Kosmetologin 3 vinkkiä miesten ihonhoitoon

saaren taika miesten ihonhoito vinkit

Miesten ihonhoito blogi ja miesten ihonhoitotuotteet netistä

Miesten iho eroaa naisten ihosta testosteronin ansiosta. Testosteroni tekee miesten ihosta paksumman ja suurentaa ihon talirauhasia. Tästä syystä miehillä usein iho rasvoittuu herkemmin ja epäpuhtauksia ja aknea esiintyy enemmän kuin naisilla.

Kosmetologin vinkit miesten ihonhoitoon ja tuotesuositukset miehille

Olen Hanna Amanda, Kansainvälisen Cidesco näyttötutkinnon suorittanut kosmetologi ja ammattibloggaaja. Olen aiemminkin vieraskynäillyt täällä Saaren Taian blogissa ja tällä kertaa Johanna kysyi, haluaisinko kirjoittaa miesten ihonhoidosta. Vastasin tottakai myöntävästi, sillä nykyään enemmän ja enemmän miehet kiinnostuvat huolehtimaan ihostaan ja minusta tuntui, että minulla voisi olla tähän myös oma sanaseni sanottavana. 😉 Niinpä tähän vieraskynäilyyn kokosin sinulle 3 vinkkiä miesten ihonhoitoon liittyen.

Miehillä haasteita ihonhoitoon tuovat ehdottomasti eniten parrankasvu ja joko parran hoitaminen tai sen säännöllinen ajaminen. Tässä ajassa parta on trendikäs pitää pitkänä, mutta pitkän parran alla hautuvaa ihoa tulisi hoitaa erityisellä huolella. Kun iho voi hyvin, luo se myös pohjan terveelle ja vahvalle parralle.

miehen ihon hoito

Luettuasi tämän postauksen tiedät mitkä 3 asiaa sinun tulee hallita miesten ihonhoidossa saavuttaaksesi terveen ja hyvinvoivan ihon.

1. Iho uusiutuu, niin sinäkin. Poista vanha uuden tieltä.

Kuten sinäkin muutut ja uudistut vuosien saatossa, myös ihosi uudistuu. Ihosi vain tekee sen huomattavasti nopeammin. Päivissä. Kun iho uusiutuu, se puskee kuollutta ihosolukkoa kasvojen pinnalle. Jos tätä kuollutta ihosolukkoa ei poisteta säännöllisesti iholta, alkaa iho näyttää harmaan elottomalta ja väsyneeltä. Iho voi myös silminnähden hilseillä.

Kuollut ihosolukko estää kaikkien hoitavien tuotteiden pääsyn imeytymään kunnolla ihoon ja jättää uuden ihosolukon piiloon vanhan alle.

Tästä syystä on erittäin tärkeätä puhdistaa kasvot aamuin illoin sekä kuoria iho kerran viikossa.

Saaren Taialta suosittelen ehdottomasti ottamaan käyttöön Professional sarjan kuorinnan sekä puhdistukseen ihotyypillesi sopivan puhdistustuotteen ja kasvoveden.

Puhdistustuote pesee kasvoiltasi päivän aikana kerääntyneet epäpuhtaudet ja ilmansaasteet. Kasvovesi supistaa miehille tyypillisiä isoja ihohuokosia ja säännöllinen kuorinta parantaa hoitotuotteiden imeytyvyyttä sekä tekee ihosta terveemmän näköisen.

HUOM! Kuori iho ennen parranajoa. Kuorinta nostaa karvan esiin karvatupesta ja näin parranajo helpottuu huomattavasti ja jäljestä tulee siistimpää.

2. Miten hoitaa ihoa parran alla?

Trendikäs parta vaatii hoitoa aivan samoin, kuin hiuksetkin. Terve ja hyvinvoiva hius ei kasva, jos päänahka ei voi hyvin. Sama pätee partaan. Jotta saat vahvan ja paksun parran, on sinun hoidettava parran alla olevaa ihoa päivittäin.

Puhdista parta aamuin illoin. Kuivaa pesun jälkeen parta huolellisesti hiustenkuivaajalla, jotta parran alle jäävä iho ei jää hautumaan. Hautuvassa ihossa on oiva kasvualusta bakteereilla ja muilla epäpuhtauksilla.

Myös parran alle jäävä iho vaatii erityistä kosteutusta. Hoitaessasi partaasi erilaisilla partatuotteilla, sujauta myös ihollesi hoitavia öljytippoja. Ecolution Marulaöljy tipat on helppo sujauttaa parran juureen kätevän pipetin avulla ja hieroa sitten sormenpäillä iholle. Tämä tuote on suunniteltu samealle ja elottomalle iholle, joka kaipaa tehokasta kosteutusta. Öljy imeytyy voidetta nopeammin ja tekee partakarvasta terveen näköisen. Tätä öljyä voit myös käyttää koko kasvojen ihon kosteuttamiseen!

