Kosmetologin 3 vinkkiä miesten ihonhoitoon

saaren taika miesten ihonhoito vinkit

Miesten ihonhoito blogi ja miesten ihonhoitotuotteet netistä

Miesten iho eroaa naisten ihosta testosteronin ansiosta. Testosteroni tekee miesten ihosta paksumman ja suurentaa ihon talirauhasia. Tästä syystä miehillä usein iho rasvoittuu herkemmin ja epäpuhtauksia ja aknea esiintyy enemmän kuin naisilla.

Saaren Taian valikoimasta löydät miesten ihonhoitoon sopivat tuotteet, joista suosituimpia ovat Aktiivihiili Teepuusaippua, Hyaluronihappo & Vitamiinit ACE kosteusvoide sekä Tukkijätkä Partabalsami.

Kosmetologin vinkit miesten ihonhoitoon ja tuotesuositukset miehille

Olen Hanna Amanda, Kansainvälisen Cidesco näyttötutkinnon suorittanut kosmetologi ja ammattibloggaaja. Olen aiemminkin vieraskynäillyt täällä Saaren Taian blogissa ja tällä kertaa Johanna kysyi, haluaisinko kirjoittaa miesten ihonhoidosta.

Vastasin tottakai myöntävästi, sillä nykyään enemmän ja enemmän miehet kiinnostuvat huolehtimaan ihostaan ja minusta tuntui, että minulla voisi olla tähän myös oma sanaseni sanottavana. 😉 Niinpä tähän vieraskynäilyyn kokosin sinulle 3 vinkkiä miesten ihonhoitoon liittyen.

Miehillä haasteita ihonhoitoon tuovat ehdottomasti eniten parrankasvu ja joko parran hoitaminen tai sen säännöllinen ajaminen.

Tässä ajassa parta on trendikäs pitää pitkänä, mutta pitkän parran alla hautuvaa ihoa tulisi hoitaa erityisellä huolella. Kun iho voi hyvin, luo se myös pohjan terveelle ja vahvalle parralle.

miehen ihon hoito

Luettuasi tämän postauksen tiedät mitkä 3 asiaa sinun tulee hallita miesten ihonhoidossa saavuttaaksesi terveen ja hyvinvoivan ihon.

1. Iho uusiutuu, niin sinäkin. Poista vanha uuden tieltä.

Kuten sinäkin muutut ja uudistut vuosien saatossa, myös ihosi uudistuu. Ihosi vain tekee sen huomattavasti nopeammin. Päivissä.

Kun iho uusiutuu, se puskee kuollutta ihosolukkoa kasvojen pinnalle. Jos tätä kuollutta ihosolukkoa ei poisteta säännöllisesti iholta, alkaa iho näyttää harmaan elottomalta ja väsyneeltä. Iho voi myös silminnähden hilseillä.

Kuollut ihosolukko estää kaikkien hoitavien tuotteiden pääsyn imeytymään kunnolla ihoon ja jättää uuden ihosolukon piiloon vanhan alle.

Tästä syystä on erittäin tärkeätä puhdistaa kasvot aamuin illoin sekä kuoria iho kerran viikossa.

Saaren Taialta suosittelen ehdottomasti ottamaan käyttöön Professional sarjan kuorinnan sekä puhdistukseen ihotyypillesi sopivan kasvosaippuan ja kasvoveden.

Kasvosaippua pesee kasvoiltasi päivän aikana kerääntyneet epäpuhtaudet ja ilmansaasteet. Kasvovesi supistaa miehille tyypillisiä isoja ihohuokosia ja säännöllinen kuorinta parantaa hoitotuotteiden imeytyvyyttä sekä tekee ihosta terveemmän näköisen.

HUOM! Kuori iho ennen parranajoa. Kuorinta nostaa karvan esiin karvatupesta ja näin parranajo helpottuu huomattavasti ja jäljestä tulee siistimpää.

2. Miten hoitaa ihoa parran alla?

Trendikäs parta vaatii hoitoa aivan samoin, kuin hiuksetkin. Terve ja hyvinvoiva hius ei kasva, jos päänahka ei voi hyvin. Sama pätee partaan. Jotta saat vahvan ja paksun parran, on sinun hoidettava parran alla olevaa ihoa päivittäin.

Puhdista parta aamuin illoin. Kuivaa pesun jälkeen parta huolellisesti hiustenkuivaajalla, jotta parran alle jäävä iho ei jää hautumaan. Hautuvassa ihossa on oiva kasvualusta bakteereilla ja muilla epäpuhtauksilla.

