Tarina

HELPOTUSTA VAIKEISIIN IHO-ONGELMIIN

johanna

”Saaren Taika kosmetiikkatuotteet ovat alunperin syntyneet omiin vaikeisiin iho-ongelmiini, kuten vuosia vaivanneeseen ekseema-ihottumaan, voimakkaaseen hikoiluun sekä kutiavaan, mutta nopeasti rasvoittuvaan päänahkaan.”

Johanna
Saaren Taika Johanna valmistamassa saippuaa suojavaatteet päällä

”Olen kärsinyt ihottumista pikkulapsesta asti. Muistan päiväkoti-ikäisestä asti iltaiset kyyner-, polvitaipeiden ja kaulan alueen hautomiset liuoksella, jonka piti hoitaa ihottumaa. Minua kiusattiin koulussa ihottumieni vuoksi. Vahvat kortisonivoiteet, tekoiho ja muut hoidot ihottumieni parantamiseksi ovat tulleet tutuksi ihan lapsuudestani asti aina tuonne vuoteen 2017 saakka, jolloin syntyi Saaren Taika Kamomilla Sheavoide ja sen perään Teepuusaippua.”

”Tuotteidemme suunnittelun pohjana on luonnolliset ja  mahdollisimman vähän käsitellyt raaka-aineet, sillä niissä on jäljellä mahdollisimman paljon luonnollisia ja tärkeitä ravintoaineita. Nämä ravintoaineet ovat avainasemassa ihosi uudistumisessa ja paranemisessa. Mitä luonnollisemmin tuotettu raaka-aine, sen paremmin ihosi pystyy sen tarjoamat ravintoaineet käyttämään hyödykseen!”

”Saaren Taika ei kilpaile hinnalla, vaan valmistamme tuotteita, jotka auttavat niitä, joille muista tuotteista ei ole ollut apua.”

Saaren Taika ekologinen huuhteluaine

“Saaren Taika”. Se oli alunperin henkilökohtaisen seikkailublogini nimi, jonne kokosin kuvia ja tarinoita uutena saaristolaisena ihanista pikkuisista saarista ja luodoista, joilla ensimmäisenä saaristolaisvuotenamme seikkailimme mieheni Jonin kanssa. Kun samoihin aikoihin perehdyin uuden saaristokotimme jätevesijärjestelmään, maaimeyttämöön, tulin pohtineeksi kemikaalien määrää, jota lapsiperheen arjen pyörittämisestä syntyy jätevesien maahan vietäväksi. Tästä pohdinnasta alkoi Saaren Taian tarina, mutta palataanpas ajassa hieman taaksepäin…

 

Olen Johanna! Synnyin vuonna 1976 Turun Heidekenillä perheeseen, jonka ainoaksi lapseksi jäin. Vanhempani olivat sekä yrittäjiä, että tavallisia duunareita, jotka toisinaan tekivät kahtaakin työtä samaan aikaan pärjätäksemme taloudellisesti.

En ollut loistava oppilas koulussa ja minulla olisi ollut hieman sosiaalisissa taidoissa hiomisen varaa. En ollut kuitenkaan tyhmä, vaan ongelmani johtuivat pitkälti keskittymisvaikeuksista. Minulla on diagnosoitu ADD (tarkaavaisuushäiriö).

Tämä ja monet muut seikat johtivat teini-iän kapinointiin, kotoa karkailuun, rikollisuuksiin, vankilaan ja huumeiden maailmaan, joista selvisin ulos lopulta hiukan päälle kolmekymppisenä, kun silloinen avomieheni pahoinpiteli ja kuristi minut lähes hengettömäksi (silloin 8v.) tyttäreni Veeran (NeitiKuu) silmien edessä. Sukella syvemmin selviytymistarinaani blogissa.

Siitä alkoi toipuminen kaikista elämän traumoista sekä uudenlaisen elämän opettelu! Rikollisten maailmassa ei nimittäin kellot soi aamulla eikä laskuja makseta! Ystäväpiiri vaihtui ja alkoi pitkä yksinäisyyden ja voimaantumisen aika, jota kesti lopulta 9 vuotta. Tänä aikana sairastin vakavaa masennusta ja kasvatin yksinhuoltajana kahta traumatisoitunutta lasta parhaani mukaan.

Löysin valokuvaamisesta pakokeinon masennukselleni ja myöhemmin olen pitänyt useita, useita valokuvanäyttelyitä niin kotimaassa, kuin kauempanakin. Myynyt teoksia ulkomaille asti ja voittanut niillä useita palkintojakin!

ensimmäinen saaren taika teepuusaippua (1)
Korkeiden raaka-aine standardiemme sekä tuotearviointiemme ansiosta pystymme tarjoamaan Sinulle huippulaadukkaita, hellävaraisia ja erittäin tehokkaita ihonhoitotuotteita.