3. Rasvoittuva iho kaipaa kosteutusta.

Rasvoittuva iho kaipaa kostetusta siinä missä kuivakin ihotyyppi. Joskus ihon runsas rasvoittuminen voikin johtua siitä, että iho yrittää epätoivoisesti tasapainottaa ihon pintakuivuutta, joka voi johtua esimerkiksi vääränlaisista tai puutteellisista ihonhoitotottumuksista.

Miehen iholle kannattaa valita kevyet, mutta tehokkaat ja hoitavat tuotteet. Olen vuosien hoitolatyön ohessa ja hoidettuani kymmenien miesten ihoja huomannut, että miesten ihonhoidossa nopeus ja helppous ovat avainasemassa. Valitse siis ihollesi kosteuttava seerumi ja voide, jotka imeytyvät hetkessä ihoosi.

Seerumi sisältää runsaasti hoitavia ainesosia. Se on kuin turbovaihde ihon kosteuttamisessa.

Seerumi kuljettaa koostumuksensa ansiosta hoitavat ainesosat nopeasti syvälle ihon syvimpiin pintakerroksiin ja tehostaa sen päälle levitettävän kasvovoiteen vaikutuksia.

Itse suosittelen lämmöllä kokeilemaan Hyaluronihapposeerumia. Huomasin omassa käytössäni, miten selvästi otsani pienet juonteet silottuivat ja ihon sävy muuttui terveeksi.

Kasvovoide levitetään kasvoille aamuin illoin, kuten seerumikin. Kasvovoide suojaa ihoasi ulkoisilta haittavaikutuksilta, kosteuttaa ihoasi ja tasapainottaa ihosi toimintoja. Hyaluronihapposeerumin pariksi suosittelen Vitamine Ace kasvovoidetta. Se on minullakin käytössä aamuin illoin ja se saa ihon tuntumaan hoidetulta ja pehmeältä.

HUOM! Kasvovoide ja seerumi levitetään ainoastaan puhdistetulle kasvojen ja kaulan iholle!

Millaisia ajatuksia sinulla heräsi miesten ihonhoitoon liittyen? Onko sinulla liittää vinkkilistaan mukaan joku oma vinkkisi?

Lue myös:

Miten saan finnit pois? Ihonhoito blogin vinkit sopivat myös miesten ihonhoitoon.

Ikääntyvän ihon hoito. Blogin vinkit sopivat myös miehille, joita rypyt vaivaavat!

Muovitonta ajamista miehille ja naisille!

No.1 Eco® by Saaren Taika höylä soveltuu kaikenlaiseen ajamiseen. Se on varustettu painoitetulla päällä, jonka ansiosta terä liukuu vaivattomasti ja tarkasti ihollasi. Painoitetulla höylällä ajaessa sinun ei tarvitse käyttää voimaa terän painamiseen iholle. Tartu vain kahvaan kevyesti sormenpäilläsi ja anna sheivaajan liukua sulavasti ihollasi, jolloin sheivausjälki on aina tarkkaa ja tasaista.

Osta miesten ihonhoitotuotteet netistä Saaren Taika shopista! Kaikki ihonhoitotuotteemme sopivat sekä miehille, että naisille, tervetuloa nopeille ostoksille!

Jaa kirjoitus

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Jaa kirjoitus

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Suosittua blogissamme

Avainsanoja artikkeleistamme

Kategoriat

Seuraa meitä

Tämän sivun lomakkeita suojaa Google reCAPTCHA , johon vaikuttavat Googlen yksityisyyden käytännöt  ja palveluehdot.

© Saaren Taika 2022. All rights reserved.

Facebook – Instagram – Pinterest – YouTube

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

0
Kerätty summa

tukemassa

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä – mukana Saaren Taika

AJANKOHTAISTA:

SEURAA NUORISOPROJEKTIN ETENEMISTÄ BLOGISSAMME AVAINSANALLA #NUORISOTYÖ

Saaren Taian ja Aseman Lasten yhteisprojekti Perniön alueen nuorisotyöhön liittyen etsii vapaaehtoisia. 

Etsimme sinua aikuinen – Nuoruuden Veteraani!

Tule tekemään rentoa ja merkityksellistä
vapaaehtoistyötä nuorten kanssa juuri sen verran kuin aikatauluihisi sopii.

 

Lue lisää

Pyydämme apua paikallisten nuorten auttamiseksi

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Saaren Taika päätti lahjoittaa suuren summan paikallisten nuorten hyvinnoinnin parantamiseksi ja haastamme kaikki paikalliset toimijat mukaan!

Tarvitsemme teitä jokaista mukaan jakamaan kustannuksia ja varmistamaan että tämä tärkeä työ pääsee alkamaan paikkakunnallamme ja jatkuu mahdollisimman pitkään.

YKSIN EMME TÄHÄN PYSTY MUTTA YHDESSÄ AIVAN VARMASTI!

Ojennettu käsi kimmeltävä meri taustalla

Saaren Taika (Topaz Oy) avustaa Aseman Lapset ry:tä toteuttamaan vuoden mittaisen kehittämisprojektin Perniön alueella. Projektin arvioitu kustannus on n. 55 000€.

