Tarina tuotteiden takana

TARINA

Tarina.

Ihanaa, että olet päätynyt sivuillemme lukemaan tarinaa Saaren Taika tuotteista sekä ideologiasta niiden takana!

Taiteilua, taistelua ja yrittäjyyttä

Taiteilua ja taistelua olen harjoittanut aivan nuoresta asti ja olen taiteillut itseni valokuvauksen saralla kansainvälisten valokuvauskilpailujen palkintosijoille ja myös kansainvälisiin valokuvanäyttelyihin asti (mm. Lontoo, Sveitsi).


Taistelua taas olen tahtomattani saanut harjoittaa taistellessani itseni irti huumekoukusta, väkivaltaisesta parisuhteesta ja masennuksesta, tosin tätä jälkimmäistä taistelua käyn ihan päivittäin edelleenkin ja siitä syystä en jaksakaan työskennellä ihan niin pitkiä päiviä kuin yrittäjät yleensä.


Perheeseeni kuuluu 2 omaa lasta, mies, miehen lapsi, kaksi bokseria ja kaksi papukaijaa.

Yrittäjyyteni alkumetreiltä asti tukenani ovat olleet vanhempani, jotka yritystoimintani kasvaessa ovat väsymättömästi toimineet ruuhka-apulaisina sekä toteuttaneet innovaatioitani ja ideoitani käytännössä toimiviksi.

Nykyään yritykseni työllistääkin vakituisesti itseni, mieheni ja lähes koko muun perheeni.

Tämän lisäksi olen onnistunut kasvattamaan kaksi yrittäjälasta, tyttäreni, joka oli aikoinaan Suomen nuorin tatuointitaiteilija, pyörittää nykyään omaa Dreamyink tatuointiyritystä, jossa mm. tatuoinnit täysin vegaanisesti ja poikani toimitti ostoksia Salon alueen nuorimpana yrittäjänä saartemme asukkaille.

KÄSILLÄ TEHDEN

Käsityötuotteista luonnonkosmetiikkaan.

Yritystoimintani alkoi eräänä alkutalvena vuonna 2012, kun olin ehtinyt pitää muutamia menestyksekkäitä valokuvanäyttelyistä ja myynyt niiden kautta teoksiani.

Aluksi ajatukseni oli vain olla alv-velvollinen ja antaa yhteiskunnalle takaisin pieni osa verojen muodossa kiitokseksi kaikesta mitä itse olin saanut. Teosmyynti sai kuitenkin pian rinnalleen valokuviin perustuvat kodintavarat kuten design-saunamittarit ja -seinäkellot ja myöhemmin paljon, paljon muuta.

Tuotteideni myyntiä edistääkseni ideoin Salon alueen käsityöläisille oman verkkokaupan, Salon Sydämen, joka paisui kattamaan pian koko Suomen käsityöläiset ja hyvin pian myös suomalaista luonnonkosmetiikkaa.

Kohta siirryinkin kokonaan käsityötuotteista luonnonkosmetiikkaan ja muutin kauppani nimeksi Butik-O, koska samaan aikaan olimme muuttaneet kauemmas Salosta, Salon saaristoon Isoluodolle eikä Salon Sydän -nimi tuntunut enää omalta. Butik-O olikin oikeasti Butik Ö, eli Ö butik, eli kauppa saaressa tai saaren kauppa, ihan miten se kullekin parhaiten suuhun sopi!

Liikeideana täysekologisuus

Täällä saaressa sitten tulin enemmän pohtineeksi jätevesiasioita ja kehittelin täysekologisen huuhteluaineen eli Saaren Taika® pyykkietikan. Siihen aikaan markkinoilla ei ollut kuin kaksi muuta pyykkietikkavalmistajaa, joista kummankaan tuotteet eivät olleet täysekologisia. Tähän väliin Saaren Taika® sopi loistavasti ja istui omaan ideologiaani, sekä käyttötarkoitukseeni paremmin kuin hyvin!


Voiteet tulivat pian perässä, sillä uudessa saaristokodissamme minulla oli täysin erillinen työtila jossa saatoin valmistaa myös kosmetiikkaa. Aluksi voidekin oli vain omaan tarpeeseeni, sillä olen lapsesta asti kärsinyt pahoista ihottumista joihin ei ole löytynyt syytä eikä hoitoa.
Tähän tarpeeseen kehittelin paljon kehuja saaneen Saaren Taika® Kamomilla-Shean joka onkin paras voide mitä ihottumaani olen koskaan käyttänyt, enkä enää tarvitse kortisonivoiteita laisinkaan!

 

Siitä se kulku sitten lähti ja nykyään Saaren Taika® omistaa pienen kosmetiikkatehtaan jossa kaiken kosmetiikan valmistus tätä nykyä tapahtuu.
Valikoimassa on tällä hetkellä erilaisia voiteita, voidedeodorantteja, saippuoita, shampoita, pyykkietikoita ja tuoksukynttilöitä. Lisää ideoita ja kokeiluja tehdään jatkuvasti ja voinkin sanoa, että valikoimamme tulee kasvamaan vielä runsaasti.