Tuotemerkkimme
VERKKOKAUPPA

Tuotemerkkimme

Korkeiden raaka-aine standardiemme sekä tuotearviointiemme ansiosta pystymme tarjoamaan Sinulle huippulaadukkaita, hellävaraisia ja erittäin tehokkaita ihonhoitotuotteita.

Saaren Taika professional kasvonaamio kosmetologin kädessä

SAAREN TAIKA®

Käsityönä valmistuvat Saaren Taika luonnonkosmetiikkatuotteet on suunniteltu erityisesti herkälle iholle sekä vaikeiden iho-ongelmien hoitoon.

Korkealuokkaiset raaka-aineet tekevät tuotteista tehokkaita ja toimivia.

Saaren Taika tuoteperheeseen kuuluu ihonhoitotuotteiden lisäksi kodinhoitoon liittyviä ekologisia tuotteita.

Saaren Taika luonnonkosmetiikka sekä ekosiivoustuotteet ovat 100% biohajoavia ja 100% luonnollisia.

Luonnonkosmetiikkatuotteet sekä ekosiivoustuotteet valmistuvat Jonin, Sirkan ja Johannan tekemänä käsityönä  Särkisalossa ja Perniössä.

Saaren Taika Professional

Saaren Taika Professional -sarja on kosmetologeille ja kauneushoitoloihin kehitetty ihonhoitosarja, jonka tuotteet on kehitetty vastaamaan pohjoismaisen ihon vaatimuksia.

Professional -sarjan kauneustuotteet valmistetaan tarkoin valituista erittäin korkealaatuisista ja ensisijaisesti luomulaatuisista ja luonnollisista raaka-aineista. Tuotteet valmistetaan Englannissa.

Saaren Taika Ecolution

Saaren Taika Ecolution -sarjan tuotteet on suunniteltu laatutietoiselle, ensisijaisesti luonnollisia ainesosia suosivalle käyttäjälle.

Tieteellisesti tutkitut raaka-aine yhdistelmät on kehitetty pohjoismaista ihoa silmällä pitäen.

Sarjoissa yhdistyy pohjoismaisen ihon vaatimukset ja luotettujen eurooppalaisten luonnonkosmetiikkavalmistajien tieteellinen kehitystyö.

Parhaat mahdolliset raaka-aineet perinteisiltä tuntuvissa turvallisissa tuotteissa helpottavat siirtymistä luonnollisempaan arkeen. 

Tuotteita valmistetaan useissa eri maissa EU:ssa ja EU:n ulkopuolella. Valmistajamme käyttävät sertifioituja (mm. ECOCERT, Vegan, COSMOS, Soil Association, Cruelty Free) raaka-aineita eettisistä lähteistä.

Chosen by Johanna

Puhtaasta saaristoluonnosta käsin kerätyt raaka-aineet uutetaan itse tehokkaiksi täsmäaineiksi korkealaatuisiin luonnollisiin kosmetiikkatuotteisiin.

Tuotteet valmistetaan käsityönä Särkisalossa ja Perniössä.

pitkään palava tuoksukynttilä sitruunaruoho kylpylätunnelma saaren taika

Saaren Taika Decor

Kynttilämme ja huonetuoksumme valmistuvat käsityönä ja pääasiassa ekoystävällisistä raaka-aineista pienessä perheyrityksessä Ruotsissa.

Ja hamam-pyyhkeitämme valmistavat taitavat kutojat vakuutettuina ja hyvissä työolosuhteissa Turkissa Öko-Tex sertifioidusta puuvillasta.

Eteeriset öljymme me valmistutamme eurooppalaisella valmistajalla, jolla on vuosikymmenten kokemus laadukkaiden luomulaatuisten eteeristen öljyjen tuottamisesta.