Avustuksen turvin Aseman Lapset Ry työskentelee aktiivisesti Perniön seudun nuorten parissa sekä kehittää paikallista osaamista verkostoitumalla paikallisten nuoriso-, kasvatus-, terveys- ja sosiaalialan toimijoiden kanssa.

Työntekijä myös starttaa vuodeksi Walkers-toiminnan Perniöön ja rekrytoi sekä kouluttaa 4-8 vapaaehtoistyöntekijää, jotka toimivat nuorisotyöntekijän työpareina jalkautuvassa työssä.

Työtä tehdään syrjäytymisen ehkäisemiseksi sekä syrjäytyneiden nuorten parissa toimimiseksi.

Toiminnan pääkohderyhmänä ovat 16-18-vuotiaat päihteillä ja mielenterveydellisesti oireilevat nuoret. Myös muut ikäluokat huomioidaan toiminnassa tarvittaessa ohjaten heille olemassa oleviin palveluihin (rajautuen kuitenkin 13-20-vuotaisiin nuoriin).

Saaren Taika on lupautunut kattamaan kuluista yli 50%, eli n. 30 000€. Nyt etsimme kumppaneita, yrityksiä ja yhdistyksiä jakamaan keskenään tuon puuttuvan osan, eli 25 000€.

Miten asia koskettaa Saaren Taikaa?

Meillä Saaren Taiassa Perniössä työskentelee monen ikäisiä työntekijöitä, myös hyvin nuoria. Perniöläisten nuorten hätä konkretisoitui pahimmalla mahdollisella tavalla, kun kaksi perniöläistä nuorta menehtyivät vain ihan vähän aikaa sitten. Tämä suuri tragedia kosketti paitsi koko pientä paikkakuntaamme, myös työntekijöitämme, joiden osan ystäväpiiriä nuoret olivat.

Otamme syvästi osaa nuorten menehtymisen johdosta ja toivomme pystyvämme antamaan tukeamme kaikille, joita suru on jollakin tapaa koskettanut. 

Konkreettisena ja nopeana keinona ennaltaehkäistä vastaavia lähdimme selvittämään mitä tukea nuorille Perniöön on saatavilla ja tästä alkoi yhteistyö Walkers-toiminnan kanssa.

Nuori istuu sillalla masentuneena auringonlasku on taustalla

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Toiminnan toteuttaja: Aseman Lapset ry

Toiminnan rahoittaja: Saaren Taika, Topaz Oy

Aseman Lapset ry

Aseman Lapset ry on vuonna 1990 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton valtakunnallinen järjestö. Yhdistyksen perustehtävänä on edistää lasten, nuorten, perheiden ja koko yhteiskunnan hyvinvointia sekä ehkäistä syrjäytymistä. Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitettyä ennaltaehkäisevää nuorisotyötä, joka perustuu vapaaehtoisten aikuisten antamaan aikaan ja läsnäoloon.

Lisätietoja:

Minna Lahtela
Valtakunnallinen Walkers-toimintavastaava
p. 040 777 8683

Christian Wentzel
Toiminnanjohtaja
p. 040 900 4889

[email protected]
www.asemanlapset.fi

Topaz Oy & Saaren Taika

Topaz Oy perustettiin vuoden 2018 maaliskuussa jatkumona aikaisemmin toimineelle toiminimiyritykselle. Toiminimen Saaren Taika brändin perustaja, Johanna, oli perustanut vuonna 2013. Pitkään masennusta sairastanut Johanna löysi valokuvaamisesta pakokeinon, joka myöhemmin muuntui valokuvatuotteita myyväksi yritykseksi ja siitä myöhemmin käsityöläisten tuotteita myyväksi verkkokaupaksi.

Saaren Taian ”Taikatehtaaksi” kutsuma päämaja sijaitsee eteläisen Salon saaristossa, Särkisalossa, joka on yksi harvaan asutuimpia saaristokuntia täällä Saaristomerellä. Yritys pyrkii vastuullisuuteen muutenkin kuin ympäristönäkökulmasta. Toimimalla vastuullisesti myös sosiaalisesti ja taloudellisesta näkökulmasta katsottuna.

Nuorisotyön koordinoijat Saaren Taika: Pinja Parviainen, Susanna Nieminen

p. 050 511 7188

[email protected]
www.saarentaika.com

Mukana tukemassa!

Saaren Taika
TT-Välitys Oy

Kukkakatri

Lions Club Perniö

PBC-Invest Oy

Forsström Karl AB 

Puhelin Pate Oy

Suvera Oy

Lisäksi yksityishenkilöiden nimillä tehtyjä lahjoituksia.

ABC Perniö
S-Market Perniö

Päivitämme sivulle lisätietoja asiasta myöhemmin, sekä täydennämme tietoja projektista, mm. tarkan toimintasuunnitelman, aikataulut jne.