Alun yksinkertaisista resepteistä toimiviksi tehotuotteiksi kehitetyt Saaren Taika tuotteet ovat saaneet rinnalleen kosmetologeille suunnatun Saaren Taika Professional -sarjan. Sen tuotteet ovat johtavien eurooppalaisten luonnonkosmetiikkavalmistajien kanssa yhteistyössä kehitettyjä ja suomalaiselle iholle suunniteltuja.

Saaren Taika Ecolution ja No:1 Eco by Saaren Taika syntyivät asiakkaidemme toiveista sekä halustamme palvella kaikkia heitä.

Saaren Taika Ecolution -sarjan tuotteet on suunniteltu laatutietoiselle käyttäjälle. Tieteellisesti tutkitut raaka-aine yhdistelmät on kehitetty suomalaista ihoa silmällä pitäen. Tuotteet ovat parabeenittomia ja sulfaatittomia.

No:1 Eco by Saaren Taika tuotesarjassa yhdistyy suomalaisen ihon vaatimukset ja johtavien eurooppalaisten luonnonkosmetiikkavalmistajien tieteellinen kehitystyö. Parhaat mahdolliset raaka-aineet perinteisiltä tuntuvissä turvallisissa tuotteissa helpottavat siirtymistä luonnollisempaan arkeen.

VALOKUVAT JA VALOKUVATAIDE

Valokuvista syntyi myöhemmin kelloja ja saunamittareita, joiden myymistä varten rakensin oman verkkokaupan.

Kutsuin verkkokauppaani muitakin alueen käsityöläisiä ja lopulta kasvatin verkkokaupastani kohtalaisen menestyksekkään luonnonkosmetiikan ja ekotuotteiden kaupan, jonka sittemmin myin työn käytyä liian raskaaksi ja halutessani keskittää kaiken energiani Saaren Taikaan.

Ensimmäiset tuotteemme vuonna 2017 olivat täysekologiset pyykkietikat, jollaisia ei virallisesti ollut vielä saatavilla Suomen markkinoilta.

Sittemmin kehitin käsi-ihottumaani Kamomilla Sheavoiteen, jonka teho on vakuuttanut käyttäjiä ympäri maan.

suomi 100 saunamittari
saaren taika raaka-aineet luomu luonnollinen kotimainen

VANHANAJAN YKSINKERTAISET RESEPTIT

Siemen Saaren Taian maanläheiselle toiminnalle ja yksinkertaisuuteen perustuville konsteille on istutettu minuun varmasti jo lapsuudessa. Äitini äiti, minulle erittäin rakas ja tärkeä henkilö, jota kutsuttiin Muoriksi, oli erittäin maanläheinen ihminen ja tunsi vanhanajan konstit moneen ongelmaan.

Ihailin Muoria ja hän olikin minulle melkein kuin toinen äiti! Muori ei ”nykyajan hömpötyksistä” välittänyt ja kaikissa arjen askareissakin helppous ja yksinkertaisuus olivat avainasemassa eikä turhia ”hienosteluita” harrastettu.

Oma kaipuuni yksinkertaisiin vanhanajan tuotteisiin ja raaka-aineisiin kumpuaa varmasti jo tuolta ajalta ja miksipä ei, kun kerran helpot ja yksinkertaiset konstit oli nähty ja toimiviksi koettu! Tätä yksinkertaisuuden kaipuuta olen elämässäni kantanut mukanani, kunnes pääsin sitä toteuttamaan Saaren Taian tuotteissa.

Yksinkertaiset reseptit, eli vähäinen määrä eri raaka-aineita on pohjana kaikille suunnittelemilleni Saaren Taika tuotteille. Pienestä asti pahoista allergioista ja ihottumista kärsineenä olen nimittäin maailman paras koekaniini erilaisille kosmetiikkatuotteille ja omien havaintojeni mukaan mitä vähemmän eri raaka-aineita, sen vähemmän ihoärsytystä tuote voi aiheuttaa. Tätä havaintoa noudattaen olen hionut reseptimme toimiviksi, mutta silti hyvin siedetyiksi, jopa niiden herkimpien ihoilla, joihin itsekin lukeudun.

Ongelmaiset ihot ovatkin spesialiteettini ja tykkään ottaa asiakkaidemme haasteita vastaan ja avustaa heitä löytämään parhaiten sopivat tuotteet hankalienkin iho-ongelmien hoitoon.

Sivuiltamme löytyvät asiakkaidemme jättämät kertomukset ja kokemukset osoittavat tuotesuunnitteluni onnistuneen ja mikään ei tunnukaan paremmalta kuin saada soitto tai sähköposti asiakkaalta, joka oli jo menettänyt toivonsa avun löytymisen suhteen ja onkin saanut helpotuksen tuotteistamme!

Tämän sivun lomakkeita suojaa Google reCAPTCHA , johon vaikuttavat Googlen yksityisyyden käytännöt  ja palveluehdot.

© Saaren Taika 2021. All rights reserved.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi