Ylellisyyttä, tyylikkyyttä ja korkealaatuista kauneudenhoitoa

Korkeiden raaka-aine standardiemme sekä tuotearviointiemme ansiosta pystymme tarjoamaan Sinulle huippulaadukkaita, hellävaraisia ja erittäin tehokkaita ihonhoitotuotteita.

Saaren Taika

Käsityönä valmistuvat Saaren Taika kosmetiikkatuotteet on suunniteltu erityisesti herkälle iholle sekä vaikeiden iho-ongelmien hoitoon.

Korkealuokkaiset raaka-aineet tekevät tuotteista tehokkaita ja toimivia.

TEEPUUSAIPPUA

Nopea, tehokas, luonnollinen ja hellävarainen apu iho-ongelmille!

 

Saaren Taika Teepuusaippua auttaa ehkäisemään näppyjä ja muita ihon ongelmia. Se on antibakteerinen, vegaaninen, luonnollinen ja suunniteltu ongelmaisen ihon päivittäiseen pesuun.

Saaren Taika tuoteperheeseen kuuluu ihonhoitotuotteiden lisäksi kodinhoitoon, sisustukseen ja vapaa-aikaan liittyviä tuotteita.


Shoppaile Saaren Taikaa

Saaren Taika Professional

Saaren Taika Professional -sarjan tuotteet on suunniteltu suomalaiselle iholle. Ne valmistuvat tarkoituksiinsa harkiten valituista erittäin korkealaatuisista ja ensisijaisesti luomulaatuisista raaka-aineista. 

HYALURONIHAPPO SEERUMI

Pehmeä ja säteilevä iho!

Kasvoseerumi, joka on tieteellisesti koottu yhdistelmä Hyaluronihappoa, B5 vitamiinia ja hedelmäuutetta. Seerumi tarjoaa iholle nuorekkuutta ja huomattavaa pehmeyttä. Se tuo iholle myös joustavuutta ja säteilyä. Iho näyttää ravitulta ja elvytetyltä.

Professional -sarjan tuotteet ovat parabeenittomia ja sulfaatittomia. Sarja on suunnattu ammattilaiskäyttöön kosmetologeille ja kauneushoitoloihin.


Shoppaile Professional -sarjaa

Saaren Taika Ecolution

Ylellisyyttä, tyylikkyyttä ja korkealaatuista kauneudenhoitoa ihollesi tarjoaa Saaren Taika Ecolution -sarjan tuotteet. Korkeiden raaka-aine standardiemme sekä tuotearviointiemme ansiosta pystymme tarjoamaan Sinulle huippulaadukkaita, hellävaraisia ja erittäin tehokkaita ihonhoitotuotteita.

TULOSSA!

Jotakin ihanaa aivan pian!

Saaren Taika Ecolution -sarjan tuotteet on suunniteltu laatutietoiselle käyttäjälle. Tieteellisesti tutkitut raaka-aine yhdistelmät on kehitetty suomalaista ihoa silmällä pitäen. Tuotteet ovat parabeenittomia ja sulfaatittomia.


Shoppaile Ecolution -sarjaa

No:1 Eco by Saaren Taika

No:1 Eco by Saaren Taika tuotesarjassa yhdistyy suomalaisen ihon vaatimukset ja johtavien eurooppalaisten luonnonkosmetiikkavalmistajien tieteellinen kehitystyö. Parhaat mahdolliset raaka-aineet perinteisiltä tuntuvissä turvallisissa tuotteissa helpottavat siirtymistä luonnollisempaan arkeen. 

NO:1 ECO® TYRNI-KEHÄKUKKA SHAMPOO & HOITOAINE

No:1 Eco® Tyrnishampoo sisältää tyrni- rosmariini-, sitruunamelissa-, takiais-, laventeli, kehäkukka-, kamomilla-, minttu-, peltokorte- ja nokkosuutetta. 

Shampoo vahvistaa hiuksia ja ehkäisee hiustenlähtöä. Se palauttaa hiusten kimmoisuuden sekä kiillon ja auttaa tasapainottamaan päänahan talin eritystä.

Suomalaisille suunnitellut korkealaatuiset luonnonkosmetiikkatuotteet ovat silikonittomia,  parabeenittomia ja sulfaatittomia.


Shoppaile No:1 Eco -sarjaa

Chosen by Johanna

Puhtaasta saaristoluonnosta käsin kerätyt raaka-aineet uutetaan itse tehokkaiksi täsmäaineiksi korkealaatuisiin luonnollisiin kosmetiikkatuotteisiin.

Chosen by Johanna

High-end luonnonkosmetiikkavoide laadukkuutta ja esteettistä kauneutta arvostavalle käyttäjälle.


Shoppaile Chosen by Johannaa