin ja Sirkan tekeminä käsityönä Särkisalossa, jonka lisäksi meillä on sopimusvalmistajana yksi ranskalainen naisyrittäjä, joka valmistaa tuotteemme käsityönä salaisia reseptejämme noudattaen ja läheltä saatavilla raaka-aineilla eräässä pienessä, alle tuhannen ihmisen kylässä Etelä-Ranskassa.

Kynttilämme ja huonetuoksumme valmistuvat käsityönä ja pääasiassa ekoystävällisistä raaka-aineista pienessä perheyrityksessä Ruotsissa,  ja hamam-pyyhkeitämme valmistavat taitavat kutojat vakuutettuina ja hyvissä työolosuhteissa Turkissa Öko-Tex sertifioidusta puuvillasta. Eteeriset öljymme me valmistutamme eurooppalaisella valmistajalla, jolla on vuosikymmenten kokemus laadukkaiden luomulaatuisten eteeristen öljyjen tuottamisesta.

Saaren Taika Professional

Saaren Taika Professional -sarja on kosmetologeille ja kauneushoitoloihin kehitetty ihonhoitosarja, jonka tuotteet on kehitetty vastaamaan pohjoismaisen ihon vaatimuksia.

Professional -sarjan kauneustuotteet valmistetaan tarkoin valituista erittäin korkealaatuisista ja ensisijaisesti luomulaatuisista raaka-aineista. Tuotteet valmistetaan Englannissa.

Saaren Taika Ecolution ja No:1 Eco®

Saaren Taika Ecolution- ja No:1 Eco by Saaren Taika -sarjan tuotteet on suunniteltu laatutietoiselle käyttäjälle.

Tieteellisesti tutkitut raaka-aine yhdistelmät on kehitetty pohjoismaista ihoa silmällä pitäen.

Sarjoissa yhdistyy pohjoismaisen ihon vaatimukset ja johtavien eurooppalaisten luonnonkosmetiikkavalmistajien tieteellinen kehitystyö.

Parhaat mahdolliset raaka-aineet perinteisiltä tuntuvissa turvallisissa tuotteissa helpottavat siirtymistä luonnollisempaan arkeen. 

Tuotteita valmistetaan useissa eri maissa EU:ssa ja EU:n ulkopuolella. Valmistajamme käyttävät sertifioituja (mm. ECOCERT, Vegan, COSMOS, Soil Association, Cruelty Free) raaka-aineita eettisistä lähteistä.

Chosen by Johanna

Puhtaasta saaristoluonnosta käsin kerätyt raaka-aineet uutetaan itse tehokkaiksi täsmäaineiksi korkealaatuisiin luonnollisiin kosmetiikkatuotteisiin.

Tuotteet valmistetaan käsityönä Särkisalossa.