Yritys

Saaren Taika on Topaz Oy:n omistama rekisteröity tavaramerkki.

Topaz Oy

Y-tunnus: 2903504-7

Verkkolaskuosoitteemme on: Operaattori OpusCapita Solutions Oy Välittäjän tunnus E204503 Verkkolaskuosoite (OVT) 003729035047

Topaz Oy:n tarina

Topaz Oy perustettiin vuoden 2018 maaliskuussa jatkumona aikaisemmin toimineelle toiminimiyritykselle. Toiminimen Saaren Taika brändin perustaja, Johanna, oli perustanut vuonna 2013.

Pitkään masennusta sairastanut Johanna löysi valokuvaamisesta pakokeinon, joka myöhemmin muuntui valokuvatuotteita myyväksi yritykseksi ja siitä myöhemmin käsityöläisten tuotteita myyväksi verkkokaupaksi.

Koko tarinan pääset lukemaan täällä.

Johanna amnelin valokuva voimalaitos

Särkisalon Taikatehdas

Saaren Taian ”Taikatehtaaksi” kutsuma päämaja sijaitsee eteläisen Salon saaristossa, Särkisalossa, joka on yksi harvaan asutuimpia saaristokuntia täällä Saaristomerellä.

Särkisalo

Särkisalon saariryhmän vakituinen asukasluku on yhteensä vain noin 700 ihmistä. Kesäaikaan saarten asukasluku tuplaantuu, mutta siltikin kyseessä on harvaan asuttu puhdas saaristo.

förby marina linnunrata milkyway
puiden istutus istutamme puita saaren taika (1)
puiden istutus istutamme puita saaren taika

Vastuullisuus

Yrityksemme pyrkii vastuullisuuteen muutenkin kuin ympäristönäkökulmasta. Toimimme vastuullisesti myös sosiaalisesta  taloudellisesta näkökulmasta katsottuna.