Myös parran alle jäävä iho vaatii erityistä kosteutusta.

Partasi jokapäiväiseen hoitoon vegaaninen Saaren Taika Tukkijätkä partabalsami!

Tukkijätkä partabalsamin luonnolliset ja korkealaatuiset ainesosat kosteuttavat sekä ihoasi, että partaasi. Olemme kehittäneet Tukkijätkä partabalsamin sopimaan useimmille parta- ja ihotyypeille.

Partabalsamin luonnolliset ainesosat suojaavat ja hoitavat sekä ihoasi, että partaasi.

Hoitaessasi partaasi erilaisilla partatuotteilla, sujauta myös ihollesi hoitavia öljytippoja.

Saaren Taika Jojobaöljy & Teepuu kasvoöljy on pehmentävä ja suojaava kasvoöljy, jolla on tulehduksia estäviä ominaisuuksia, siksi sopii erityisen hyvin mm. vaurioituneelle tai akneiholle.

Öljy imeytyy voidetta nopeammin ja tekee partakarvasta terveen näköisen. Tätä öljyä voit myös käyttää koko kasvojen ihon kosteuttamiseen!

3. Rasvoittuva iho kaipaa kosteutusta.

Rasvoittuva iho kaipaa kostetusta siinä missä kuivakin ihotyyppi.

Joskus ihon runsas rasvoittuminen voikin johtua siitä, että iho yrittää epätoivoisesti tasapainottaa ihon pintakuivuutta, joka voi johtua esimerkiksi vääränlaisista tai puutteellisista ihonhoitotottumuksista.

Miehen iholle kannattaa valita kevyet, mutta tehokkaat ja hoitavat tuotteet.

Olen vuosien hoitolatyön ohessa ja hoidettuani kymmenien miesten ihoja huomannut, että miesten ihonhoidossa nopeus ja helppous ovat avainasemassa. Valitse siis ihollesi kosteuttava seerumi ja voide, jotka imeytyvät hetkessä ihoosi.

Seerumi sisältää runsaasti hoitavia ainesosia. Se on kuin turbovaihde ihon kosteuttamisessa.

Seerumi kuljettaa koostumuksensa ansiosta hoitavat ainesosat nopeasti syvälle ihon syvimpiin pintakerroksiin ja tehostaa sen päälle levitettävän kasvovoiteen vaikutuksia.

HUOM! Kasvovoide ja seerumi levitetään ainoastaan puhdistetulle kasvojen ja kaulan iholle!

Itse suosittelen lämmöllä kokeilemaan Hyaluronihapposeerumia. Huomasin omassa käytössäni, miten selvästi otsani pienet juonteet silottuivat ja ihon sävy muuttui terveeksi.

Kasvovoide levitetään kasvoille aamuin illoin, kuten seerumikin. Kasvovoide suojaa ihoasi ulkoisilta haittavaikutuksilta, kosteuttaa ihoasi ja tasapainottaa ihosi toimintoja.

Hyaluronihapposeerumin pariksi suosittelen Vitamine Ace kasvovoidetta. Se on minullakin käytössä aamuin illoin ja se saa ihon tuntumaan hoidetulta ja pehmeältä.

Saaren Taian luonnonkosmetiikan valikoimasta löydät myös laadukkaat ihonhoitotuotteet miehille!

 

Millaisia ajatuksia sinulla heräsi miesten ihonhoitoon liittyen? Onko sinulla liittää vinkkilistaan mukaan joku oma vinkkisi?

Lue myös:

Miten saan finnit pois? Ihonhoito blogin vinkit sopivat myös miesten ihonhoitoon.

Ikääntyvän ihon hoito. Blogin vinkit sopivat myös miehille, joita rypyt vaivaavat!

Muovitonta ajamista miehille ja naisille!

No.1 Eco® by Saaren Taika höylä soveltuu kaikenlaiseen ajamiseen. Se on varustettu painoitetulla päällä, jonka ansiosta terä liukuu vaivattomasti ja tarkasti ihollasi. Painoitetulla höylällä ajaessa sinun ei tarvitse käyttää voimaa terän painamiseen iholle. Tartu vain kahvaan kevyesti sormenpäilläsi ja anna sheivaajan liukua sulavasti ihollasi, jolloin sheivausjälki on aina tarkkaa ja tasaista.

Osta miesten ihonhoitotuotteet netistä Saaren Taika shopista! Kaikki ihonhoitotuotteemme sopivat sekä miehille, että naisille, tervetuloa nopeille ostoksille!

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.